Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: با هدف توسعه سطح زیرکشت و صرفه جویی در مصرف آب پارسال با تلاش بخش خصوصی ۱۵۶ هکتار گلخانه با اشتغال مستقیم هزار و ۲۵۰ نفر در استان ایجاد شد.

اکبر شیخ علیشاهی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارکرد: متقاضیان ساخت ۳۰ هکتار گلخانه با معرفی این سازمان به بانک های عامل، ۱۶۰ میلیارد ریال وام ارزان قیمت دریافت کردند و متقاضیان ساخت ۱۲۰ هکتار بدون دریافت وام بانکی با سرمایه شخصی اقدام به ساخت گلخانه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مجموع سطح زیرکشت انواع محصول گلخانه های استان را هم اینک ۲ هزار هکتار ذکر کرد و یادآور شد: با توجه به محدودیت منابع آبی و تغییر الگوی کاشت و افزایش میزان بهره وری مصرف آب از سنتی به روش های جدید، توسعه کشت محصولات گلخانه برای کشاورزان مقرون به صرفه است .

وی تاکید: در اجرای طرح  توسعه کشت محصول کم آبخواه ، سال قبل متقاضیان ۶۴۲ فقره پرونده درخواست دریافت تسهیلات بانکی برای ساخت و تامین سرمایه در گردش از محل بند «الف » تبصره ۱۸ و ماده ۵۲ الحاقی با سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به بانک های عامل استان معرفی شدند که  از این تعداد ۳۰۷ نفر موفق به دریافت هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات شدند.

به گفته شیخ علیشاهی سال قبل، ۴۵۰ هزار تن( ۷۵ درصد) از ۶۰۰ هزار تن محصول گلخانه های استان به کشورهای روسیه و حوزه خلیج فارس صادر شد.

وی با اشاره به ارز آوری محصول گلخانه ای برای صادرکنندگان و تولیدکنندگان، اقلام صادراتی را خیارسبز ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و بادمجان ذکر کرد.

سطح اراضی قابل کشت یزد  ۱۷۳ هزار هکتار است که به دلیل کاهش بارندگی ، تغییر شیوه کشت ، توسعه گیاهان کم آبخواه و استفاده از آب مجازی در تولید  هم اکنون ۱۱۲ هزار هکتار آن کشت می شود .

از این میزان ۳۰ هزار و ۳۵۴ هکتار (معادل ۲۹ درصد) محصولات زراعی و  ۸۰ هزار و ۲۶۱ هکتار ( ۷۱ درصد) به کشت محصولات باغی و ۲ هزار هکتار نیز به کشت محصولات گلخانه ای اختصاص دارد.

بخش عمده درآمد کشاورزان یزد مربوط به باغبانی و کشت پسته، انار، زردآلو ، زعفران و گیاهان دارویی ، بادام ، انگور، زیتون وخرماست که ۵۹۵ هزار تن تولیدات محصول زراعی، ۲۸۲ هزار و ۴۵۹ تن محصولات باغی ، ۶۰۰ هزار تن محصولات گلخانه ای و ۴۳۳ هزار تن محصولات دامی در مجموع یک میلیون و ۸۹۶ هزار تن حاصل تلاش و اشتغال مستقیم ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ کشاورز، دامدار و بهره بردار استان یزد است.

برچسب ها: اراضی کشاورزی ، اشتغال ، گلخانه ، یزد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O3f

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اراضی کشاورزی اشتغال گلخانه یزد هزار هکتار کشت محصول هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه

فرارو- پیش‌فروش سهند سایپا در سال جدید بدون تعیین قیمت نهایی کارخانه استارت خورد.

به گزارش فرارو؛ طرح جایگزینی محصولات سایپا اردیبهشت امسال درحالی آغاز شد که چشم‌انتظاران ساینا S برای صاحب خودرو شدن، راهی جز انتخاب سهند S ندارند. سهند S سایپا که ذاتا فیس‌لیفتی از خود سایناست، مثل اغلب مدل‌های تولیدی سایپا در سال‌های اخیر با پیشرانه X۲۰۰ و موتور ۱.۵ لیتری راهی بازار می‌شود و طبق قرائن‌وشواهد باید منتظر عددی نزدیک ۴۵۰ میلیون به‌عنوان قیمت تمام شده آن در کارخانه باشیم.

سهند S؛ مشخصات فنی

سهند جزو محصولات جدید سایپاست و حالا قرار است بعد از اطلس که فیس‌لیف کوییک به‌حساب می‌آمد، روانه بازار شود. سهند سایپا البته خودش از نظر شکل و قیافه تداعی‌کننده سایناست و خیلی‌ها محصول جدید سایپا را حاصل بازنگری و تغییر چهره همان ساینا می‌دانند.

سهند S مثل اغلب مدل‌های تولیدی سایپا در سال‌های اخیر، برمبنای پلتفرم قدیمی X۲۰۰ طراحی شده است. یعنی همان پلتفرمی که از آن در طراحی تیبا، کوییک، ساینا و ... وجود داشته.

سهند S بدون هیچ تغییر چشمگیری در بخش فنی به سبد محصولات سایپا اضافه می‌شود. پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی M۱۵GSI تفاوت آنچنانی با پیشرانه ساینا S ندارد و حداکثر قدرت و نهایت گشتاور خروجی موتور به‌ترتیب از اعداد ۹۰ و ۱۳۷ فراتر نمی‌رود.

سهند S که تیپ پایه این خانواده است، نیروی تولید موتور را به کمک جعبه‌دنده پنج سرعته به چرخ‌ها منتقل می‌کند و در فهرست امکانات رفاهی آن، چیز‌هایی مثل فرمان هیدرولیک، چراغ روشنایی روز، سنسور نور، سنسور پارک عقب، رینگ فولادی، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سنسور پایش فشار باد تایرها، تهویه الکتریکی دستی، تریم داخلی پارچه ای، دو کیسه هوا و… به‌چشم می‌خورد.

پیش‌فروش سهند بدون تعیین قیمت کارخانه

سهند سایپا برای دومین مرتبه در ماه‌های گذشته بدون تعیین قیمت نهایی در کارخانه پیش‌فروش می‌شود. بار اول نیمه اسفند پارسال پیش‌فروش سهند S کلید خورد و حالا برای دومین مرتبه در ماه‌های اخیر آماده عرضه محصول جدید سایپا می‌شویم.

سهند S با این وجود در هر دو مرحله بدون تعیین قیمت نهایی کارخانه در دسترس متقاضیان سامانه یکپارچه قرار می‌گیرد و متقاضیان آن باید رقمی را به‌عنوان قیمت علی‌الحساب به حساب سایپا واریز کنند.

قیمت سهند S در طرح پیش‌فروش سایپا به‌شکل علی‌الحساب ۲۳۱ میلیون تومان درنظر گرفته شده که همین عدد به‌معنی افزایش هفت قیمت علی‌الحساب سهند در طرح پیش‌فروش سایپاست. چون متقاضیانی که نیمه اسفند پارسال برای خرید سهند اقدام کردند، متحمل هزینه ۲۲۴ میلیون تومانی شدند.

پیش‌فروش سهند سایپا البته فقط مختص متقاضیانی است که قبلا در سامانه یکپارچه فرصت خرید ساینا S تیپ DA را داشتند، اما الان تنها گزینه پیش‌روی سایپا برای این دسته از متقاضیان، فقط سهند s است. با همه این حرف‌ها می‌شود از جدول محصولات حاضر در طرح پیش‌فروش سایپا به قیمت تقریبی سهند S در کارخانه پی ببریم.

قیمت سهند S در کارخانه به ۴۵۰ میلیون می‌رسد

قیمت سهند S در کارخانه، احتمالا چیزی نزدیک ۴۵۰ میلیون تومان تعیین می‌شود.

پیش‌فروش محصولات سایپا در اولین روز‌های اردیبهشت امسال درحالی آغاز شده که تقریبا چیزی نزدیک نیمی از قیمت تمام‌شده آنها، تحت‌عنوان قیمت علی‌الحساب از متقاضیان دریافت می‌شود.

اطلس G یکی از همین مدل‌هاست و اتفاقا مثل سهند، جزو محصولات جدید نارنجی‌پوشان محسوب می‌شود. قیت اطلس G در کارخانه به‌شکل قطعی حول‌وحوش ۴۰۰ میلیون تومان است، اما در قالب طرح پیش‌فروش اردیبهشت سایپا، متقاضیان باید در همان مرحله اول ۲۰۲ میلیون تومان به‌عنوان مبلغ علی‌الحساب واریز کنند.

کوییک GX نیز که در کارخانه یکی از ارزان‌ترین گزینه‌هاست و نزدیک ۳۵۹ میلیون ارزش دارد، با قیمت ۱۸۴ میلیون تومان به‌شکل علی‌الحساب فروخته می‌شود.

قیمت سهند S در کارخانه احتمالا طبق همین فرمول حدود ۴۵۰ میلیون خواهد بود، اما فعلا رقم درخواستی سایپا از خریداران سهند S دقیقا ۲۳۱ میلیون تومان تعیین شده است. بدنیست بدایند موعد تحویل سهند S در طرح فروش اردیبهشت امسال، بین مهر تا هفته چهارم اسفند خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • بخش خصوصی ‌۱۲۲ هکتار گلخانه در استان البرز احداث کرد
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب