Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی قمیشی ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دزفول که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار کرد: دزفول از اواسط دی‌ماه وارد یک پیک سنگین کرونایی شده است و آمار ابتلاء به کرونا در این شهرستان به شدت افزایشی است به گونه‌ای که در حال حاضر شواهدی مبنی بر کاهشی شدن آمار در دزفول مشاهده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روز گذشته بیش از ۴۲۰ تست پی سی آر در دزفول گرفته شد که پاسخ بیش از ۲۳۰ تست از این تعداد مثبت بوده است؛ به طور کلی میزان تست‌های مثبت کرونا در دزفول از تست‌های منفی بیشتر است که این امر نشان‌دهنده گردش بالای ویروس در این شهرستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با ابراز نگرانی نسبت به افزایش آمار فوتی‌های ناشی از کرونا در این شهرستان در چند روز اخیر، افزود: در فروردین سال جاری، ۹۶ نفر در دزفول بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند که این آمار نگران‌کننده است.

قمیشی یادآور شد: در پیک‌های قبلی اکثر فوتی‌ها دارای سن بالای ۶۰ سال و یا بیماری‌های زمینه‌ای بودند اما در موج فعلی بستری و فوتی به جمعیت با سن متوسط منتقل شده است و تعداد زیادی از فوتی‌ها کمتر از ۶۰ سال سن دارند؛ همچنین ۱۵ درصد از فوتی‌های ناشی از کرونا در دزفول در پیک فعلی بدون بیماری زمینه‌ای بوده‌اند که این امر به دلیل چرخش بالای ویروس انگلیسی و درصد بالای کشندگی آن است؛ ضمن اینکه درصد بالایی از بیماران نیز زمانی به بیمارستان مراجعه می‌کنند که بدن آنها درگیری زیادی با ویروس پیدا کرده است.

*بستری ۶۷ نفر در یک روز

وی با اشاره به شیب صعودی ابتلاء به کرونا در دزفول در فروردین‌ماه، گفت: در دو، سه روز گذشته با کاهش آمار مراجعه افراد به بیمارستان بزرگ دزفول مواجه بودیم اما روز گذشته به شکل عجیبی آمار مراجعه افزایش یافت به طوری که در روز گذشته ۶۷ بیمار در این بیمارستان بستری شدند و این در حالی است که در بدترین شرایط بین ۴۰ تا ۵۰ نفر بستری می‌شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به تکمیل ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول، گفت: بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در دزفول که باید بستری می‌شدند به دلیل تکمیل ظرفیت بیمارستان، به صورت سرپایی در حال درمان هستند و روزانه با مراجعه به بیمارستان داروهای مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

قمیشی با بیان اینکه به دلیل افزایش آمار بستری‌ها، بیمارستان بزرگ دزفول با مشکل کمبود پرستار مواجه است، افزود: تمام افرادی که در حوزه‌های مختلف دانشگاه، پرستار بوده‌اند و یا رشته تحصیلی مرتبط با پرستاری داشته‌اند، در بیمارستان بزرگ دزفول به کار گرفته شده‌اند به طوری که تا پیش از این بین ۵۵۰ تا ۵۷۰ پرستار در بیمارستان مشغول فعالیت بودند ولی در حال حاضر این میزان به ۶۵۰ پرستار افزایش یافته است اما با این وجود این تعداد پرستار نیز جوابگوی حجم بالای فعالیت‌ها و مراجعان نیست.

وی با بیان اینکه از ۲۰ دی‌ماه سال ۹۹ تا ۲۸ فروردین امسال، ۹ هزار و ۵۰۶ نفر در دزفول به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: در این مدت ۹۴۹ نفر در بیمارستان بزرگ دزفول بستری و ۱۵۴ نفر نیز فوت کرده‌اند.

قمیشی اضافه کرد: به طور کلی از اسفند سال ۹۸ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ تعداد بستری‌های کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول سه هزار و ۳۱۵ نفر بوده است که از این تعداد، ۶۱۴ نفر فوت کرده‌اند.

وی بیان کرد: اکثر بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند به دلیل حضور در دورهمی‌های خانوادگی، مجالس عزا و عروسی به بیماری مبتلا شده‌اند و این در حالی است که همواره هشدار داده‌ایم که مردم از برگزاری این مجالس و شرکت در آنها خودداری کنند.

وی با اشاره به فعالیت پنج مرکز نمونه‌گیری کرونا در دزفول، گفت: به دلیل ازدحام جمعیت در این مراکز از فردا دو مرکز نمونه‌گیری دیگر نیز در دزفول آغاز به کار خواهند کرد که یکی در بیمارستان ۵۸۰ ارتش و دیگری در یکی از درمانگاه‌ها خواهد بود.

قمیشی اضافه کرد: آزمایشگاه کووید -۱۹ دانشگاه به صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است و روزانه بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ نمونه کرونا بررسی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، دزفول در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

بر اساس مصوبات ستاد کرونا، فعالیت مشاغل درجه دو تا چهار در این شهرستان ممنوع و مشاغل درجه یک نیز صرفاً تا ساعت ۱۸ اجازه فعالیت دارند.

کد خبر 5192357

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول آمار کرونا قربانیان کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر زلزله روز ارتش ارتش جمهوری اسلامی ایران گناوه اردبیل واکسن کرونا محدودیت های کرونایی بیمارستان بزرگ دزفول کرونا در دزفول روز گذشته فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۳۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای ابعاد جدید از انفجار تروریستی کرمان

مهدی احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز یکی دیگر از مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان که در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) بستری بود به شهادت رسید، گفت: این نوجوان ۱۳ ساله از ناحیه گردن دچار آسیب‌دیدگی شده و مهره دوم گردن وی کاملاً قطع شده بود.

وی با اشاره به اینکه عمل جراحی این نوجوان با تلاش تیمی که از تهران آمده بودند، انجام شد، افزود: با این وجود صبح امروز محمدمهدی ایرانمنش آخرین مجروح این انفجار تروریستی بستری در بیمارستان کرمان به خیل شهادت پیوست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بقیه مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان همه ترخیص شده اند، تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی همراه با دانشگاه علوم پزشکی کار بیماران شناسایی شده را در منزل انجام می‌دهد و کسانی هم که نیاز به ارجاع داشته باشند به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مجروحان این حادثه از سوی بنیاد شهید شناسایی شده اند و هر کدام که با کارت شناسایی مراجعه کنند تمام خدمات آنها به صورت رایگان در مراکز درمانی ما انجام می‌شود، تصریح کرد: در ایام تعطیلات عید نوروز امسال برخی از این مجروحان که نیاز به فیزیوتراپی داشتند، خدمات خود را در بیمارستان شهید باهنر کرمان دریافت کردند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه چند نفر از مجروحان انفجار تروریستی ۱۳ دی‌ماه کرمان هم با تلاش بنیاد شهید به تهران اعزام شدند و کار درمانی آنها پیگیری شده است، گفت: خوشبختانه این مجروحان در حال حاضر در وضعیت استیبل قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه مجروحان این انفجار، تفاوتی با مجروحان زمان جنگ دارند، افزود: زمان جنگ به دلیل داغ شدن گلوله و ترکش‌ها، استریل محسوب می‌شدند، اما این ساچمه‌ها داغ نشده و استریل نبودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه اتفاقی که در کرمان افتاد کاملاً جدید بود و بعد از حادثه و اعمال جراحی متوجه عفونت‌های بسیار شدیدی در مجروحان این حادثه شدیم، افزود: این عفونت‌ها نه تنها در مجروحان بستری در بیمارستان‌های کرمان که مجروحان بستری در دیگر بیمارستان‌ها هم مشاهده شده است.

وی با اشاره به اینکه چهار مجروح این حادثه در بیمارستان بقیه الله تهران بستری بودند، تصریح کرد: در بازدید‌هایی که از بیمارستان بقیه‌الله تهران داشتیم، چهار مجروح بستری در این حادثه همه دچار عفونت‌های بسیار شدید شده بودند.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه ساچمه‌ها را برای آزمایش فرستادیم، افزود: احتمال اینکه این ساچمه‌ها قبل از کارگزاری آلوده شده باشند، وجود دارد و کسی که کار تروریستی می‌کند از انجام هیچ کار ناجوانمردانه‌ای کوتاهی نمی‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مجروحان این انفجار تروریستی به عفونت‌های بسیار شدیدی دچار شدند، بیان داشت: هنوز هم تعدادی از این مجروحان با این عفونت‌ها دست به گریبان بوده و در حال درمان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هافبک استقلال در بیمارستان بستری شد
  • دلیل اصلی بستری شدن ترانه علیدوستی در بیمارستان
  • ترکش های آلوده بمب در بدن مجروحان حادثه تروریستی کرمان
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت
  • ترانه علیدوستی در بیمارستان بستری شد
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • ترانه علیدوستی درگیر با بیماری سخت ؛ بستری در بیمارستان
  • افشای ابعاد جدید از انفجار تروریستی کرمان
  • بستری بیش از ۶ هزار و ۹۰۰ نفر در بیمارستان های استان یزد