Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا صفی خانی در نشست مجازی نگاهی به راهبردهای سازمان تأمین اجتماعی در حوزه سلامت و نسخه الکترونیک گفت: روند صدور نسخه الکترونیکی در پاییز سال گذشته نسبت به تابستان همان سال ۴۰۰ درصد رشد داشت و زمستان نیز نسبت به پاییز سال ۹۹، ۱۷۵ درصد رشد داشته است. همچنین تراکنش‌های نسخه الکترونیک نیز از رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال گذشته روزانه ۳۸۰ هزار نسخه الکترونیک صادر می‌شد اما در حال حاضر روزانه ۶۰۰ هزار نسخه الکترونیک از سوی پزشکان و مراکز طرف قرارداد و مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه روند پیشرفت نسخه الکترونیک بسیار خوب بوده است، ادامه داد: مهمترین عامل پیشرفت، مشارکت پزشکان، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و همکاران ما بوده است.

صفی خانی با اشاره به اینکه به تازگی نیز مراکز سطح یک ارائه خدمات سلامت در روستاها به سامانه اصلی نسخه الکترونیک متصل شده اند به طوری که در مازندران طرح پزشک خانواده به صورت الکترونیک و صدور نسخه الکترونیک اجرایی می‌شود و کارکرد پزشک خانواده در سیستم الکترونیک مطرح می‌شود.

وی همچنین در مورد الکترونیکی شدن اسناد بیمارستانها نیز گفت: حجم اسناد بیمارستانی هر بیمار ۶۸ برگ بود که با الکترونیکی شدن آن صرفه جویی در برگه است که باعث راحتی کار بیمار و پزشک شده است.

صفی خانی تصریح کرد: طی سه ماه آینده همه بیمارستان‌هایی که با تأمین اجتماعی قرارداد دارند و همچنین تا پایان اردیبهشت ماه تمامی بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین اجتماعی با سیستم الکترونیک و نسخه نویسی الکترونیک فعالیت خواهند کرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه با اجرای این طرح سوابق درمانی بیمه شدگان یک جا ثبت می‌شود گفت: افراد می‌توانند با مراجعه به این سیستم سوابق درمانی خود را مشاهده کنند.
صفی خانی به سامانه ۱۴۲۰ اشاره کرد و افزود: این سامانه برای رفع مشکلات بیمه شدگان راه اندازی شده است و به نسبت روزهای اول اجرای نسخه الکترونیک بسیاری از تماس‌ها و مشکلات کمتر شده است.

مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر اینکه روند استحقاق سنجی الکترونیک طی سال گذشته رشت داشته است گفت: بیش از ۲۴ هزار و ۷۰۰ مرکز طرف قرارداد و ۱۵ هزار و ۵۸۰ مرکز غیرطرف قرارداد نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کردند و در حال حاضر ۹۹.۳ درصد در مراکز ملکی نسخ به صورت الکترونیک ثبت می‌شود به طوری که در اسفندماه ۴ میلیون نسخه الکترونیکی ثبت شد اما در حال حاضر روزانه ۶۰۰ هزار نسخه ثبت می‌شود.

کد خبر 5193068 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: اعتبارات حوزه سلامت نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا کووید 19 شیوع کرونا روزه داری سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران محدودیت های کرونایی جامعه پزشکی بیماران هموفیلی علیرضا رئیسی سازمان تأمین اجتماعی نسخه الکترونیک هزار نسخه صفی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت
  • سن بازنشستگی به ۴۰ رسید + شرایط
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • وقتی پزشک عمومی نسخه لاغری می‌پیچد!