Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن جهانی فولاد اعلام کرد تولید فولاد ایران در ماه فوریه ۲۰۲۱ مطابق با بهمن ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ با افزایش ۱۱.۵ درصدی به ۲.۳ میلیون تن رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، انجمن جهانی فولاد اعلام کرد، تولید فولاد ایران در ماه فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹) نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ با افزایش ۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصدی به ۲.۳ میلیون تن رسیده است.

همچنین بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران در دو ماه نخست سال جاری میلادی به ۵ میلیون تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ افزایش ۱۰.۸ درصدی را نشان می‌دهد.


 ایران در میان ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان


بر اساس گزارش انجمن جهانی فولاد، ایران در فوریه ۲۰۲۱، در جایگاه دهم در میان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان قرار گرفته است.


ده کشور نخست تولیدکننده فولاد در جهان


چین با تولید ۸۳ میلیون تن، هند با ۹.۱ میلیون تن و ژاپن با ۷.۵ میلیون تن در رتبه‌های نخست تا سوم تولید فولاد در جهان قرار دارند.

پس از این کشورها، آمریکا با تولید ۶.۳ میلیون تن، روسیه با ۵.۷ میلیون تن، کره جنوبی با ۵.۵ میلیون تن، ترکیه با ۳ میلیون تن، آلمان با ۳.۱ میلیون تن، برزیل با ۲.۸ میلیون تن و ایران با ۲.۳ میلیون تن، جایگاه‌های چهارم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.


 ایران بیشترین رشد تولید را به خود اختصاص داد


این درحالی است که از دسامبر سال ۲۰۱۹ تاکنون، جهان با شیوع گسترده بیماری کووید ۱۹ مواجه شده و به طور گسترده صنایع، کارخانه‌ها و تقریبا تمامی کشور‌ها را در تعطیلی فرو برده و خسارات اقتصادی بیشماری در جهان در پی داشته است، اما رشد تولید فولاد ایران مثبت باقی مانده است.

به لحاظ رشد تولید، ایران با ثبت رشد ۱۱.۵ درصدی در فوریه ۲۰۲۱، بیشترین رشد تولید نسبت به فوریه ۲۰۲۰ را در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد به خود اختصاص داده است.

پس از آن چین با رشد ۱۰.۹ درصدی، ترکیه با رشد ۵.۹ درصدی، برزیل با رشد ۳.۸ درصدی، کره جنوبی با رشد ۱.۲ درصدی قرار دارند.

اما در میان ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان، ۵ کشور با کاهش تولید مواجه شده اند.

آمریکا با منفی ۱۰.۹ درصد، بیشترین کاهش تولید را به خود اختصاص داده است.

پس از آن آلمان با منفی ۱۰.۴ درصد، ژاپن با منفی ۵.۶ درصد، هند با منفی ۳.۱ درصد، روسیه با منفی ۱.۳ درصد قرار دارند.

بر اساس این گزارش، تولید فولاد جهان در ماه فوریه ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۱ درصد افزایش یافته است و به ۱۵۰.۲ میلیون تن رسیده است.


 کاهش تولید فولاد کشور‌های اتحادیه اروپا


در عین حال، تولید فولاد در کشور‌های اتحادیه اروپا در ماه فوریه با کاهش ۷.۱ درصدی به ۱۱.۹ میلیون تن رسیده است.


تولید فولاد خام بر اساس منطقه


همچنین میزان تولید کشور‌های مشترک المنافع که در این گزارش شامل بلاروس، قزاقستان، مولداوی، روسیه، اوکراین و ازبکستان است در فوریه ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱.۵ درصد کاهش یافته و به ۸ میلیون تن رسیده است.

در این گزارش، ۶۴ کشور که ۹۸ درصد فولاد کل جهان را تولید می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفته اند.

ایران در ماه مارس ۲۰۲۰ نیز بیشترین افزایش تولید را در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان به خود اختصاص داده بود. همچنین طی سال ۲۰۲۰ که تمامی کشور‌ها با کرونا دست در گریبان بودند، تولید فولاد ایران همواره روند رو به رشد داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید فولاد ایران انجمن جهانی فولاد افزایش تولید فولاد نسبت به مدت مشابه سال میلیون تن رسیده خود اختصاص داده تولید فولاد ایران ماه فوریه ۳ میلیون تن کاهش تولید فولاد جهان فوریه ۲۰۲۱ رشد تولید سال ۲۰۲۰ ۱ ۵ درصد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟

مطالعات حاکی از آن است که در حال حاضر هفت کشور آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو، صددرصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس جدیدترین داده‌ها، اکنون هفت کشور از سراسر جهان تقریباً تمام برق مورد نیاز خود را از منابع انرژی تجدیدپذیر تأمین می‌کنند. آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی خود را با استفاده از انرژی‌های زمین‌گرمایی، آبی، خورشیدی یا بادی تولید می‌کنند.

داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر (IRENA) همچنین نشان می‌دهد که ۴۰ کشور دیگر از سراسر جهان در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حداقل ۵۰ درصد برق مصرفی خود را از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر تولید کرده‌اند که ۱۱ مورد آن‌ها کشورهای اروپایی هستند.

تأمین برق با باد، آب و خورشید شامل باد خشکی، ساحلی و فراساحلی، فتوولتائیک خورشیدی، نیروی خورشیدی متمرکز، برق زمین‌گرمایی و برق‌آبی مواردی از این قبیل است که استفاده هرچه بیشتر از آن‌ها، انتشار گازهای گلخانه‌ای بیشتری را متوقف می‌کند.

اسکاتلند، رکوردار تولید برق تجدیدپذیر در یک سال

فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در اسکاتلند موفق شدند در سال ۲۰۲۲، معادل ۱۱۳ درصد از کل مصرف برق کشور را تولید کنند. این رقم رکوردشکن، نقطه عطفی در سفر اسکاتلند به‌سمت کربن‌صفر شدن خالص است و به وضوح پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر را در سطح جهانی نشان می‌دهد. در حالی که تولید برق اسکاتلند تحت سلطه نیروی بادی قرار داشت، محققان پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آینده بر منابع برق جهانی تسلط پیدا خواهد کرد.

تسلط انرژی خورشیدی در آینده

طی سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی در بهبود نرخ بهره‌وری سلول‌های خورشیدی صورت گرفته است. کاهش هزینه‌های تجاری نیز موجب شده است که دانشمندان ادعا کنند انرژی خورشیدی به نقطه اوج غیرقابل بازگشتی رسیده است که تا سال ۲۰۵۰ آن را به منبع اصلی انرژی جهان تبدیل خواهد کرد. طبق این ادعا پیشرفت‌های تکنولوژیکی و اقتصادی گذار به انرژی پاک را نه‌تنها قابل دسترس، بلکه اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

انرژی خورشیدی گسترده‌ترین منبع انرژی روی زمین و جذابیت اقتصادی آن در چرخه افزایش سرمایه‌گذاری به سرعت در حال بهبود است. بنابراین این نقطه اوج خورشیدی برگشت‌ناپذیر جهانی با توجه به مسیرهای تکنولوژیکی که توسط سیاست‌های گذشته هموار شده، بدون نیاز به هیچ‌گونه سیاست‌های اقلیمی بیشتر طی شده است و انرژی خورشیدی به تدریج بر بازارهای جهانی برق تسلط پیدا خواهد کرد.

کد خبر 745424

دیگر خبرها

  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار شالیزار آمل
  • واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان | تنش ها میان ایران و اسرائیل کاهش یافته است؟
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • اپل کنار رفت، سامسونگ بزرگ‌ترین گوشی ساز جهان شد
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • افزایش ۹ درصدی دستگیری؛ کاهش ۲۲ درصدی سرقت
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن عبور کرد
  • کاهش ۰.۴۷ درصدی قیمت جهانی نفت