Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@12:26:41 GMT

انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۰ آغاز شد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۷۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

کارنامه اولیه آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ روز یکشنبه در درگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفت. در این آزمون تعداد ۱۳۶ هزار و ۶۶۵ نفر مجاز به انتخاب رشته و به عبارت دیگر بیش از سه برابر ظرفیت پذیرش، برای مصاحبه به دانشگاه‌ها معرفی شدند.

فرایند انتخاب رشته داوطلبان مجاز شده بر اساس برنامه زمان بندی سازمان سنجش آموزش کشور از امروز دوشنبه ۳۰ فروردین ماه در درگاه این سازمان آغاز شد و تا ۲ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معدل متقاضیان تاثیری در مراحل گزینش آنها ندارد و فقط بر اساس شیوه نامه اعلام شده، توسط دانشگاه های محل مصاحبه مورد بررسی قرار می گیرد.

انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه آزاد

متقاضیان علاقه مند به انتخاب رشته های تحصیلی مراکز دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب رشته با کد دسترسی مندرج در کارنامه به سایت مرکز آزمون این دانشگاه مراجعه کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد، به اطلاع آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۰ که براساس کارنامه صادره ازسوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می رساند؛ انتخاب رشته دکتری تخصصی ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری از طریق سایت www.azmoon.org آغاز خواهد شد.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی هم زمان با شروع انتخاب رشته از طریق سامانه فوق منتشر می شود و در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

بر اساس مصوبه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، دانشگاه ها می توانند برای نمره مرحله دوم آزمون دکتری که شامل مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری، مصاحبه و همچنین طرح واره است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین کنند و سازمان سنجش مکلف است در پذیرش نهایی، حدنصاب مذکور را اعمال کند.

بر اساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو، کنکور دکتری ۱۴۰۰ تکمیل ظرفیت ندارد.

طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، در صورتی که زیرساخت دانشگاه ها برای برگزاری مصاحبه به صورت مجازی فراهم باشد، می توانند از این امکان استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، آزمون دکتری روز جمعه ۱۵ اسفندماه ۹۹ با رقابت حدود ۱۵۰ هزار داوطلب در ۲۱۰ حوزه امتحانی و ۱۱۰ شهر کشور برگزار شد. بیشترین داوطلبان این آزمون در رشته علوم انسانی و کمترین داوطلبان در رشته زبان بودند. همچنین ۸۰ درصد ثبت نام کنندگان در این آزمون حضور داشتند.

ظرفیت پذیرش دانشگاه های دولتی ۱۲ هزار و ۳۲ نفر اعلام شده است.

آزمون دکتری ۱۴۰۰ تعداد ۵۲ داوطلب کرونایی داشت که ۱۲ نفر از آنها برای شرکت در آزمون به بیمارستان طالقانی تهران مراجعه کردند.

این کنکور هم به دلیل شیوع ویروس کرونا، با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کنکور دکتری انتخاب رشته دکتری سازمان سنجش آموزش کشور دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته آزمون دکتری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش ملی تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری ۱۴۰۳ امروز (پنج شنبه، ۳۰ اردیبهشت) با حضور مسئولان و کارشناسان سازمان سنجش آموزش کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در این همایش اظهار کرد: هر کدام از آزمون‌های کشوری سختی و پیچیدگی‌های خاص خود را داراست، اما همه فکر می‌کنند فقط کنکور سراسری اینگونه است.

وی افزود: آزمون استخدامی اسفند ۱۴۰۲ با حضور بیش از ۶۰۰ هزار داوطلب برگزار شد و تاکنون آزمون سراسری گروه علوم تجربی با شرکت ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار نفر بیشترین داوطلبان را در طول تاریخ دارا بود‌ه است، اما گسترده‌ترین آزمون کشوری مربوط به آزمون استخدام آموزش و پرورش است که با بیش از یک میلیون داوطلب برگزار خواهد شد.

پورعباس با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ به هیچ عنوان تقلب سازمان یافته و شبکه‌ای در کنکور سراسری به ثمر ننشت؛ تاکید کرد: مصوبه شورای امنیت کشور و حضور با اقتدار نیرو‌های مسلح، وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، پلیس و ... باعث شد تا کنکور ۱۴۰۱ را امن برگزار کنیم و کنکور ۱۴۰۲ با اقدامات بهتری محقق شد.

وی گفت: اگر هر کدام از سوالات کنکور دارای روایی کامل نباشد، باعث ایجاد یاس و ناامیدی در داوطلبان خواهد شد و تلاش آنها را به شکلی زیر سوال می‌برد، پس باید از راس تا نقش پشتیبانان برگزار کننده آزمون‌ها تمام وظایف سنگین کارشناسان و مسئولان به خوبی انجام شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: یکی از آفت‌هایی که دچارش شدیم و ضربه خوردیم آنجا بود که اطمینان بخشی کردیم، غایبان را جدی بگیرند، شبکه‌ها عده‌ای را اجیر می‌کنند تا سر جلسه غیبت کنند که از آن بهره هم می‌برند.

پورعباس افزود: جمع آوری پاسخ نامه‌ها را جدی بگیرید، همه کار‌ها مهم است. بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار نفر که بخش عمده‌ای از آنها گزینش شده اند و نزد سازمان سنجش پرونده دارند و مطمئن هستیم کاملا امین هستند و از این فرآیند سرنوشت ساز پاسداری می‌کنند.

وی بیان کرد: سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور طراحی و اساسنامه آن تصویب شده و برای ابلاغ آماده است و با توصیه‌های انجام شده قرار است پس از آزمون سراسری نوبت اول ابلاغ شود، وظیفه این سازمان در ۲ حوزه ارزشیابی نظام‌های آموزشی و ارزشیابی داوطلبان ورودی انجام خواهد شد، یعنی هم برای دانشگاه داوطلبان را و هم برای داوطلبان دانشگاه را ارزیابی می‌کنیم و مسئولیت برگزاری تمام آزمون‌های سراسری که در کشور گرفته می‌شود از آزمون‌های نهایی آموزش و پرورش تا آزمون‌های دکتری، صلاحیت حرفه‌ای و ... را در بر خواهد گرفت.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: با روش‌های نوین طراحی شده امیدوار هستیم تنوع برگزاری امتحانات را از حالت تشریحی به تستی هوشمند داشته باشیم.

پورعباس گفت: روند آزمون‌های تمام الکترونیک را دنبال می‌کنیم و این آزمون‌ها به شکلی است که هر سوال پس از پاسخ به سوال قبلی به داوطلب داده می‌شود، برای اجرای این شکل از آزمون‌ها به سخت افزار نیاز داریم، یعنی هر داوطلب باید یک وسیله الکترونیکی داشته باشد که شرکت‌های دانش بنیان هوشمند این وسیله‌ها را طراحی کرده اند.

وی بیان کرد: همچنین برای این آزمون‌ها به بودجه و محل برگزاری نیاز داریم، از دانشگاه‌ها می‌خواهیم سالن‌هایی را برای انجام این کار در نظر بگیرند تا تجهیز شود و همه ۱۷۰ آزمون سازمان سنجش در این سالن‌ها برگزار شود که منبع درآمد خوبی برای دستگاه هاست. البته، آزمون‌ها باید با تعداد کمی داوطلب شروع شود و تعداد داوطلبان به تدریج افزایش یابد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • کارت ورود به جلسه کنکور دوشنبه منتشر می شود
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • کنکوری‌ها مطمئن باشند امنیت آزمون به طور کامل برقرار می‌شود
  • رئیس سازمان سنجش: عده‌ای اجیر می‌شوند در جلسه کنکور غایب باشند
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش پس از نوبت اول کنکور ابلاغ می‌شود
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور پس از نوبت اول کنکور سراسری ابلاغ می‌شود
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اعلام نتایج آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته مجازین آزمون دکتری از شنبه