Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به انتخابات شرکت‌های استانی سهام عدالت گفت: سیاست‌های مدیریتی در شرکت‌های استانی بسیار تعیین کننده است، این شرکت‌ها به یک مدیر آشنا با مهارت‌های بنگاه‌داری و شرکت‌داری نیاز دارند، مدیری که بداند در چه شرکتی باید سرمایه‌گذاری کند و در بخش تقسیم سود چه سیاستی را اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همایون دارابی  درباره برگزاری انتخابات تعیین هیات مدیره شرکت‌های سهام عدالت در استان‌ها اظهار داشت: انتخابات هیات مدیره شرکت‌های استانی سهام عدالت بسیار مهم است چراکه ارزش روز این شرکت‌ها بستگی به فضای بازار به حدود 400 تا 500 هزار میلیارد تومان می‌رسد. حتی در یک مقطعی ارزش این شرکت‌ها به بیش از 500 هزار میلیارد تومان هم رسید.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند صاحب چه دارایی بزرگی هستند، گفت: شرکت های استانی سهام عدالت از بسیاری از شرکت‌های اقتصادی کشور ارزش بالاتری دارند و می‌توان گفت بیش از یک سوم جمعیت کشور سهام‌دار شرکت‌های سهام عدالت در استان‌ها هستند. هر تصمیم اشتباه و نادرستی در اداره این شرکت‌ها می‌تواند به زیان بسیاری از ممردم تمام شود.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه مدیریت این میزان دارایی نیاز به تخصص و مهارت نیاز دارد، ادامه داد:‌ نکته بسیار مهم این است که این دارایی به اقشار کم‌درآمد و ضعیف تعلق دارد و اداره نادرست این شرکت‌ها توسط غیرمتخصصان به زیان این اقشار از جامعه تمام می‌شود که تبعات و آثار منفی بیشتری را به دنبال دارد.

دارابی درباره مدیریت 10 ساله گذشته این شرکت‌ها اظهار داشت: در بیش از 10 سال گذشته که بحث سهام عدالت مطرح بوده تا به روز اقدام خاصی برای اینکه مردم با حقوق خود در شرکت های سهام عدالت آشنا شوند، انجام نداده‌ایم. همین روزها که در استانه اولین و مهم ترین انتخابات شرکت های سهام عدالت قرار داریم برخی از سهامداران عدالت هنوز اطلاعی کافی از برگزاری انتخابات ندارند.

وی با تاکید بر موضوع فرهنگ سازی در بحث انتخابات شرکت های استانی سهام عدالت در بین 30 میلیون سهامدار غیرمستقیم، گفت: مهم‌ترین موضوع این است که مردم نمی‌دانند صاحب چه دارایی بزرگی هستند و باید آنها را با حقوقشان آشنا کرد و باید بدانند که شرکت در انتخابات چقدر در تعیین سرنوشت دارایی خود و اقتصاد استان‌شان اهمیت دارد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: سیاست‌های مدیریتی در شرکت‌های استاین بسیار تعیین کننده است، این شرکت‌ها به یک مدیر آشنا با مهارت‌های بنگاه‌داری و شرکت‌داری نیاز دارند، مدیری که بداند در چه شرکتی باید سرمایه‌گذاری کند و در بخش تقسیم سود چه سیاستی را اتخاذ کند. تمام این رفتارهای مدیریتی و تصمیمات عملا در تعیین سرنوشت دارایی مردم نقش دارد و سرنوشت ساز است.

دارابی با بیان اینکه حضور دو هزار کاندیدا در سراسر کشور در اولین انتخابات شرکت های استاین سهام عدالت نشانه خوبی است، گفت: موضوع مهم‌تر مشارکت سهامداران غیر مستقیم در این انتخابات است. کاهش میزان مشارکت مردم می تواند تهدیدی باشد تا عده‌ای با لابی‌های منطقه‌ای وارد هیات مدیره این شرکت‌های با ارزش شوند.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های استانی سهام عدالت شرکت های سهام عدالت انتخابات شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟