Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- حورا راستگو وکیل پایه یک دادگستری در اجلاس تخصصی وکیل حرفه ای اظهار کرد: فعالیت تخصصی من درکنار وکالت در حوزه کسب و‌کار و امور تجاری بازرگانی به طور جدی در حوزه‌ی آموزش حقوق در ایران بوده است؛ رتبه‌سازی متقاضیان آزمون وکالت با ارائه‌ی متدهای نوین آموزشی و ارتقا مهارت های بهینه سازی دانش فردی به متقاضیان آزمون وکالت است؛ با این هدف که به متقاضیان آموزش دهیم با به کارگیری مجموعه‌ ای چندوجهی از مهارتهای مورد نیاز جهت کسب موفقیت در آزمون وکالت بتوانند خودخوان و بدون نیاز و وابستگی ، آماده‌ی شرکت در آزمون وکالت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع ماهیت کار آموزشی ما ترکیبی از مشاوره، تسهیل گری، آموزش فعال منتورینگ کوچینگ و برنامه ریزی تخصصی درسی است. همانطور که در سالهای گذشته شاگردان ما توانستند با کسب رتبه‌های درخشان به نتایج مطلوب خود برسند.

حورا راستگو وکیل پایه یک دادگستری با ۸ سال سابقه وکالت تخصصی در حوزه‌ی کسب و کار ، امور تجاری - بازرگانی و قراردادهای تجاری در خصوص فعالیت‌های خود افزود: بعد از اخذ مدرک کارشناسی در رشته حقوق، در آزمون وکالت شرکت کرده و با کسب رتبه 2 در کانون وکلای دادگستری مرکز علاوه بر وکالت در حوزه حقوق تجاری وارد حوزه آموزش تخصصی حقوق شدم. در حال حاضر ۸ سال است که در این حوزه فعالیت تخصصی دارم و با پایه‌گذاری مسیری نوین درجهت آمادگی آزمون وکالت قدم ‌برداشتم.
از جمله اهداف ما ترمیم و ارتقاء سبک زندگی متقاضیان، آموزش حل مسئله ، خود ارزیابی پیشرفته، روش تفکر انتقادی، مطالعه تطبیقی، تکنیک های نکته برداری برداری تخصصی، تست‌زنی سنجشی و آموزشی و شبیه سازی فضای آزمونی برای متقاضیان می‌باشد.
وی درخصوص حوزه‌ی دیگر از فعالیتهای دپارتمان حقوقی خود بیان داشت: بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه شهید بهشتی در رشته‌ی تحلیل اقتصادی حقوق؛ در دوره mba شرکت کردم تا بتوانم به صورت میان رشته ای در حوزه کسب و کار فعالیت داشته باشم. در این شاخه کاری نیز به بحث حقوق شرکت ها، حقوق کسب وکار و قراردادهای تجاری می پردازم.
همچنین ازجمله فعالیت‌های ما در دپارتمان حقوقی، پرورش وکلای آموزش دیده با ترکیب مهارتهای روانشناختی، cbt، تسلط بر سبک زندگی و آموزش مهارت های شناختی در این دپارتمان حقوقی است.
راستگو افزود: مفتخرم بسیاری از شاگردانم که با هم برای آمادگی در آزمون وکالت این مسیر را طی کردیم، در حال حاضر به عنوان همکاران من در حوزه وکالت می درخشند و فعالیت می کنند.
راستگو با قدردانی از گروه باتاب در خصوص برگزاری اجلاس وکیل حرفه ای گفت: فضای تخصصی ایجاد شده بسیار عالی و سخنرانی ها بسیار مفید بود.
همچنین در حوزه تبلیغات و پرسونال برندینگ در حرفه خود اظهار کرد: جای بسی تاسف است که در شغل و حرفه ما تبلیغات ممنوع بوده و نیاز به برندینگ‌ شخصی و امکان مارکتینگ حس می شود.
وی در انتها نیز ویژگی های یک وکیل خوب را این چنین توصیف کرد: آنچه برای موفقیت و اثرگذاری یک وکیل متبحر بیش از هرچیز حائز اهمیت است ؛ مهارت های ارتباطی موثر، توانمندی در خوب گوش سپردن ، مهارت تجزیه و‌تحلیل داده ها ، مهارت تحقیق و بررسی اطلاعات و‌علوم ، خلاقیت و در نهایت قابلیت فعالیت میان رشته ای است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آزمون وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است

استاندار زنجان گفت: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _سه‌شنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشأ خیر و به نفع مردم است، افزود: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم، اما در این میان کتابخانه‌های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد، چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله و باید و نبایدهای حقوق شهروندی است، اضافه کرد: در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

وی اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

افشارچی ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان، عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه‌آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 747280

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • تقدیر از مقام شامخ معلم و استاد به مناسبت دهه سرآمدی آموزش
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران