Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@18:23:26 GMT

173 روز زمان کسب مجوز شروع کسب وکار در ایران!

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۲۵۷۱

173 روز زمان کسب مجوز شروع کسب وکار در ایران!

هر اقدامی که مانع از ورود سرمایه به تولید شود برخلاف منافع اقتصاد ما است. به عبارت دیگر تمام مجوزهای کسب و کار را می توان یک خودتحریمی در نظر گرفت.

به گزارش اکونا پرس،هر اقدامی که مانع از ورود سرمایه به تولید شود برخلاف منافع اقتصاد ماست. به عبارت دیگر تمام مجوزهای کسب و کار را می توان یک عامل خودتحریمی در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این موضوع منافی رعایت استانداردها و ضوابط و قوانین نیست اما برای شروع کسب و کار دلیلی وجود ندارد که زنجیره‌ای از مجوزها جلوی پای تولید کننده قرار بگیرد و در این خصوص باید دولت و قوه قضاییه کمک لازم را بکنند تا مشکلات تولید حل شود.

جالب است بدانید از نظر بانک جهانی شاخص های شروع کسب و کار شامل ثبت شرکت با مسئولیت محدود که نیاز به مجوز نداشته باشد، ثبت نام در نظام مالیاتی شامل اخذ کد اقتصادی و کد ارزش افزوده،اخذ کد کارگاهی تامین اجتماعی، انتشار آگهی روزنامه رسمی و کثیر انتشار، دریافت دفاتر حسابرسی شده از طریق پست است.

گفتنی است اخذ تمام این پنج مورد برای شروع کسب و کار در کشور ما به طور میانگین حدود ۱۷۳ روز به طول می‌انجامد. طبق آمار و ارقام به دست آمده شروع کسب و کار در کشور گرجستان حدود دو روز، در کشور ارمنستان ۸ روز، در کشور ازبکستان ۱۲ روز، کشور امارات ۲۵ روز، کشور قرقیزستان ۳۶ روز، کشور قزاقستان ۳۶ روز، کشور عمان ۳۷ روز، کشور افغانستان ۴۹ روز، کشور تاجیکستان ۶۰ روز، کشور بحرین ۶۶ روز، کشور ترکیه ۷۸ روز، کشور قطر ۸۶ روز، کشور اردن ۱۰۶ روز، کشور مصر ۱۰۹ روز، کشور پاکستان ۱۳۰ روز، کشور کویت ۱۳۳ روز، کشور سوریه ۱۳۶ روز، کشور عربستان ۱۴۱ روز، کشور لبنان ۱۴۶ روز، کشور عراق ۱۵۵ روز،کشور ایران ۱۷۳ روز به طول می انجامد.

جالب است بدانید در سال ۱۳۹۹ حدود یک میلیون و ۶۴ هزار و ۸۵۶ درخواست مجوزهای صنفی واصل شده است که است تنها به ۷۳ درصد آن‌ها پاسخ و با حدود ۶۰ درصد آن موافقت شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شروع کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان در قعر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا

بررسی آمار تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا در استان ها نشان می دهد که کمترین میزان تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا در استان گلستان انجام شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بررسی آمار تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا در استان ها نشان می دهد که کمترین میزان تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا در استان گلستان انجام شده است و این استان همچنان در قعر جدول رتبه بندی تبدیل قرار دارد.

در استان گلستان 74 هزار و 405 مجوز صنفی معتبر وجود دارد که از این تعداد فقط چهار هزار و 674 مجوز معادل 6.3  درصد از کل مجوزهای صنفی معتبر استان به شناسه یکتا تبدیل شده است.

استان های بوشهر، ایلام و مرکزی، سمنان و کرمان نیز به ترتیب با تبدیل 7.2درصد، 8 درصد و 8.2 درصد،8.4 درصد و 8.7 درصد  از کل مجوزهای صنفی معتبر در استان کمترین میزان تبدیل را انجام داده اند.

تا روز مورد گزارش استان های لرستان، گیلان، همدان و خراسان جنوبی به ترتیب با تبدیل 31.9 درصد، 24.5 درصد، 19.1 درصد و 18.9 درصد از کل مجوزهای معتبر صنفی همچنان در صدر جدول رتبه بندی استان ها در تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

لازم به ذکر است؛ از 25 اردیبهشت سال 1403 مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شان در qr.mojavez.ir نیست می توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لرستان صدر جدول؛ تعداد مجوزهای تبدیل شده از ۴۲۷ هزار گذشت
  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • گلستان در قعر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • بیش از ۱۵ هزار شناسه‌یکتا برای پروانه‌کسب کاغذی در آذریجان‌غربی صادر شد
  • تبدیل بیش از ۴۰۱ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • حذف بیش از ۱۵ هزار پروانه کسب کاغذی در استان آذریجان‌غربی
  • اجباری شدن ثبت الکترونیکی مجوز‌های کسب وکار درسیستان و بلوچستان