Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه چین به ژاپن و آمریکا در مورد دخالت در مسائل داخلی چین هشدار داده و گفته پکن "تمام اقدامات ضروری برای دفاع قاطعانه از حاکمیت، امنیت و منافع توسعه‌ای خود را انجام خواهد داد."

 به نقل از اسپوتنیک، این سخنگو روز یکشنبه در بیانیه‌ای ژاپن و آمریکا را به "دست به یکی کردن برای تشکیل باند و دامن زدن به درگیری" متهم کرد و افزود این اقدام نابهنگام، مخالف آرمان صلح، توسعه و همکاری است که اکثریت کشورهای منطقه و فراتر از آن، در آن اشتراک دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه چند روز پس از آن صادر می‌شود که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا نشستی با یوشیهیده سوگا، نخست‌وزیر ژاپن در واشنگتن برگزار کرد تا با وی در مورد پاره‌ای مسائل فوری، از جمله مربوط به "قاطعیت" فزاینده چین در عرصه جهانی، صحبت کند.

این دو طی مذاکرات روز جمعه به طور ویژه در مورد ادعای فعالیت نظامی چین در نزدیکی تعدادی جزایر در دریای چین شرقی، ابراز نگرانی کردند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های رژیم صهیونیستی در تجاوز به ایران

رسانه‌ها و کارشناسان مسائل نظامی و امنیتی عملیات «وعده صادق» را نقطه عطف جدیدی در معادلات منطقه دانستند؛ از خروج ایران و اسرائیل از جنگ در سایه و نیابتی به جنگ مستقیم تا عبور از خطوط قرمز یکدیگر. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، علی عبدی، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: رسانه‌ها و کارشناسان مسائل نظامی و امنیتی عملیات «وعده صادق» را نقطه عطف جدیدی در معادلات منطقه دانستند؛ از خروج ایران و اسرائیل از جنگ در سایه و نیابتی به جنگ مستقیم تا عبور از خطوط قرمز یکدیگر. ترسیم معادله جدید در منطقه را می‌توان از دیگر تأثیرات پاسخ ایران دانست. به این معنا که ایران با تثبیت خود به‌عنوان یک قدرت موشکی و پهپادی در منطقه و فراتر از منطقه، این پیام صریح را ارسال کرد که توانایی پاسخ متوازن به هرگونه تهدید علیه خود را دارد.

پاسخ نتانیاهو و رژیم صهیونیستی به حمله ایران بدون هماهنگی غرب و ایالات‌متحده میسر نخواهد شد. حمایت سنتی آمریکا از اسرائیل همواره وجود داشته است و تاکنون هر جنگی که در منطقه با حضور اسرائیل رخ داده، آمریکا در جریان آن بوده است. از سوی دیگر پاسخ مستقیم رژیم صهیونیستی به خاک ایران می‌تواند آغاز یک جنگ منطقه‌ای را به همراه داشته باشد. اما مسئله دوم این است که اگر ائتلاف اسرائیل و حامیان غربی و عربی آن وجود نداشت، این رژیم آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیر بیشتری را تاکنون متحمل شده بود.

وابستگی اجازه نمی‌دهد رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا جنگی منطقه‌ای را رقم بزند. از سوی دیگر، اگر این جنگ رخ دهد، اسرائیل به پدافند هوایی ایالات‌متحده نیازمند خواهد بود؛ بنابراین دوباره دست به دامن آمریکایی‌ها می‌شود و از این جهت وابستگی آن تشدید خواهد شد. آمریکا نیز صراحتا اعلام کرده که به اسرائیل یادآور شده تا از حمله مستقیم به ایران خودداری کند و یک جنگ منطقه‌ای را شروع نکند.

بحران داخلی در اسرائیل نیز جدی است و اختلاف‌نظرها بر سر مسائل گوناگون ازجمله پاسخ به ایران وجود دارد. جناح اقلیت در رژیم صهیونیستی به‌طور کلی معتقد است هر اقدام داخلی و خارجی این رژیم باید با هماهنگی آمریکا صورت بگیرد. دولت آمریکا نیز در شرایط فعلی میلی به تنش ندارد. از سوی دیگر بین  اعضای کابینه  دولت اسرائیل نیز اختلاف وجود دارد. بخشی از این افراد که احساسی عمل می‌کنند معتقدند باید پاسخ تندی به ایران داده شود، اما نتانیاهو از سایر افراد دولت محاسبه‌گرتر است و این احتمال وجود دارد تا در ازای گرفتن امتیازی مهم از آمریکا، به فکر پاسخ مستقیم به جمهوری اسلامی ایران نباشد. با توجه به عدم‌اجماعی که بر پاسخ مستقیم رژیم صهیونیستی به ایران وجود دارد، پاسخ این رژیم در فضاهای دیگری شاید به وقوع بپیوندد.

مسائل اقتصادی نیز گریبانگیر رژیم صهیونیستی شده است، اما با حضور آمریکا و کمک‌های او، فشارهای اقتصادی در اسرائیل کنترل می‌شود و اجازه نمی‌دهد اقتصاد آن زمین بخورد. بیشترین فشارهای اقتصادی در این رژیم نیز بر طبقه متوسط آن وارد می‌شود.

هشدارهای ایران و نهادهای بین‌المللی ازجمله شورای امنیت نیز نباید فراموش‌شان شود. این هشدارها به‌خوبی رژیم صهیونیستی را از حمله مستقیم یا هر اقدامی در سطح آن برحذر خواهد داشت. البته گیرکردن اسرائیل در باتلاق جنگ و نفرت عمومی موضوعی است که پیش‌تر موجب شد تا این رژیم اقداماتی غیرمنطقی و از روی شتاب‌زدگی انجام دهد.

منبع: همشهری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمین‌لرزه نسبتا شدید جنوب ژاپن را لرزاند
  • دولت توسعه‌گرا چیست؟
  • رستمی به نقره بسنده کرد
  • چالش‌های رژیم صهیونیستی در تجاوز به ایران
  • ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان در ژاپن
  • پیگیری مسائل تاکستان فارغ از نگاه‌های سیاسی
  • توسعه مسائل علمی و اقتصادی در گرو توجه ویژه به مقوله ورزش است
  • علیزاده فینالیست شد
  • محمدی فینال را از دست داد
  • آستین: آمریکا به دنبال تشدید تنش نیست