Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: اگر به موضوع خانواده زندانیان که هیچ تقصیری در ارتکاب جرم ندارند، بی توجه باشیم، تلاش‌های فرهنگی و تربیتی ما موثر نخواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در مراسم افطار مددجویان ندامتگاه دماوند اظهار کرد: اگر به موضوع خانواده زندانیان که هیچ تقصیری در ارتکاب جرم ندارند، بی توجه باشیم، تلاش‌های فرهنگی و تربیتی ما موثر نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاج محمدی در این مراسم افطار که با حضور امام جمعه و دادستان‌های دماوند و فیروزکوه و جمعی از قضات، برگزار شد، ضمن تأکید بر لزوم رسیدگی به خانواده‌های زندانیان گفت: بر اساس تأکیدات ریاست قوه قضاییه، در سال ۱۴۰۰ به خانواده‌های زندانیان بیشتر از گذشته توجه می‌شود و مدیران کل روسای زندان‌های سراسر کشور، حداقل در طول هفته یکبار با سرکشی به منزل زندانیان به وضعیت آنان رسیدگی کرده و گزارش بازدید و تأثیر آن را به ستاد سازمان ارسال می‌کنند.

رئیس سازمان زندان‌ها همچنین گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، توفیق بوده تا هر روز از خانواده یکی از زندانیان سرکشی شود، این موضوع نشان می‌دهد مسئولان زندان نسبت به خانواده مددجویان دلسوز هستند که البته این یک وظیفه است.

حاج محمدی ادامه داد: این که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، در نظام اسلامی چنانچه یک زندانی به بیست سال حبس محکوم شود، ولی در طی حبس نشان دهد متنبه شده است می‌توان حتی نوزده سال و نیم حبس وی را بخشید، نشان می‌دهد حتی به مجرمینی که جرم سنگین مرتکب شده اند، امیدوار هستیم.

در این دیدار مددجویان ندامتگاه دماوند که همراه رئیس سازمان زندان‌ها بر سر سفره ضیافت افطار حضور داشتند در فضایی صمیمی با وی گفتگو کردند.

همچنین به درخواست آنان، از یداله قاسمی رئیس مددکاری ندامتگاه که بیشترین نقش را در آزادی زندانیان و رسیدگی به خانواده هایشان داشت، تقدیر به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زندان افطار دماوند فیروزکوه رئیس سازمان زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند

با هدف توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان مسؤولان اداره کل زندان‌های استان تهران، بنیاد تعاون زندانیان و شهرک‌های صنعتی تشکیل جلسه دادند.

به گزارش مهر، سید حشمت الله حیات‌الغیب مدیر کل زندان‌های استان تهران در جلسه‌ای که با توسعه اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان تشکیل شده بود، اظهار کرد: با ورود زندانی به زندان، خانواده وی دچار مشکلات معیشتی و اقتصادی می‌شوند و کمک به اشتغال آنان و تأمین معاش خانواده‌هایشان، امر ثواب است و اجر اخروی دارد.

وی تاکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم سازمان زندان‌ها و نیز وظیفه ذاتی بنیاد تعاون زندانیان، توسعه زمینه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی مددجویان به منظور پیشگیری از بازگشت آنان به چرخه جرم است.

رئیس هیأت اجرایی بنیاد تعاون زندانیان استان افزود: در حال حاضر ۲۰۰ کارآفرین با مجموعه زندان‌ها همکاری می‌کنند که برابر دستورالعمل صادره از سوی بنیاد تعاون زندانیان استان، حقوق و دستمزد ماهیانه یا روزانه دریافت می‌کنند که به حسابشان واریز می‌شود و کارآفرینان بر اساس این دستورالعمل می‌توانند بیشتر از سقف تعیین شده حقوق واریز کنند.

وی بیان داشت: زندانیان به دو صورت کارگاهی و نشسته در داخل زندان‌ها یا کارگاه‌های سطح شهر مشغول به کار هستند، زندانیان خارج از زندان نیز با حمایت مراجع قضائی که در دوره اخیر چشمگیر بوده، پس از پایان کار نزد خانواده‌هایشان بازمی‌گردند.

همچنین در ادامه مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان تهران ضمن ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد یک ساله این مرکز گفت: در برنامه‌های سال جاری، تعداد مددجویان مورد نیاز کارگاه‌های شهرک‌های صنعتی برآورد شده، با همکاری دستگاه قضائی، آمادگی اعزام آنان را داریم.

محمدرضا تقی‌پور افزود: کارآفرینان شهرک‌های صنعتی با شرکت در این طرح، از معافیت‌های مالی و تأمین اجتماعی برخوردار خواهند بود.

وی همچنین تصریح کرد: مددجویان شاغل ضمن آموزش‌های تخصصی رایگان در رشته‌های شغلی و مورد علاقه خویش، گواهینامه‌های معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند که پس از اتمام دوره حبس از این مدارک جهت ادامه آن حرفه و حتی دریافت وام‌های خوداشتغالی بهره‌مند می‌شوند.

در این جلسه دو ساعته که سعید صادقی مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان، جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت و نیز مسئولان این حوزه‌ها شرکت داشتند، مقرر شد برنامه همکاری در مورد توسعه کارگاه‌های تولیدی داخل و خارج از زندان‌ها تنظیم و ارائه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • افزایش استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان خوزستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • افزایش ۳۳ درصدی استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان در البرز
  • رشد ۲۱ درصدی استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان در خوزستان
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • وصول ۴۰ همت مطالبات دولت از پتروشیمی‌های استان بوشهر
  • مدارس غیردولتی در مباحث تربیتی و پرورشی کنشگری داشته باشند