Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد گفت: بیشترین تخلف ناوگان باری در سال گذشته، بی‌توجهی به‌ضرورت داشتن پروانه فعالیت و اشتغال برای خدمات‌رسانی در سطح شهر است.

به گزارش قدس آنلاین، علی باخرد اظهار کرد: بر اساس قانون مصوب و ابلاغی از سوی وزارت کشور، خدمات‌رسانی در حوزه حمل‌ونقل بار در سطح شهر مانند هر شغل دیگری نیاز به مجوزهای لازم دارد که در حوزه حمل بار تحت عنوان پروانه فعالیت و اشتغال تعریف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد با اشاره به‌ضرورت ساماندهی ناوگان باری، اضافه کرد: اولین افرادی که از دریافت مجوز منتفع می‌شوند خود رانندگان هستند زیرا خدمات مختلفی ازجمله سهمیه سوخت اضافی دریافت می‌کنند. وی بابیان اینکه دومین تخلف پرتکرار ناوگان باری در سال ۹۹ رعایت نکردن تردد در محدوده‌های زمانی و مکانی اعلام‌شده است، اظهار کرد: هدف از محدوده بندی مشهد به سه بخش سبز، زرد و قرمز، کنترل و کاهش بار ترافیکی و سهولت تردد شهروندان در سطح شهر است و رعایت این قانون به نفع همه خواهد بود. باخرد با اشاره به تأثیر رعایت این قانون توسط ناوگان باری درون‌شهری و منع ورود ناوگان باری جاده‌ای به مشهد در کاهش آلودگی هوا، تصریح کرد: هرچقدر گره‌های ترافیکی در بخش‌های مختلف شهر مخصوصاً هسته مرکزی که بارنگ قرمز مشخص‌شده است کمتر باشد شاهد کاهش تصادفات خواهیم بود. وی ادامه داد: حمل بار نامتعارف و اضافه تناژ از دیگر تخلفات مهم ناوگان باری طی سال گذشته بود که می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به زیرساخت‌های شهری وارد کند و مدیریت شهری برای جبران آن باید هزینه گزافی را بپردازد. انتهای پیام/ منبع:فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: باربری بدون پروانه اشتغال ناوگان باری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بلیت چارتری در اربعین ممنوع می شود | دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف کاهش می باید

تین نیوز

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: در ایام اربعین ناوگان حمل و نقل عمومی توسعه می یابد و همه سعی و تلاش ما براین است که چالش های موجود در سفر اربعین نسبت به سال های گذشته کمتر شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سید کمال هادیان فر افزود: در اربعین امسال فروش بلیت پرواز چارتری نخواهیم داشت و به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی اضافه کرد: چالش های موجود در سفرهای اربعین نسبت به سال های گذشته بسیار کاهش یافته که از جمله آن ها می توان به کاهش ترافیک و زمان توقف ها در مسیر ایلام به مهران اشاره کرد.

هادیان فر موضوع تأمین و توسعه ناوگان مسافری در ایام اربعین را از مسائل مهم دانست و افزود: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای راهکارهای توسعه ناوگان و جذب اتوبوس ها به مدار را در این مدت بررسی کند تا در سفرهای اربعین برای سهولت تردد مسافران استفاده شود.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت را متناسب با تقاضا افزایش دهیم، گفت: این امر در سفرهای نوروزی با کمک سازمان راهداری محقق شد و در سفرهای اربعین ۱۴۰۳ نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دیدارها و گفت وگوهای اخیر با دولت عراق درباره تکمیل راه آهن شلمچه - بصره، یادآور شد: شرکت راه آهن حجم بیشتری از مسافر را از شهرهای پر جمعیت به سمت شلمچه هدایت کند تا مسافر بیشتری را از طریق ریل جابه جا کنیم و از ترددهای جاده ای بکاهیم.

هادیان فر ادامه داد: موضوع دیگری که در دیدار با هیئت عراقی مطرح شد، استفاده از ظرفیت حمل ونقل دریایی برای سفرهای اربعین بود که می توان با توجه به آمادگی دو کشور، از ظرفیت مسیر آبادان به واصلیه از طریق دریا برای جابه جایی مسافران اربعین بهره برد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: در حوزه هوایی نیز دو موضوع دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف و افزایش پروازها در دیدار با وزیر حمل ونقل عراق مطرح شد و تلاش می کنیم این نرخ اضافه در فرودگاه نجف کاهش یابد.

توزیع عادلانه بلیت با نرخ مصوب از دیگر مواردی بود که مورد تأکید معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

وی در حوزه تأمین سوخت نیز توضیح داد: نیاز است در طول ۲۶۰۰ کیلومتر مرز سفرهای اربعین، سوخت به اندازه کافی در اختیار خودروهای شخصی و ناوگان عمومی قرار گیرد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: باید بتوانیم تصادفات را به حداقل برسانیم که هشدارها و اطلاع رسانی ها نیز نقش مهمی در این خصوص ایفا می کند.

هادیان فر با تأکید بر اینکه در اربعین امسال هم هیچ پرواز چارتری نخواهیم داشت، گفت: این موضوع به زودی ابلاغ خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد
  • افزایش چشم گیر تردد مسافر و ناوگان باری از تمرچین پیرانشهر
  • افزایش ۴۲ درصدی تردد ناوگان باری از پایانه مرزی تمرچین
  • پلمب ۶۸ واحد صنفی در زنجان
  • فروش بلیت چارتری در اربعین ممنوع می شود | دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف کاهش می باید