Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به کمبود نهاده‌ها به دلیل شرایط اقلیمی استان در سال جاری گفت: همچون سال گذشته همکاری خود را با نهادهای مرتبط در حوزه رصد و پایش نهاده‌های کشاورزی را با جدیت ادامه خواهیم داد تا انحراف توزیع نهاده‌ها در استان را به حداقل برسانیم.

جواد اسماعیلی در جلسه بررسی روند رصد و پایش نهاده‌های کشاورزی استان که با حضور اعضا در محل سالن جلسات سازمان برگزار شد بر بکارگیری همه ظرفیت‌ها و امکانات جهت نظارت هر چه بیشتر و دقیق‌تر بر فرآیند تأمین و توزیع نهاده های کشاورزی و دامی تاکید و اظهار کرد: همانند سال گذشته در مسیر توزیع نهاده‌های کشاورزی با همکاری واحدهای اجرایی سازمان و نهادهای برون سازمانی همانند بسیج، تعزیرات و پلیس اقتصادی با تمام توان تلاش خواهیم کرد از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری و مسیر توزیع نهاده‌ها هموار گردد و با متخلفین بدون مماشات رفتار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدلیل کمبود نهاده‌ها و شرایط اقلیمی استان در سال جاری بایدگزارش‌گیری و راستی آزمایی توزیع نهاده‌ها با جدیت بیشتری انجام گیرد.

قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به عملکرد رصد و پایش در سال۹۹ بیان کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۲۸ هزار تن نهاده دامی از جمله ذرت، جو و کنجاله سویا وارد استان و توزیع گردیده است.

وی ادامه داد: در راستای توزیع ۹۵ هزار و ۱۰۷ مورد رصد و پایش انجام و ۱۹۴۰ مورد مغایرت احصا شده است.

اسماعیلی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی جذب کود اوره از تلاش‌های معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان و شرکت خدمات حمایتی و سازمان تعاون روستایی استان تقدیر و خواستار تثبیت آن در سال جاری شد.

وی تصریح کرد: همچون سال گذشته همکاری خود را با نهادهای مرتبط در حوزه رصد و پایش با جدیت ادامه خواهیم داد تا انحراف توزیع نهاده‎ها در استان را به حداقل برسانیم. برای جبران کمبود نیروی انسانی از نرم افزارهای آماده شده برای افزایش دقت وکیفیت استفاده خواهیم کرد.

قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به طرح ضربتی رصد و پایش اشاره کرد و عنوان کرد: در کنار سایر طرح‌ها در این راستا این طرح از آذر ماه سال ۹۹ برای نظارت بر عرضه نهاده‌های کشاورزی آغاز و تا کنون ادامه دارد.

وی افزود: در این طرح بازدیدهای میدانی مستمر و منظم از فروشگاه‌های توزیع دارو و سم، کشتارگاه‌ها، کارخانجات خوراک دام و طیور، کارگزاری‌های توزیع کود، گاوداری‌ها و مرغداری‌ها انجام و فعالیت‌هایشان نظارت می‌شود.

اسماعیلی با اشاره به سهم وزنی و شاخص‌های ارزیابی در حوزه رصد و پایش گفت: شهرستان‌های قوچان، مشهد، مه ولات، کاشمر و خلیل آباد کارنامه خوبی داشتند. برخی شهرستان‌ها در سطح پایین‌تر از میانگین استانی بودند که باید بررسی و آسیب شناسی گردد و دلایل عدم تحقق اهداف بررسی گردد تا شاهد انحراف در توزیع نهاده‌ها نباشیم.

وی از واحدهای اجرایی و تعاون روستایی خواست رصد و پایش خرید گندم را مورد اهتمام جدی قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مسئولیت رصد و پایش با واحدهای اجرایی است و از حوزه‌های ارزیابی و حراست خواست تا نظارت جدی بر عملکرد واحدها داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی نهاده های کشاورزی توزیع نهاده ها رصد و پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امامی عصر یکشنبه در نشستی که با حضور معاونان شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی برگزار شد با اشاره به این که ضروری است راهکارهای نوین برای جذب منابع اختصاصی در دستور کار قرار گیرد از تحقق اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی اعتبارات از محل عمرانی در سال جاری خبر داد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به زمان بندی انجام شده و نیاز آبی شهر در ایام گرم تابستان، اجرای عملیات آبرسانی و ساماندهی شبکه‌های توزیع باید در اولویت قرار گیرد.

وی بیان کرد: فرسودگی برخی از لوله‌ها در خط انتقال آب شرب از مشکلاتی است که سبب هدر رفت آب و همچنین آلودگی شبکه توزیع می‌شود که امیدواریم با تحقق اعتبارات در جهت رفع این موانع اقدام لازم صورت گیرد.

گفتنی است؛ در این نشست تصمیمات لازم در خصوص اقدامات برای حل مشکلات پروژه‌ها و جذب اعتبارات اتخاذ و مقرر شد این جلسات به صورت مستمر تشکیل و پی گیری‌های لازم انجام پذیرد.

کد خبر 6084866

دیگر خبرها

  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • ۲۰ استخر غیرمجاز ذخیره آب کشاورزی در بالادست سد کارده مشهد شناسایی شد
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی
  • ادامه توزیع گوشت قرمز منجمد گوساله و گوسفند در مشهد
  • مبنای کار در مدیریت منابع آبی مشارکت تشکل‌های کشاورزی است
  • فروش گوسفند با کارت ملی صحت دارد؟
  • توزیع دفترچه اقامت طرح سرمایه گذاری به اتباع افغانستانی در خراسان رضوی
  • جدال و زور آزمایی قهرمانان و پهلوانان در جشنوار «بیل گردانی»