Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی نیازی معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با اشاره به ایجاد بیش از ۲۵ هزار شغل در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ۸۳ مجری و تسهیل‌گر در سال جدید فرآیند ایجاد مشاغل پایدار را در مناطق محروم و کم‌برخودار استان پیگیری و اجرا می‌کنند.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت اجرای ۷ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در استان سیستان و بلوچستان برای سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی کرده بود که با انعقاد یک تفاهم‌نامه جدید، تعداد طرح‌ها به ۸ هزار و ۲۵۰ طرح رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیازی درباره مفاد این تفاهم‌نامه عنوان کرد: تفاهم‌نامه به ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال میان بنیاد برکت، سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی و جهاد کشاورزی استان و بانک قرض‌الحسنه مهر برای ایجاد یک‌هزار و ۲۵۰ طرح اشتغال‌زایی در حوزه‌های کشاورزی و دامپروری به امضا رسیده است.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت گفت: با احتساب این تفاهم‌نامه، تعداد طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برای سال ۱۴۰۰ به ۸ هزار و ۲۵۰ طرح رسید که ایجاد ۲۵ هزار و ۷۵۰ فرصت شغلی را برای متقاضیان به دنبال خواهد داشت.

وی در تشریح اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت در سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان سال ۹۹، بیش از ۱۵ هزار طرح اجتماع‌محور منجر به ایجاد ۴۵ هزار شغل خرد و خانگی در استان به بهره‌برداری کامل رسیده است.

نیازی ادامه داد: دامپروری سبک و سنگین، تولید پوشاک، صنایع دستی، فنی و خدماتی، پرورش مرغ و محصولات گلخانه‌ای از جمله رسته‌های در اولویت برای ایجاد مشاغل جدید در مناطق محروم و روستایی سیستان و بلوچستان به‌شمار می‌روند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با تاکید بر اشتغال‌زایی این بنیاد در مناطق محروم کشور تصریح کرد: تا پایان سال گذشته، ۱۱۰ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در ۷ هزار و ۵۷۵ روستا و ۲۷۸ شهرستان در سراسر کشور راه‌اندازی شده که با ایجاد ۳۳۰ هزار فرصت شغلی خرد و خانگی همراه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام اشتغال زایی سیستان و بلوچستان اشتغال زایی اجتماع محور تفاهم نامه بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام ساخت بزرگراه زابل _ زاهدان تا پایان ۱۴۰۳

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به تأثیر ساخت بزرگراه در محور زابل- زاهدان بر توسعه استان از طریق کریدور شمال - جنوب و نیز کاهش تلفات جاده‌ای بر عزم این اداره‌کل بر تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه مهم راه‌سازی تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری در بازدید از عملیات ساخت بزرگراه در محور زابل- زاهدان اظهار کرد: سال ۱۳۹۹ قول دادیم که ساخت بزرگراه را در این محور سیستان و بلوچستان تا پایان سال ۱۴۰۳ به اتمام برسانیم که با تلاش گسترده علاوه بر ۱۱۰ کیلومتر باند دوم دو پل بزرگ «نهراب» و «شیله» در این مسیر به اتمام رسید.

وی ادامه داد: دستاوردهای اخیر در این محور ترانزیتی استان در حالی محقق شد که هم‌زمان در تمام مسیرهای بین شهری و بین استانی تکمیل شبکه بزرگراهی با همت مضاعف به منظور جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی این بخش استان مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دشوارترین بخش ساخت بزرگراه در محور زابل- زاهدان حدفاصل سه‌راهی دشتک تا تاسوکی بود که کمبود منابع آبی، طوفان‌های سهمگین شن و دمای بالای ۵۰ درجه کار را سخت و طاقت‌فرسا کرده بود اما با تدبیر دو شیفت و حتی سه شیفت کردن کار توانستیم به سرعت از منطقه بحرانی عبور کنیم و طبق برنامه پروژه را به شهر سوخته برسانیم.

اکبری اضافه کرد: در حال حاضر نیز ساخت بزرگراه در قطعه دو محور زابل - زاهدان به عنوان تنها قطعه باقیمانده این محور به طول ۲۳ کیلومتر در دو جبهه کاری در حال ساخت و تکمیل شدن است، به‌طوری که هم‌زمان هم از حدفاصل شهر سوخته تا پلیس راه زابل- زاهدان و نیز حد فاصل پلیس راه تا منطقه ورودی به دشت سیستان (لوتک) فرایند کار در حل انجام است.

وی اقدامات صورت گرفته در تکمیل و بهره‌برداری از ۲۸۰ کیلومتر بزرگراه در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره‌کل در سه سال اخیر را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در شرایطی این اقدامات انجام گرفت که منابع مالی محدود و افزایش قیمت‌ها تأثیر به‌سزایی در سرعت عملیات راهسازی که به منابع زیادی نیاز دارد، گذاشته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هزینه ساخت یک کیلومتر بزرگراه در این استان در حال حاضر به بیش از ۴۰ میلیارد تومان رسیده است، گفت: پروژه‌های راهسازی این اداره کل در تمام محورهای تحت پوشش در حالی فعال است که بدهی پیمانکاران از ۱,۴۰۰ میلیارد تومان فراتر رفته است.

اکبری با اشاره به نگاه دولت سیزدهم به توسعه سیستان و بلوچستان تصریح کرد، دولت عزم خود را جزم کرده است تا شبکه کریدور اصلی این استان را در قالب باند دوم تکمیل کند، به طوری که با چنین رویکردی سال گذشته نخستین شهر استان (نصرت‌آباد) به مرکز آن متصل شد و امسال نیز دومین شهر و منطقه استان که سیستان باشد به زاهدان متصل خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین در تداوم این رویکرد تا سه سال آینده استان سیستان و بلوچستان به صورت بزرگراه به استان خراسان‌جنوبی متصل خواهد شد و این فرآیند برای استان کرمان نیز برنامه‌ریزی دقیق شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دولت بر این مهم مصمم است و ما نیز تلاش داریم با وجود موانع پیش‌رو و نیز کمبود منابع مالی متناسب با حجم سنگین کار و نیز بدهی به پیمانکاران این فرصت مناسب را از دست ندهیم.

اکبری از نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی به توسعه سریع سیستان و بلوچستان در کنار حمایت و همراهی ارزشمند استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مسئولان قضائی، نظارتی، امنیتی، ادارات کل، پیمانکاران و مشاوران که برای توسعه این بخش استان کمک یار اداره کل راه و شهرسازی بودند، قدردانی و ابراز امیدواری کرد با همین شتاب اگر حرکت کنیم در سه سال آینده پرونده عقب‌ماندگی شاخص بزرگراهی استان با سایر استان‌ها که ۳۰ سال مردم این منطقه را رنج می‌داد، بسته خواهد شد.

کد خبر 744300

دیگر خبرها

  • بازگشایی محور گلشن به سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان
  • سه محور فرعی جنوب سیستان و بلوچستان مسدود شد
  • اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان با حمایت بنیاد برکت
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان
  • اتمام ساخت بزرگراه زابل -زاهدان تا پایان امسال
  • تکمیل بزرگراه زابل-زاهدان تا پایان ۱۴۰۳
  • اتمام ساخت بزرگراه زابل _ زاهدان تا پایان ۱۴۰۳
  • دولت اعتبارات خاصی جهت ساخت و ساز مدارس در سیستان و بلوچستان اختصاص داده است