Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رویکرد حذفی هیأت های اجرایی برگزاری انتخابات شورای شهر، گفت: وقتی با رد صلاحیت گسترده یک طیف خاص مواجه می شوید، هیچ انگیزه ای برای حضور و فعالیت ها نمی ماند. مردم وقتی پای صندوق های رأی می آیند که ببینند افرادی از نماینده های خودشان در لیست ها حضور دارند. 

قاسم میرزایی نیکو در گفت و گو با خبرنگار جماران، در خصوص رویکرد حذفی هیأت های اجرایی برگزاری انتخابات شورای شهر اظهار داشت: با اعلام ثبت نام کاندیداهای شورای شهر در برخی شهرها شاهد بودیم که خیلی فرمانداران و بخشداران به افراد زنگ زدند که شما ثبت نام کنید تا به حد نصاب برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی که کمتر از نصف نسبت به دوره قبل ثبت نام صورت گرفته، شاهد رد صلاحیت افراد در هیأت های اجرایی هستیم.

عضو شورای مرکزی حزب مجمع ایثارگران افزود: متأسفانه باید به رئیس جمهور تبریک بگوییم که استانداران، فرمانداران، بخشداران و عوامل اجرایی این جوری دارند مدیریت می کنند. در استعلام هیأت های اجرایی از مراجع چهارگانه آنها فقط نظردهنده هستند و هیأت اجرایی است که باید مدارک را ببیند و به جمع بندی برسد. من اعتقادم این است که خیلی از موارد رد شده شاید اصلا پرونده های افراد مطالعه هم نشده باشد.

وی تصریح کرد: چون خود من عضو شورای مرکزی نظارت دوره قبل بوده ام شاهدم که به هر حال دستور می آمد که این تعداد افراد رد شوند. معمولا سه شیوه را اعمال می کردند. یکی اینکه افراد را می خواستند و می گفتند انصراف بدهد، شکل دوم این بود که نامه کلی می دادند که این اسامی رد شوند و شکل سوم این بود که خیلی قاطع برای یک فرد نامه می زدند که «ایشان به مصلحت نیست». در هر سه مورد هیأت اجرایی باید احراز کند هیأت اجرایی است و هیأت نظارت هم از همین قضیه تبعیت می کند.

میرزایی نیکو ادامه داد: اگر هیأت اجرایی به صرف استدلال خودش بگوید که این فرد صلاحیت دارد و آن فرد صلاحیت ندارد و هیچ کسی دفاع نکند نشان می دهد این هیأت اجرایی از کفایت لازم برخوردار نیست. البته در خیلی جاها بد عمل نشده ولی در کل تا کسی سابقه سوء نداشته باشد نمی توان او را رد صلاحیت کرد.

وی یادآور شد: یکی از ایرادهایی که می گیرند این است که شما دوره قبل همه را تأیید صلاحیت کردید و این جریانات در رابطه با شورای شهرها و روستاها به وجود آمد و همه را دستگیر کردند. آن موقع جواب ما همین بود که وقتی یک فرد الآن مشکلی ندارد نمی شود قصاص قبل از جنایت کرد. افراد وقتی انتخاب شدند ممکن است موارد دیگری هم داشته باشند ولی در زمان ثبت نام باید سوء پیشینه نداشته باشند، عضو گروهک نباشند و پرامترهای آن کاملا روشن است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تأکید کرد: شاید اگر هیأت نظارت این کار را بکند بگوییم عیبی ندارد که مثلا به بند 3 تبصره «و» افراد را رد کرده اند ولی هیأت اجرایی جایی است که عدد و رقم و متر و اندازه دارد و کاملا امکان سنجش هست. به نظر من اگر این کار در این سطح انجام شود نشان دهنده عدم کفایت آن هیأت است.

وی در پایان گفت: وقتی با رد صلاحیت گسترده یک طیف خاص مواجه می شوید، هیچ انگیزه ای برای حضور و فعالیت ها نمی ماند. مردم وقتی پای صندوق های رأی می آیند که ببینند افرادی از نماینده های خودشان در لیست ها حضور دارند. ولی وقتی جناحی برخورد می کنید و فقط یک کفه ترازو را می زنید و کفه دیگر را نمی زنید، اتفاقا عکس العمل منفی به دنبال دارد و دوره های گذشته نشان داده هر قدر از این کارها انجام شود انتخابات پرشور و حداکثری به یک انتخابات حداقلی با انتخاب معدود افراد تبدیل می شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 انتخابات شورای شهر قاسم میرزایی نیکو انتخابات شورای شهر 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 هیأت های اجرایی هیأت اجرایی رد صلاحیت شورای شهر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سودهای فرضی و هزینه‌های واقعی» واکنش به پاسخ ایران/ محاسبات رژیم‌صهیونیستی، وقتی یک «قمارباز احمق» در رأس آن قرار دارد

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته، ناصر قندیل، سردبیر شناخته‌شده روزنامه البناء لبنان هم سرمقاله خود در ستون «نقاط علی الحروف» را با تیتر «اگر اسرائیل تصمیم بگیرد به ایران پاسخ دهد، چه می‌شود؟» به این موضوع اختصاص داد.

قندیل می‌نویسد: «آنچه مسلم است، پس از خسارت بزرگ ناشی از «طوفان الاقصی» و در ادامه آن ناکامی اسفبار در جنگ علیه غزه و سپس شکست در جبهه لبنان، رژیم اشغالگر از لحاظ راهبردی در موقعیت مناسبی قرار ندارد که ظرفیت مهار خسارات روحی و راهبردی بیشتری را داشته باشد. مخمصه اسرائیل به قدری بزرگ است که به‌نظر نمی‌رسد پس از شکست تلاش‌های کاسب‌کارانه برای کاهش اهمیت و میزان تأثیر واکنش ایران، ظرفیت عواقب آن را داشته باشد». او می‌افزاید: «با وجود آنکه آمریکا و انگلیس هم در صحبت کردن از شکست ایران و بزرگ جلوه دادن مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی رژیم را همراهی کردند - همان‌طور که خلاصه‌اش از تمام رسانه‌های اسرائیلی و بر زبان تحلیلگران ارشد و فرماندهان نظامی سابق بیان شد - اسرائیل ضربه راهبردی سختی دریافت کرده و پاسخ ندادن به آن، به‌معنای پذیرش معادلات جدیدی است که رژیم صهیونیستی باید به عنوان یک دولت ضعیف و درمانده که به حمایت آمریکا و دستورالعمل‌هایش متکی است، با آن کنار بیاید و بپذیرد رؤیای «بن گوریون» درباره یک کشور مستقل در تصمیم‌گیری برای جنگ، سقوط کرده و پایان یافته است».

دورهای باطل
به عقیده سردبیر روزنامه البناء، «مشکل اسرائیل - در همه پیچیدگی‌هایی که با آن مواجه است - از زمان طوفان‌الاقصی بدتر شده و به معضلات ثابت و مطالبات غافلگیرکننده تبدیل شده است، مانند مسئله جنگ غزه برای پایان دادن به مقاومت، مسئله بازگرداندن اسرا، امنیت شهرک‌های پیرامون غزه و بازگشت آوارگان شهرک‌های شمالی؛ این‌ها گره‌هایی هستند که نمی‌توان آن‌ها را به شیوه برد - برد سیاسی باز کرد و هر راه‌حلی با انتخاب میان بازگشت به جنگ یا پذیرش شکست به پایان می‌رسد، از این جهت که هم پیشروی و هم عقب‌نشینی مساوی است با بحران‌های بیشتر؛ بنابراین دولت نتانیاهو با هدف قرار دادن کنسولگری ایران در سوریه، رفتن به سمت بزرگ شدن دایره بازی را انتخاب کرد؛ به امید گشودن دریچه‌ای در دیوار دورهای باطلی که از زمان طوفان‌الاقصی در آن گیر کرده بود و در طول ۶ ماه نتوانست آن‌ها را بشکند».

آن‌گونه که این سیاستمدار لبنانی درباره احتمال واکنش رژیم صهیونیستی به پاسخ ایران می‌نویسد: «آنچه باید مورد بررسی قرار گیرد، آمادگی واشنگتن برای مشارکت در پاسخ به ایران یا حتی موافقت صریح با این پاسخ نیست، بلکه میزان آمادگی واشنگتن برای مشارکت در مقابله با واکنش ایران به این پاسخ است، همان‌طور که دفعه قبل اتفاق افتاد؛ آیا واشنگتن «اسرائیل» را به حال خود رها خواهد کرد یا آن‌طور که شنبه شب انجام داد، برای محافظت از آن خواهد شتافت؟». به عقیده او «اگر چنین باشد، اسرائیل برای پاسخ تأمل نخواهد کرد، حتی اگر به تشدید درگیری منجر شود؛ و فقط با انگیزه جلوگیری از وقوع یک جنگ بزرگ است که از دید افکار عمومی، امتیاز دادن - به دور از معادله پیروزی و شکست - را توجیه می‌کند».

احتیاط‌ها و محاسبات
ناصر قندیل در مواجهه با این رویکرد، مجموعه‌ای از احتیاط‌ها و محاسبات را مطرح می‌کند و می‌نویسد: «اول اینکه آمریکایی که «اسرائیل» را ترک نمی‌کند، از ترس اینکه پایگاه‌هایش در معرض خطر قرار گیرد، به احتمال زیاد با خدمه آمریکایی در مقابله با پاسخ ایران به واکنش اسرائیل، شرکت نخواهد کرد؛ به این ترتیب، ابزارها و تجهیزات فنی لازم در اختیار اسرائیل قرار خواهد گرفت، اما در خط مقدم ظاهر نمی‌شود. دوم اینکه دولت‌های منطقه‌ای که امکاناتی برای مقابله با پاسخ ایران آماده کردند - به‌خصوص اردن و بحرین - این بار و پس از تهدید ایران، در وضعیت مناسبی نیستند، به‌خصوص اگر آمریکا به‌صورت مستقیم حضور نداشته باشد. سوم اینکه پاسخ ایران این بار صرفاً یک پاسخ تاکتیکی نخواهد بود، بلکه ممکن است به یک واکنش بازدارنده واقعی منجر شود؛ به‌معنای ایجاد تلفاتی که توانایی «اسرائیل» را برای واکنش بعدی فلج می‌کند؛ مانند خارج کردن فرودگاه‌های «اسرائیل» از مدار خدمت‌رسانی، از کار انداختن نیروگاه‌ها، آسیب‌رساندن به شبکه‌های ارتباطی و توزیع اینترنت و سکوهای گاز و نفت. و چهارم، پیش‌بینی امکان مشارکت طرف‌های محور مقاومت در پاسخ به پاسخ، به منظور ایجاد واقعیت جدید جغرافیایی، پایان دادن به جنگ فرسایشی و گشودن راه برای مرحله‌ای جدید به‌ویژه در جبهه شمال شرق، با آماده‌سازی مقاومت عراق مستقر در جبهه جولان و احساس مقاومت لبنان به اینکه پیام‌های جدیدی برای تسریع پویایی پایان دادن به جنگ غزه ضروری است».

پایان‌بخش سرمقاله سردبیر روزنامه البناء اما این جمله است: «احمق‌ها همیشه در ایجاد تعادل و توازن میان سودهای فرضی و هزینه‌های واقعی دچار اشتباه می‌شوند؛ و همین‌طور قماربازان. پس چه خواهد شد اگر در رأس رژیم، یک قمارباز احمق باشد؟».

خبرنگار: غلامرضا محمدی

دیگر خبرها

  • واکنش پربیننده دختر ایرانی در دبی وقتی خودروی غرق‌ شده‌اش را دید! | فیلم
  • واکنش اوسمار به صدرنشینی: یک بازی بیشتر داریم
  • آمادگی استان اردبیل برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ کی برگزار می‌شود؟
  • عملیات اجرایی نهضت ملی مسکن در ۲۰۰ هکتار اراضی سمنان آغاز شد
  • انتخابات هیات بدنسازی و پرورش اندام آذربایجان شرقی تجدید می شود
  • بیش از ۶۰۰ خانواده متقاضی فرزند خواندگی هستند
  • از دستگاه‌های اجرایی ونظارتی در دور دوم انتخابات پشتیبانی می‌کنیم
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • «سودهای فرضی و هزینه‌های واقعی» واکنش به پاسخ ایران/ محاسبات رژیم‌صهیونیستی، وقتی یک «قمارباز احمق» در رأس آن قرار دارد