Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وضعیت تولید مواد اولیه صنایع تکمیلی پتروشیمی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با حضور اکبری کارشناس حوزه انرژی و عباس زاده مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


عباس زاده مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه عمده‌ترین راه تولید پروپیلن در جهان از مسیر پالایشگاه‌ها است گفت: پالایشگاه‌ها می‌توانند به نوعی به سمت تولید محصولات پتروشیمی که مهمترین آن پروپیلن است پیش بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: پالایشگاه شازند و پالایشگاه آبادان، پروپیلن آن هم تقریباً به مقدار کم تولید می‌کنند که جمعا ۱۵۰ هزار تن است و بقیه پروپیلن از سوی پتروشیمی‌ها تولید می‌شود.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: زنجیره پروپیلن از قبل مورد توجه بوده و طرح‌های خوبی در سال‌های اخیر تعریف شده است و برخی از این طرح‌ها به دلایل مختلفی تاخیر دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه برخی طرح‌هایی که باید پیش از این مورد بهره برداری قرار می‌گرفتند، به دلایل مختلفی به بهره‌برداری نرسیدند افزود: تاخیر طرح‌هایی که در بخش خصوصی تعریف شده از دلایلی است که ما را در شرایط کنونی قرار داده است. اجرای طرح‌ها متاسفانه خیلی طول کشید و در این ماجرا تحریم‌ها نیز موثر بوده است.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع پتروشیمی مواد اولیه تولید طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟

طبق مصوبه دولت سقف هزینه ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، سه میلیون تومان است و اکنون این پرسش مطرح است که آیا پذیرفته‌شدگان مرحله اولیه باید این رقم را پرداخت کنند؟ - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار برای سال 1403 امروز دوشنبه سوم اردیبهشت اعلام شد.

متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون، در صورتی که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی و گزینش (بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری، معاینات اولیه پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت فرآیند سنجش و ارزیابی تکمیلی) وزارت آموزش و پرورش باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، 3 روز پس از اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش یعنی از روز چهارشنبه 5 اردیبهشت به بعد، با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به اعلام آمادگی جهت حضور در فرایند مذکور و تکمیل اطلاعات نمون‌برگ‌های مورد درخواست، با رعایت مفاد دفترچه آزمون و این اطلاعیه اقدام کنند.

پذیرفته‌شدگان در مرحله اولیه باید در مراحل ارزیابی تکمیلی، معاینات پزشکی و گزینش شرکت کنند.

آغاز گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار از 5 اردیبهشت

قرار است 28 هزار نفر از طریق این آزمون برای مدارس ابتدایی استخدام شوند و با اعلام نتایج اولیه تا سه برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه و گزینش معرفی شده‌اند.

طبق مصوبه دولت، سقف هزینه ارزیابی تکمیلی به ازای هر داوطلب، 14000000 ریال و سقف هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی و سلامت پزشکی 14500000 ریال به ازای هر داوطلب است.

پیگیری برای تعیین مبلغ دریافتی از پذیرفته شدگان اولیه

پیگیری خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع که آیا قرار است از پذیرفته شدگان مرحله اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در مجموع سه میلیون تومان برای ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی دریافت شود؟ نشان داد که قرار نیست از داوطلبان 3 میلیون تومان دریافت شود و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع است، تیمی از این وزارتخانه با دولت مذاکره خواهند کرد تا میزان رقم دریافتی از پذیرفته شدگان مشخص شود.

پیش از این درآمد حاصل از برگزاری آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر ساز شده بود.

این وزارتخانه برای سال 1403، تعداد 3 آزمون استخدامی برگزار می‌کند؛ در آزمون استخدامی ویژه شغل آموزگار ابتدایی 28 هزار نفر، در آزمون استخدام دبیر و هنرآموز 24 هزار و 961 نفر و در آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخش (مشاور، مربی پرورشی، مربی بهداشت و معلم ورزش) 19 هزار و 179 نفر استخدام می‌شوند.

با این احتساب آموزش و پرورش در سال 1403، بیش از 72 هزار نفر معلم برای مدارس کشور استخدام می‌کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در دفترچه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هزینه ثبت‌نام در این آزمون‌ها 368 هزار تومان بود و درآمدی حدود 500 میلیارد تومان از محل برگزاری این آزمون‌ها برای وزارت آموزش و پرورش به دست می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟