Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-23@16:57:13 GMT

۳۱ اردیبهشت؛ پایان دوران آموزشی مقطع ابتدایی

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۰۱۱۳

۳۱ اردیبهشت؛ پایان دوران آموزشی مقطع ابتدایی

ایران اکونومیست-حکیم‌زاده با اشاره به تهیه دستورالعمل ارزشیابی پایان سال دانش‌آموزان گفت: زمان اتمام دوره آموزشی ابتدایی تا ۳۱ اردیبهشت است.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در برنامه چاپ اول با اشاره به روند ارزشیابی عملکرد پایان سال دانش آموزان بیان کرد: آمورزش و پرورش در سه بستر فضای مجازی، مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد آموزش را دنبال کرد همچنین در مناطقی که امکان دسترسی به ابزار‌های فناورانه نبود از بسته ها‌ی آموزشی استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ارزشیابی پایان سال دانش‌آموزان هم براساس شرایط هر دوره تحصیلی دستورالعمل آن تعیین شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد؛ در دوره ابتدایی هم ۳۱ اردیبهشت پایان کار آموزشی است و مدارس تا ۱۰ خرداد برای ثبت ارزشیابی و اعلام آن فرصت دارند.

به گفته معاون آموزش ابتدایی برای پایه‌های اول و دوم ابتدایی معلمان باید از مهارت خواندن و نوشتن دانش آموزان اطمینان حاصل کنند و در پایه ششم هم برای سه درس ریاضی، علوم و فارسی ارزشیابی عملکردی انجام شود که روند انجام کار در مناطق زرد و آبی به صورت حضوری و در سایر مناطق به طور غیرحضوری خواهد بود.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه به طور سنتی در دوره ایتدایی آزمونی نداریم، بیان کرد: کار به طور کیفی توصیفی پیش می‌رود و ارزیابی عملکرد دانش‌آموز مورد توجه است همچنین اگر خانواده‌ای امکان همراهی با فرزندش را به دلیل کمبود امکانات نداشته باشد طی تفاهم‌نامه‌ای با بسیج دانشگاه فرهنگیان قرار شد تا در چنین مواردی با دانش‌آموزان همکاری شود.
ابلاغ دستورالعمل ثبت نام سال تحصیلی جدید تا هفته دوم اردیبهشت

او درباره زمان ثبت‌نام مدارس با اشاره به اینکه ابلاغ آن صادر و کار بر عهده معاونت ابتدایی است، بیان کرد: ثبت نام‌ها طبق روال هر سال در موعد مشخص شروع می‌شود و از هفته دوم اردیبهشت دستورالعمل آن ابلاغ می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی همچنین درباره برنامه‌های در نظر گرفته شده برای مناطقی که فاقد ابزار آموزشی در فضای مجازی هستند، گفت: برای تداوم آموزش در مناطق روستایی و عشایری برنامه جایگرینی تعیین شد به این ترتیب که توزیع درسنامه به کمک راهبران آموزشی انجام می‌شود و تا جایی که امکان داشت اجازه ندادیم دانش آموزی به دلیل دسترسی نداشتن به ابزار‌های لازم برای آموزش مجازی از تحصیل محروم بماند.

حکیم‌زاده با اشاره به برد ۹۸ درصدی مدرسه تلویزیونی در آموزش دانش‌آموزان تصریح کرد: در ایامی که آموزش مجازی نه تنها یک انتخاب بلکه یک الزام برای ما بود، خوشبختانه یکی از ابزار‌های موثر مدرسه تلویزوینی بود و دانش آموزان در کنار درسنامه‌ها امکان بهره‌مندی از برنامه تلویزیونی را هم دارند در واقع تلویزیون کمک کرد تا روند آموزشی کمکی برای دانش آموزان داشته باشیم.
برنامه‌ریزی برای دو مدل آموزشی در سال تحصیلی آینده

او درباره برنامه‌ریزی برای برنامه آموزشی سال آینده اظهار کرد: برنامه ریزی داریم تا روی ۲ مدل کار کنیم مدل اول آنکه اگر همچنان درگیر بحران بودیم کار آموزش را در بستر فضای مجازی ادامه دهیم و از برنامه‌های مکمل استفاده کنیم و در مدل دوم که مبتنی بر فروکش کردن کروناست اصل بر این است که آموزش به طور حضوری دنبال شود، اما از فضای مجازی برای غنا بخشید به روند کار کمک بگیریم.

معاون آموزش ابتدایی درباره میزان پوشش معلمان و دانش‌آموزان در شبکه شاد گفت: در دوره ابتدایی ۹۸ درصد مدیران عضو شبکه شاد هستند همچنین ۹۰ درصد معلمان هم در این شبکه حضوردارند علاوه بر آن به طور میانگین ۷۰ درصد دانش‌آموزان ابتدایی هم عضویت شاد را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون آموزش ابتدایی دانش آموزان فضای مجازی حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۰۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و بهره‌مندی مستمر از خرد جمعی، تجربیات و توانمندی‌های طرفین، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این نشست ابراز امیدواری کرد که همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش پرورش درراستای ارتقای سطح آموزش دانش‌آموزان همچون گذشته تداوم داشته باشد.

علی رضاپور با قدردانی از همکاری‌های آموزش و پرورش مناطق سه‌گانه شبستر، صوفیان و تسوج با این دانشگاه ضمن تأکید بر توسعه کمّی و کیفی مدارس و ارتقای کارکرد زنجیره‌ای آن با نظام آموزش تخصصی دانشگاه، اعلام کرد که این واحد دانشگاهی در راستای رسالت و مأموریت خود و با توجه به تجربه و تخصص در زمینه آموزش و پژوهش می‌تواند با ارائه مشاوره‌های مرتبط با هدایت شغلی و آموزشی به دانش‌آموزان معرفی شده از مدارس در مراکز تابعه و اختصاص بخشی از ظرفیت کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه برای اجرای آموزش‌های برون‌سپاری مهارت‌های شاخه کاردانش براساس قرارداد‌های آموزشی منعقد شده قبل از شروع سال‌های تحصیلی آتی و اجرای کارورزی دانش‌آموزان متناسب با ظرفیت خالی کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه و همکاری در اجرای دوره‌های آموزش مهارتی کوتاه‌مدت تخصصی به‌منظور ارتقای مهارت هنرآموزان معلمین کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش مطابق با مقررات سازمان مطبوع می‌تواند درکنار مناطق سه گانه واداره کل آموزش وپرورش خواهد بود.

وی متذکر شد: توسعه‌ مشارکت دو دستگاه در تقویت نگرش مثبت و گرایش دانش‌آموزان، هنرجویان، هنرآموزان و مربیان به حوزه‌ مهارت‌آموزی، کسب مهارت‌های دانشگاهی، برگزاری دوره‌های تخصصی کارآفرینی و مدیریت کسب و کار و تشویق دانش‌آموزان به عضویت یا فعالیت در المپیاد‌ها، باشگاه‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، خلّاقیت و کسب و کار با توجه به اسناد و دستورالعمل‌های بالادستی از اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر تبیین کرد: همکاری در زمینه بسترسازی شرکت دانش‌آموزان در مسابقات ملی مهارتی و آماده‌سازی آنان در این راستا با برگزاری دوره‌های آموزش مهارتی موردنیاز، همکاری در آموزش‌های برون‌سپاری شاخه کارودانش در رشته‌های مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های فضای فیزیکی، تجهیزاتی، فنی، آموزشی و اطلاعاتی تجربه و تخصص نیروی انسانی طرفین برای نیل به اهداف مشترک آموزشی در شناسایی استعداد‌ها، هدایت صحیح شغلی و آموزشی دانش‌آموزان، توسعه نیروی انسانی ماهر و بهره‌گیری مشترک از نوآوران ویژه در حوزه‌های نوین علم فناوری اشتراک مساعی در آموزش مهارت‌های فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی نانوفناوری، نانو فناوری به دانش تصویری از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به امضای مسعود سعادتی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی و رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر رسید که تحویل تفاهم‌نامه با حضور اکرمی معاون متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی انجام گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستمزد معلم خصوصی ابتدایی مشهد چقدر است؟
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت/ برگزاری آزمون ۱۴ اردیبهشت
  •  اهمیت اجتناب ناپذیر برنامه های آموزشی و تربیتی در حیات آموزشی دانش آموزان
  • پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی بیش از ۹۷ درصد است