Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:18:29 GMT

مطالبه گری باید با شناخت و بر مدار قانون انجام شود

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۳۷۴۵

مطالبه گری باید با شناخت و بر مدار قانون انجام شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی ظهر دوشنبه در دیدار با جمعی از اهالی رسانه و اعضای کادر اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با اشاره به اهمیت و فضیلت ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: این ماه بهترین فرصت برای رسیدن به مقام ارجمند دوری از فساد است و در این ماه است که می‌توان بهره‌های معنوی و اخلاقی فراوان برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ستاد امر به معروف یکی از نهادهای مهم و تأثیر گذار در نظام جمهوری اسلامی ایران است و نقش بنیادین در تبیین دوری از فساد در جامعه دارد به همین دلیل نیاز است که ستاد امر به معروف استان مرکزی بیش از گذشته کنشگر و فعال باشد و ساختار و محتوای خود را بیش از هر زمان دیگر نسبت به مسائل و پدیده‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه به روز کند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: نمی‌توان صرفاً به سخن خوب اکتفا کرد بلکه باید حرف با عمل همراه باشد و به عملکرد و راهبردی بودن اقدامات نیز توجه ویژه‌ای داشت زیرا جامعه فقط با حرف خوب اصلاح نمی‌شود و نیاز است در مقام عمل خوب اقدام شود.

موسوی با بیان اینکه در برخی از موارد جای منکر و معروف عوض شده است، گفت: فعالان عرصه مطالبه‌گری و امر به معروف و نهی از منکر می‌توانند در قدم اول به تبیین معاریف و منکرات بپردازند و به صورت تخصصی منکرات عمده استان را شناسایی و احصا کنند و در قدم بعدی منکرات محوری هر قشر و صنف را مشخص کنند.

وی افزود: اگر به دنبال کارایی و تأثیر بیشتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر هستیم، نیاز است افراد فعال و تأثیر گذار در هر صنفی را شناسایی و جذب کنیم و با استفاده از ظرفیت این افراد برای هر صنف و قشری از جامعه برنامه و اقدام عملیاتی مشخصی داشته باشیم.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر آموزشگاه همگانی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: سیاست دستگاه قضائی حمایت از آمرین به معروف است اما برای مطالبه گری باید با شناخت و آگاهی بر مدار قانون حرکت کرد و توجه ویژه ای به رعایت مرز انتقاد و تخریب داشت.

کد خبر 5193061

منبع: مهر

کلیدواژه: اراک امر به معروف ونهی از منکر دادگستری استان مرکزی ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه زلزله ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ بوشهر روز ارتش گناوه واکسن کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران اردبیل زمین لرزه امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه‌ی پیروزی انقلاب یکی از نقاطی که مورد غضب انقلابیون تندرو قرار گرفت و حتی دو هفته پیش از پیروزی قطعی توسط آنان به آتش کشیده شد، شهرنو یا همان محله‌ی بدنام تهران بود. نخستین بار عصر دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۵۷ شماری از جوانان تندرو به شهرنو هجوم برده و آن‌جا را به آتش کشیدند، اما ماجرا با ورود ده نفر روحانی در آن مقطع ختم به خیر شد؛ آن‌ها فورا به آتش‌نشانی مراجعه کرده و از ماموران خواستند برای خاموش کردن آتش اقدام کنند. با این حال استخوان شهرنو همچنان لای زخم انقلاب باقی ماند تا نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب.

مرحله‌ی بعدی مواجهه‌ی انقلابیون با شهرنو این بار اما نه سرخود، که به دستور دادستانی وقت صورت گرفت آن هم نزدیک به دو هفته پس از پیروزی انقلاب. روز یک‌شنبه ۵ اسفند ۱۳۵۸ خیابان‌های اطراف محدوده‌ی شهرنو زیر پوشش حفاظتی پاسداران انقلاب قرار گرفت و در ساعت ۲۲ پاسداران کمیته‌ی منطقه‌ی ۱۲ و چند نفر از اعضای شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات، با در دست داشتن حکم دادستانی با بولدوزرهای شهرداری دیوارهای شهرنو را تخریب کردند.. فردای آن روز کیهان در پی اعلام این خبر نوشت: «قرار است جای خانه‌ها، مغازه‌ها و اماکن قلعه شهرنو که کار تخریب آن ظرف چند روز آینده پایان می‌گیرد، به‌زودی در زمین آن بازار اسلامی،‌ مسجد، مدرسه و پارک ایجاد شود.» یکی از مسئولان شورای دایره‌ی مبارزه با منکرات نیز در رابطه با این موضوع به خبرنگار شهری کیهان گفت: «دایره‌ی مبارزه با منکرات کار خود را از چهار ماه پیش با حکم دادستان انقلاب اسلامی آغاز کرد و خط اصلی عمل‌کرد این شورا مبارزه‌ی پی‌گیر در جهت ریشه‌کن کردن فساد و فحشا در سراسر کشور می‌باشد.»

نماینده‌ی دادستان برای حل این مسئله، شیخ حسین انصاریان بود. ایشان در گفت‌وگویی که با بخش تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پاییز ۷۸ انجام داده جزئیات این ماجرا را توضیح داده است. مرکز اسناد انقلاب اسلامی به‌تازگی ویدیوی قسمت نخست این بخش از سخنان او را در کانال تلگرامی خود قرار داده که متن آن به این شرح است:

انصاریان: یک بار مردم حمله کردند آن‌جا را آتش زدند. کار افراطی هم صحیح نیست هم این‌که آقای طالقانی خیلی از این عمل ناراحت شد و در یک سخنرانی‌اش خیلی حمله کرد به آن‌هایی که این کار را کردند. من اول فرستادم شهرنو آمار گرفتم؛ ۱.۱۲۰ خانه در ۸۰ هزار متر ساختمان در آن‌جا وجود داشت؛ یک طبقه و دو طبقه، تمام این خانه‌ها مرکز فحشا بود. خیلی نرم باها آن‌ها صحبت، و همه‌ی خانه‌ها را قیمت‌گذاری کردیم. خانه‌ها را به ما واگذار کردند ولی به نام من در محضر نوشتند که وکیل آقای قدوسی (دادستان کل انقلاب اسلامی) بودم. من امضا می‌کردم و پول‌شان را هم نقد می‌دادم.

[مصاحبه‌کننده] مقاومتی نکردند؟

انصاریان: اغلب‌شان نه، چون پیرمرد هم شده بودند، پشیمان هم شده بودند. با آن‌ها برای توبه کردن هم صحبت می‌کردیم. خیلی‌هایشان هم گریه می‌کردند و با کمال رضایت... حتی بعضی‌ها پول خانه‌های‌شان را نگرفتند، گفتند حالا که شما می‌خواهید یک کار خدایی کنید ما سند را به نام‌تا می‌زنیم می‌رویم.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898958

دیگر خبرها

  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد