Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکینه نارویی با بیان این که ماه مبارک رمضان فرصتی برای خودسازی انسان و تزکیه نفس است، گفت: بسیج همچنان در خط مقدم اهدای کمک‌ های معیشتی ماه رمضان حضور فعال دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سکینه نارویی، مدیر حوزه علمیه اهل سنت ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون  بیان کرد: روزه به معنای خودداری از خوردن و آشامیدن، غیبت نکردن و دروغ نگفتن است، در حقیقت در این ایام مبارک سعی و تلاش انسان برای عدم انجام اعمال بد و ناپسند دو چندان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: روزه برای انسان دارای فواید دنیوی و اخروی فراوانی بوده که در این زمینه حضرت محمد (ص) فرموده اند "کسی که از گفتار باطل و عمل کردن به آن دست برندارد، خدا هیچ نیازی به خودداری او از خوردن و آشامیدن ندارد."

مدیر حوزه علمیه اهل سنت ایرانشهر تصریح کرد: ماه مبارک رمضان در شعبان دوم هجری واجب شد که در قرآن حدیث و اجماع امت ثابت و محفوظ است.

وی اضافه کرد: در واقع روزه یکی از ارکان اسلام و از فرائض رب العالمین بوده که هیچ کس نمی تواند آن را نادیده بگیرد یا ترک کند.

این مدرس حوزه علمیه خواهران اهل سنت عنوان کرد: در قرآن‌ سوره بقره آمده است، ای کسانی که ایمان آورده اید، روزه بر همگان فرض شده است، هم چنان که بر کسانی که پیش از شما بودند دستور داده شده باید تقوا پیشه کنند.

وی خاطر نشان کرد: ماه رمضان یکی از برترین ماه های سال بوده که قرآن در آن نازل شده و در بردارنده آیات شفاف و واضح جهت هدایت مردم و تشخیص حق از باطل فرو فرستاده شده است.

نارویی بیان کرد: در واقع خداوند متعال روزه را برای تزکیه نفس و سلامت جسم و روح قرار داده است که همه امت حصرت محمد (ص) تابع دین اسلام باشند و در ماه مبارک رمضان به وظایف دینی خود به نحو احسن عمل کنند.

به گفته وی؛ در حقیقت ماه مبارک رمضان ماهی است که بندگان به مهمانی خداوند دعوت می شوند، در دهه اول درهای رحمت و دهه بعدی درهای مغفرت و ده روز سوم هم خلاصی از آتش جهنم به بندگان از سوی خدا وعده داده شده است.

نارویی بیان کرد: در ماه رمضان احسان و نیکی، کمک مومنانه یکی از باارزش ترین کارهایی است که مردم می توانند انجام دهند، به خصوص اکنون که در کشور با بیماری منحوس کرونا مواجه هستیم، کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان از این ویروس بیش از بیش حائز اهمیت است‌.

وی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای بندگان در راستای تقویت ایمان و تقوا در وجود بوده و تلاش همه مسلمانان باید این باشد که در این ایام ارزشمند از فضایل آن بی بهره نمانند.

مدیر حوزه علمیه اهل سنت خواهران ایرانشهر بیان کرد: با توجه به وجود بیماری کرونا در ماه مبارک رمضان حتما باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت  و از تجمع در اجتماع به صورت جدی خودداری کنیم.

وی گفت: در ماه مبارک رمضان نیروهای بسیج و سپاه با انجام رزمایش های کمک مومنانه توانستند کمک شایانی به قشر نیازمند و مستضعف داشته باشند، اگر افرادی که دارای توانایی مالی هستند با رعایت پروتکل های بهداشتی می توانند در این روزها با کمک به مستضعفین لبخند بر لبان آنان بنشانند و باعث خشنودی شان شوند و از برکات الهی آن نیز بهره مند شوند.

نارویی عنوان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان یکی از دعاهای مسلمانان این باشد که خداوند متعال بیماران را شفا دهد و بیماری منحوس کرونا را ریشه کن کند و همگان را از این بلای ناشناخته در امان نگه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان حوزه علمیه ماه رمضان اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز اصفهان روزانه به ۶۴۰ اهداکننده خون

 مدیرکل انتقال خون اصفهان با تبریک هفته سلامت با شعار «سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت»، اهدای خون را مصداق عینی مردمی سازی سلامت بیان کرد وگفت: اهداکنندگان خون سربازان گمنام سلامت هستند که در هر بار اهدای خون، سلامتی را حداقل برای سه نفر به ارمغان می‌آورند.


 کیان دهراب پور افزود: سال گذشته به ازای هر روز کاری، ۵۸۰ نفر اهداکننده به مراکز اهدای خون استان مراجعه که ۴۶۰ نفر از آنها موفق به اهدای خون شده‌اند و در سال ۱۴۰۳ باید تعداد ۶۴۰ نفر اهداکننده مراجعه کرده تا این اداره کل بتواند جوابگوی مراکز درمانی استان باشد.

او  با دعوت از جوانان و بانوان استان برای مشارکت بیشتر در امر اهدای خون، گفت: ۱۷ درصد از اهداکنندگان خون در استان اصفهان زیر ۳۰ سال هستند که این انتظار از جوانان ایثارگر استان می‌رود که در سال جدید به ۲۷ درصد ارتقا یابد.


 ۱۱ مرکز اهدای خون شامل خواجو و شهید حُججی در کلانشهر اصفهان و همچنین در شهر‌های شاهین‌شهر، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، خوانسار، گلپایگان، کاشان، نایین، شهرضا و زرین‌شهر در این استان فعالیت می‌کنند که ۲ مرکز در شهر اصفهان مستقر است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • نیاز اصفهان روزانه به ۶۴۰ اهداکننده خون
  • ۹۸۱ مادر باردار زنجانی از سقط جنین منصرف شدند
  • دیدار مدیرکل انتقال خون یزد با فرمانده سپاه الغدیر استان 
  • ۱۲ هزار خادم در قم در ماه مبارک رمضان به زائران و روزه‌داران خدمت کردند