Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@19:04:50 GMT

جهش آمار ورشکستگی شرکت‌های نفتی آمریکا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۶۹۳۱

جهش آمار ورشکستگی شرکت‌های نفتی آمریکا

شرکت حقوقی هاینس اند بون گزارش داد تعداد شرکت‌های نفتی آمریکای شمالی که درخواست حمایت از ورشکستگی خود را اعلام کرده‌اند در سه ماهه اول امسال به بالاترین سطح از ۲۰۱۶ رسیده است.

به گزارش مشرق به نقل از اویل پرایس، شرکت حقوقی هاینس اند بون گزارش داد تعداد شرکت‌های نفتی آمریکای شمالی که درخواست حمایت از ورشکستگی خود را اعلام کرده‌اند در سه ماهه اول امسال به بالاترین سطح مربوط به سه ماهه اول از ۲۰۱۶ تا کنون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: دلار برای دومین هفته قرمزپوش شد

با این حال در گزارش این شرکت آمده است موج ورشکستگی‌ها نسبت به اوج خود در سه ماهه دوم و سوم ۲۰۲۰ به طرز قابل‌توجهی آرام شده است.

ناظر ورشکستگی شرکت‌های نفتی اعلام کرد در سه ماهه اول امسال ۸ شرکت نفتی درخواست حمایت از ورشکستگی خود را ثبت کرده‌اند که این بالاترین تعداد ورشکستگی در سه ماهه اول سال از ۲۰۱۶ تا کنون به حساب می‌آید. در آن سال ۱۷ شرکت نفتی آمریکای شمالی درخواست حمایت از ورشکستگی داده بودند.

هاینس اند بون گزارش داد ایالت تگزاس ۵۰ درصد از این ورشکستگی‌ها را به خود اختصاص داد و ۴ شرکت نفتی ورشکست شدند.

طبق گزارش هاینس اند بون برای اولین بار از ۳ ماهه سوم سال ۲۰۱۸ هیچکدام از شرکت‌های ورشکسته بدهی چند میلیارد دلاری ندارند.

کل بدهی ۸ شرکت نفتی ورشکسته شده در ۳ ماهه اول امسال در مجموع کمتر از ۱.۸ میلیارد دلار شد.

اما موج ورشکستگی‌های شرکت‌های نفتی رو به کاهش است. در سه ماهه دوم و سوم سال گذشته به ترتیب ۱۸ مورد و ۱۷ مورد از شرکت‌های نفتی ورشکست شدند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا نفت خام ایالت تگزاس آمریکا درخواست حمایت از ورشکستگی ماهه اول امسال سه ماهه اول شرکت های نفتی شرکت نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، جعفر سالاری‌نسب درباره اعلام نظر شرکت پژوهش توسعه ناجی در رابطه با تحویل ۱۰ روزه کارت سوخت خودرو، اظهار کرد: به دلیل جزیره‌ای بودن اطلاعات مورد نیاز تولید کارت سوخت (شرکت پژوهش و توسعه ناجی، نفت و پست) زمان صدور و تولید کارت سوخت زمان‌بر بوده است. لذا شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصمیم گرفته است که برای کوتاه کردن فرآیند تولید کارت هوشمند سوخت با ایجاد زیر ساخت‌های لازم نسبت به راه اندازی سامانه ثبت درخواست کارت سوخت در بستر اینترنت با همکاری شرکت‌های فوق اقدام کند.

وی افزود: این امر مستلزم همکاری بی قید و شرط جهت ارائه اطلاعات خودروهای مورد نیاز برای ثبت درخواست و تولید کارت سوخت از طریق شرکت پژوهش و توسعه ناجی است که در صورت حصول نتیجه امکان راه اندازی درخواست اینترنتی صدور کارت سوخت در بستر اینترنت در کمترین زمان امکان پذیر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در صورت پیاده سازی و حذف فرآیندهای سنتی و یکپارچه کردن فرآیندها کارت سوخت مردم و ارسال به موقع مرسولات توسط شرکت پست قطعا کمتر از ۱۰ روز کارت سوخت به دست متقاضیان خواهد رسید چرا که زمان تولید کارت سوخت توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیشتر از ۴۸ ساعت زمان نمی‌برد و از طرفی با سیستمی شدن فرآیندها باجه معطله پست صفر خواهد شد و خود متقاضی نیز می‌تواند هر لحظه فرآیند درخواست، تولید و ارسال کارت سوخت را از طریق همان سامانه رصد و پیگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه الزام استفاده از کارت سوخت شخصی در جایگاه‌های سوخت درقانون بودجه سال ۱۴۰۲ که در قانون بودجه امسال نیز تکرار شده است لذا باید شرایطی را ایجاد کنیم که فرایند صدور کارت سوخت کوتاه‌تر شود، اظهار کرد: درخواست ما این است که مردم در استفاده از کارت‌های سوخت شخصی همراهی کنند؛ زیرا، هدف‌گذاری برای کارت‌های جایگاه‌ها این است که در شرایط اضطرار مورد استفاده قرار بگیرند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه طبق صحبت‌های انجام شده مشکل خاصی در صدور کارت سوخت وجود ندارد و با همکاری ناجا تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری این سامانه فعال و زمان تولید کارت سوخت کاهش خواهد یافت، اظهار کرد: کمتر از ۱۰ درصد مالکان خودرو اکنون کارت سوخت ندارند که تقاضای ما این است این دسته از افراد نیز اقدامات لازم برای درخواست صدور کارت سوخت انجام دهند.

سالاری‌نسب با تاکید بر اینکه اجرای این طرح هیچ ارتباطی با تغییر سهمیه سوخت و یا تغییر قیمت بنزین ندارد و تنها قرار است طبق قانون مالکان خودرو از کارت‌های شخصی خود استفاده کنند، گفت: هر کارت سوخت دارای ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر بنزین نرخ دوم در کارتهای سوخت ماهانه واریز میگردد که نرخ ۱۵۰۰ تومانی تا شش ماه قابل ذخیره سازی روی کارت سوخت افراد می باشد، ضمن اینکه کارت سوخت اضطراری جایگاه‌ها نیز همچنان وجود خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست
  • تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می‌شود
  • بانک ایران زمین بانکی برای زیان | هر سال بدتر از پارسال!
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • سقوط اپل از جایگاه بزرگترین سازنده گوشی جهان
  • بودجه استارت‌آپ‌های فضایی دو برابر شد
  • رویترز: آمریکا در هیچ حمله‌ای علیه ایران شرکت نخواهد کرد
  • هشدار جدی نسبت به کمبود دارو و سرگردانی مردم
  • اوضاع این خودروساز خوب نیست
  • آمریکا در هیچ عملیاتی علیه ایران شرکت نخواهد کرد