Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احسان صلاحی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده بود، افزود: به پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب در سال گذشته یکی از اولویت‌های مهم سازمان صنعت، معدن و تجارت استان رویکرد رونق و جهش تولید در زمینه ساخت داخلی کالاهای وراداتی و جایگزین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: بر همین اساس وزارت صمت برای همه استان‌ها توجه به ساخت داخلی در راستای کاهش واردات کالاهای خارجی هدف‌گذاری کرده بود و هدفی که برای استان کرمانشاه در نظر گرفته ‌شد، صرفه جویی ۴۹ میلیون دلاری با ساخت و تولید کالاهای مشابه خارجی بود.

صلاحی در ادامه از تحقق ۲.۵ برابری اهداف نهضت ساخت داخل در استان کرمانشاه در سال ۹۹ خبر داد و گفت: خوشبختانه با عزم جدی که در استان وجود داشت و با همت بخش خصوصی و حمایت‌های مؤثر مدیران ارشد استان موفق به تحقق ۱۲۰ میلیون دلار شدیم، به این معنا که ۲.۵ برابر هدف‌گذاری در نظر گرفته ‌شده محقق شده است.

او کالاهای جایگزین واردات ساخته شده در استان را شامل قطعات خودرو، قطعات مورد نیاز در صنایع بزرگ، مواد خام محصولات پتروشیمی، ساخت انواع لوله آب و گاز، کالاها و تجهیزات پزشکی ذکر کرد.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در پایان یادآور شد: همچنین سهم استان کرمانشاه از عملکرد کل کشور در تحقق اهداف نهضت ساخت داخل ۳.۳ درصد است.

نهضت ساخت داخل به دنبال کاهش واردات کشور به میزان ۱۰ هزار میلیارد تومان طی برنامه سه سال است، مهم ترین محور برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت در راستای جهش تولید در سال ۹۹ مطرح شد.

به گفته معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت، چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی در نهضت ساخت داخل می تواند ۱۰ هزار میلیارد تومان واردات ایران را کاهش دهد.

استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارای ۲ مرز رسمی پرویزخان و خسروی و پنج بازارچه مرزی است.

هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان کرمانشاه وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید جهش تولید واردات کرمانشاه پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید جهش تولید واردات کرمانشاه اخبار کنکور استان کرمانشاه نهضت ساخت داخل معدن و تجارت جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: فرشهای بی گره و ربات بافی که متقلبان آن را به عنوان فرش دستباف عرضه می کنند، از نظر اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به هیچ وجه هویت فرش دستباف را ندارند.   شادی قاسمی افزود: بی گره بافی یا ربات بافی فقط مختص خراسان رضوی نیست و به صادرات فرش کشور لطمه زده و باعث کاهش آن شده است، صدور شناسنامه برای فرش دستباف بهترین راه حل برای جلوگیری از این تقلبات است که مرکز ملی فرش ایران در این خصوص کارگزار و دستورالعمل های مرتبط مشخص کرده تا شناسنامه برای آن صادر شود.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران فقط فرش های گره دار و پرزدار را به عنوان فرش دستباف می شناسد و فرشهای بی گره و ربات باف به هیچ وجه از نظر این مرکز هویت فرش دستباف را ندارند.   قاسمی گفت: رشد صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۰۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۵۶ درصد است.   وی افزود: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.   قاسمی افزود: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکتهای تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.   او گفت: در دوره های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.   قاسمی گفت: یکی از خواسته های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل