Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغ شده برای مراقبت‌های بهداشتی در مبادی مرزهای هوایی، دریایی و جاده‌ای ۱۳ کشور در فهرست ویژه و شامل ممنوعیت و ۲۷ کشور پرخطر شامل محدودیت و شرایط ویژه برای ورود به ایران در نظر گرفته شدند که برای هر کدام از این مقاصد و البته دیگر کشورهای خارجی پروتکل‌هایی پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در جهان به ویژه ویروس جهش یافته انگلیسی، دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ویژه‌ای از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در نظر گرفته شده است که همه کشورهای خارجی در سه دسته‌بندی خاص تعریف شدند و مسافران برای ورود به ایران از هر کدام از آن‌های باید شرایط خاصی داشته باشند و پروتکل‌هایی برایشان در نظر گرفته شده است.

البته با توجه به میزان و وضعیت شیوع کرونا در کشورهای مختلف، فهرست به روزرسانی شده و با تغییراتی (ممنوعیت یا محدودیت) برای ورود مسافران از این مقاصد به کشور مواجه می‌شود که در آخرین این تغییرات  انگلستان از فهرست کشورهای ممنوعه خارج شده و فرانسه جای آن را گرفت.  

بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغ شده برای مراقبت‌های بهداشتی در مبادی مرزی هوایی، دریایی و جاده‌ای کشورهای فرانسه، بوتسوانی، برزیل، جمهوری چک، عراق، استوانی، ایرلند، لسوتو، مالاوی، موزامبیک، اسلواکی، آفریقای جنوبی و زامبیا در ردیف کشورهای با شرایط ویژه (دارای واریانت انگلیسی) قرار گرفته‌اند و مسافرانی که دو هفته قبل از موعد سفر در این کشورها مستقر بوده‌اند با ممنوعیت پذیرش به صورت مستقیم و غیر مستقیم به ایران مواجه شده‌اند. البته این ممنوعیت شامل دیپلمات‌ها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی نمی‌شود.

در دسته بندی دیگر نام کشورهای آلبانی، آندورا، بحرین، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، کلمبیا، مصر، استونی، اکوادور، مجارستان، اردن، کوزوو، لتونی، لبنان، مالت، مولداوی، مونتگرو، مقدونیه شمالی، فلسطین، سنت‌لوسیا، صربستان، سیشل، اسلونی، سوئد، سوریه، تانزانیا، امارات متحده عربی نیز در فهرست کشورهای پرخطر با بروز بالای بیماری قرار دارند که برای ورودشان به ایران شرایط و پروتکل‌های خاصی در نظر گرفته شده است.

بر اساس شرایط اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مسافران این کشورها برای ورود به ایران باید تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبداء را ارائه دهند و مسافران بالای هشت سال نیز پس از ورود به کشور باید دوباره تست بدهند که البته هزینه این تست از آن‌ها دریافت شده و در صورت لزوم و اعلام از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای قرنطینه، هزینه آن را نیز مسافر باید پرداخت کند.

مسافران بالای هشت سال از  سایر کشورها نیز که در این دو فهرست جای نگرفته‌اند در دسته‌بندی سوم قرار دارند و می‌توانند با ارائه تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبداء و انجام مراقبت‌های سندرومیک در مبادی هوایی، جاده‌ای و دریایی به کشور وارد شوند. همچنین در صورت مشاهده علائم از آن‌ها تست مجدد گرفته خواهد شد.

البته نکته دیگری که در این دستورالعمل مورد تاکید قرار گرفته است اینکه مسافران برای ورود به ایران از طریق مرزهای زمینی ملزم به ارائه تست PCR هستند و غربالگری‌های عمومی مورد نیاز نیز برای آن‌ها انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس مرزهای هوایی مرزهای زمینی مرزهای دریایی پروتکل های بهداشتی محدودیت های کرونایی برای ورود به ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟

مطالعات حاکی از آن است که در حال حاضر هفت کشور آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو، صددرصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس جدیدترین داده‌ها، اکنون هفت کشور از سراسر جهان تقریباً تمام برق مورد نیاز خود را از منابع انرژی تجدیدپذیر تأمین می‌کنند. آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی خود را با استفاده از انرژی‌های زمین‌گرمایی، آبی، خورشیدی یا بادی تولید می‌کنند.

داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر (IRENA) همچنین نشان می‌دهد که ۴۰ کشور دیگر از سراسر جهان در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حداقل ۵۰ درصد برق مصرفی خود را از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر تولید کرده‌اند که ۱۱ مورد آن‌ها کشورهای اروپایی هستند.

تأمین برق با باد، آب و خورشید شامل باد خشکی، ساحلی و فراساحلی، فتوولتائیک خورشیدی، نیروی خورشیدی متمرکز، برق زمین‌گرمایی و برق‌آبی مواردی از این قبیل است که استفاده هرچه بیشتر از آن‌ها، انتشار گازهای گلخانه‌ای بیشتری را متوقف می‌کند.

اسکاتلند، رکوردار تولید برق تجدیدپذیر در یک سال

فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در اسکاتلند موفق شدند در سال ۲۰۲۲، معادل ۱۱۳ درصد از کل مصرف برق کشور را تولید کنند. این رقم رکوردشکن، نقطه عطفی در سفر اسکاتلند به‌سمت کربن‌صفر شدن خالص است و به وضوح پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر را در سطح جهانی نشان می‌دهد. در حالی که تولید برق اسکاتلند تحت سلطه نیروی بادی قرار داشت، محققان پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آینده بر منابع برق جهانی تسلط پیدا خواهد کرد.

تسلط انرژی خورشیدی در آینده

طی سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی در بهبود نرخ بهره‌وری سلول‌های خورشیدی صورت گرفته است. کاهش هزینه‌های تجاری نیز موجب شده است که دانشمندان ادعا کنند انرژی خورشیدی به نقطه اوج غیرقابل بازگشتی رسیده است که تا سال ۲۰۵۰ آن را به منبع اصلی انرژی جهان تبدیل خواهد کرد. طبق این ادعا پیشرفت‌های تکنولوژیکی و اقتصادی گذار به انرژی پاک را نه‌تنها قابل دسترس، بلکه اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

انرژی خورشیدی گسترده‌ترین منبع انرژی روی زمین و جذابیت اقتصادی آن در چرخه افزایش سرمایه‌گذاری به سرعت در حال بهبود است. بنابراین این نقطه اوج خورشیدی برگشت‌ناپذیر جهانی با توجه به مسیرهای تکنولوژیکی که توسط سیاست‌های گذشته هموار شده، بدون نیاز به هیچ‌گونه سیاست‌های اقلیمی بیشتر طی شده است و انرژی خورشیدی به تدریج بر بازارهای جهانی برق تسلط پیدا خواهد کرد.

کد خبر 745424

دیگر خبرها

  • پاریس خواستار خویشتن‌داری کشورها در غرب آسیا شد
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط با عملیات«وعده صادق» تحریم کرد
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط عملیات «وعده صادق» تحریم کرد
  • فهرست تحریم‌های جدید انگلیس و آمریکا علیه ایران
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • سهمیه مسافری سال ۱۴۰۳ مناطق آزاد ابلاغ شد
  • مدیر کل آژانس اتمی: حمله به تاسیسات هسته ای کشورها یک اشتباه وحشتناک است که تبعات بسیار جدی دارد/ از طرف های درگیر ( ایران و اسرائیل) خواستیم که خویشتن داری نشان دهند