Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش ایرنا به نقل از گزارش امروز (سه شنبه) ستاد عملیات هیات دولت جمهوری آذربایجان ، در 24 ساعت گذشته در مجموع  995 نفر در این کشور به بیماری «کووید -19 » مبتلا شده‌اند که این رقم در به مدت مشابه روز قبل آن 2 هزار و 144 نفر بوده است .

همچنین در این گزارش ذکر شده که در چند روز اخیر شمار بهبود یافتگان از به ویروس کرونا از تعداد مبتلایان به این ویروس در جمهوری آذربایجان بیشتر بوده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش منابع رسمی در جمهوری آذربایجان، تاکنون در مجموع 301 هزار و 661 مورد  ابتلای به ویروس کرونا در این کشور با جمعیت بیش از 10 میلیون نفر به ثبت رسیده است که 265 هزار و 539 نفر از آنها درمان شده و 4 هزار و  169 نفر نیز جان خود را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست داده‌اند .

هم اکنون 31 هزار و 953 نفر مبتلای به بیماری کووید-19 در بیمارستانهای تخصصی جمهوری آذربایجان تحت درمان قرار دارند.

به گزارش منابع رسمی جمهوری آذربایجان، بیشترین  ابتلای به ویروس کرونا در باکو ( 54.2 درصد) پایتخت این  کشور و کمترین مورد ابتلای به این ویروس در «نخجوان» ( 0.04 درصد) ثبت شده است .

در قالب مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون یک میلیون و 337 هزار و 380 نفر در جمهوری آذربایجان نسبت به این ویروس ایمن‌سازی (واکسینه) شده‌اند .

هیات دولت جمهوری آذربایجان ۱۹ مارس (برابر ۲۹ اسفند ماه گذشته) تصمیم گرفت اعمال قرنطینه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در سراسر این کشور را تا اول ماه ژوئن ( ۱۱ خرداد ماه سال ۱۴۰۰ ) تمدید کند.

دولت باکو برای مقابله با همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ مرزهای زمینی، هوایی و دریایی خود را بسته است، ولی این محدودیت‌ها شامل حمل و نقل ترانزیتی نمی‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 آذربایجان جمهوری آذربایجان باکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 آذربایجان ویروس کرونا کووید 19 آذربایجان جمهوری آذربایجان باکو اخبار کنکور جمهوری آذربایجان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در جهت حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه خصوصاً بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و اولین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

کد خبر 6082394 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دولت ارمنستان 4 روستا را به جمهوری آذربایجان واگذار کرد
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • نتایج تحقیقات ؛ غذای پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد