Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش «نماینده» سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر امروز در آیین رونمایی از طرح مدافعین سلامت که در مجتمع شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: بعد از اینکه بنده  به عنوان یکی از اعضای ستاد علمی کرونا انتخاب شدم، آقای دکتر کیانی از طرف بنده به استان‌های مختلف کشور سفر کردند تا از  اقدامات و خدمات بهداشتی و درمانی که در خصوص کرونا در حال انجام است، گزارشی  بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی ادامه داد: یکی از مواردمهمی که بعد از نظارت‌ها  و سرکشی‌ها متوجه شدیم این بود که به کادر درمان کرونا توجه چندانی نمی شود. وقتی می گوییم کادر بهداشت و درمان؛ مشغول مجاهدت هستند ما باید  از آنها پشتیبانی هایی انجام دهیم  و آنها بدانند مجلس و دولت به فکرشان هستند و به وضعیت آنها رسیدگی می‌کنند.  

نائب رئیس اول مجلس گفت: برخی از مدافعان سلامت که در زمان شیوع کرونا در حال خدمات رسانی هستند، نیروی انسانی موقت هستند که در جای سخت کار می کنند و امیدی به آینده کاریشان هم ندارند؛ لذا با کمک جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس و دوستان طرحی  آماده شد، تا انجام وظیفه اندکی نسبت به مدافعلان سلامت انجام دهیم.  

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب ما را به حوزه فعالیت مدافعان سلامت به‌عنوان حوزه جهادی توجه داده‌اند، گفت: طرح مدافعان سلامت، شامل این است که  ایثارگران مدافعان سلامت شامل چه افرادی می شود و چه سازمان هایی مشمول خدمات رسانی به این عزیزان هستند.  

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: در طرح مدافعان سلامت، خدماتی در نظر گرفته شده است ازجمله، تامین مسکن که خدمات تامین زمین و مسکن، واگذاری مسکن اجاره به شرط تملیک و روش های مختلف در حوزه مسکن،   برای جامعه هدف یا همان ایثارگران و خانواده های شهدای مدافع سلامت مورد توجه قرار می‌گیرد.  

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:  گروه دوم تسهیلاتی که  در این طرح مدافعان سلامت  در نظرگرفته شده است،   اینکه همه  موارد بهداشتی درمانی گروه هدف، شامل بیمه می شود. هزینه های آنها صددر صد به صورت بیمه سلامت  پرداخت شود.

وی گفت: دستگاه های مرتبط هم موظف به تامین این امکانات و خدمات برای خانواده های شهدای مدافع سلامت و ایثارگران هستند؛ برخی از افراد هم که مشمول بنیاد شهید می شوند، همچنین خدمات بهزیستی  برای فرزندان این افراد تامین می شود ونهایتا هم خدمات مشاوره مددکاری برای خود و خانواده مدافعان سلامت در نظرگرفته‌می‌شود.  

قاضی زاده بیان کرد: یکی دیگر از تسهیلات در نظرگرفته شده برای مدافعان سلامت، تسهیلات اداری و استخدامی است که ۱۰ درصد ظرفیت استخدامی نیروهای مورد نیاز خصوصا وزارت بهداشت  باید به این افراد اختصاص داده شود، همچنین اعضای خانواده های مدافعان سلامت که از کرونا بشهادت رسیدند به صورت پیمانی و آزمایشی هستند شامل این استخدامها می شوند. این تسهیلات شامل  مدافعان سلامتی که زمان خدمت ۶ ماه متوالی و ۹ماه متناوب  را داشتند، می شود.  

نائب رئیس مجلس گفت: اختصاص ۲۰ درصد از ظرفیت دکترای تخصصی وفرصت های مطالعاتی واستخدام‌هیات علمی هم  به عنوان سهمیه در نظر گرفته شده است.   

وی بیان کرد: یکی‌  دیگر از این تسهیلات، اعطای تسهیلات بانکی با نرخ ۴ در صد و  پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی برای تهیه ماشین و وسایل منزل  برای مدافعان سلامت است.  

قاضی زاده هاشمی تصریح‌ کرد:  در طرح مدافعان سلامت، یک نوع معادل سازی برای شهدای مدافع سلامت و خانواده درجه یک و افرادی که ۶تا ۹ ماه فعال بودند و همچنین افرادی که از کار افتاده هستند، صورت گرفته است.   

وی بیان‌داشت: در این طرح بنا بر تسهیلات در نظرگرفته شده، به سازمان هایی همچون امور ایثارگران، وزارت بهداشت  درمان و آموزش پزشکی و سازمان بهزیستی مسئولیت داده شده است.  

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم با اجرای طرح‌ مدافعان سلامت به مفهوم‌ایثارگری در مقابله با کرونا رسمیت  داده شود و یک قدم‌ ناچیزی در جهت پاسداشت ایثارگران حوزه سلامت برداریم. /

منبع: نماینده

کلیدواژه: قاضی زاده هاشمی کادر درمان مدافعان سلامت طرح مدافعان سلامت قاضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۹۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر امروز در دیدار رئیس و کارکنان بانک قرض الحسنه مهر ایران شعبه بوشهر، اظهار داشت: رضایتمندی مردم از بانک مهر بوشهر نشان از تعامل این بانک با مردم و درک مردم از این است که بانک در مقام خدمت است.

وی با اشاره به سه شکل نظام بانکی، افزود: یک بانک باید در فضای خدمتگزاری اقدامات حمایتی انجام دهد و تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد پایین و اقساط درازمدت به مردم ارائه کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یادآور شد: نظام بانکداری کشور دچار بیماری جدی است و اثرات آن به جای دیگر هم اصابت می کند.

وی خواستار تسریع در ارائه خدمات بانکی به ویژه در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری شد و عنوان کرد: روابط عمومی بانک مهر باید کارهای بزرگی که این بانک انجام داده است را با ارتباط گیری با صداوسیما و تولید کلیپ های کوتاه منعکس کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان کرد: خدمات به موقع و قرض الحسنه باعث اعتماد و مراجعه بیشتر مردم شده و می تواند این بانک را به عنوان یک مدل و الگو مطرح کند.

وی تاکید کرد: بانک ها در زمینه ارائه خدمات اجتماعی به مردم به ویژه نیازمندان مانند توزیع بسته های معیشتی ورود کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری خواستار افزایش شعبات بانک مهر ایران در استان بوشهر شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب العلاج