Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

خبرگزاری میزان - بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین اکثریت مواقع بازیگری به عنوان یکی از مشاغل سخت جهان محسوب می‌شود، شاید از دور برای بسیاری اینکه بازیگری اتفاقی سخت باشد، قابل لمس نباشد اما اگر به صورت اصولی و به مفهوم واقعی به بازیگری نگاه کنیم، این هنر به واقع به تمرین، مطالعه، شهود و مطالعات فراوانی نیازمند است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

۱- حریم صمیمی (خصوصی) بین ۱۵ تا ۴۵ سانتی متر. این حریم بین همه حریم‌ها اهمیت زیادی دارد. چون انسان آن را شخصی و متعلق به خودش می‌داند و از آن دفاع می‌کند و تنها افرادی که از نظر عاطفی بسیار نزدیک به آدم هستند، اجازه ورود به این محدوده را دارند؛ شامل عشاق، والدین، همسر و دوستان بسیار نزدیک. برای کودکان شعاع ۱۵ سانتی متر بدن حریم بسته خصوصی است.

۲- حریم شخصی: بین ۴۶ سانتی متر تا ۲/۱ متر است. این فاصله‌ای هست که در مهمانی‌ها و محافل اجتماعی و همایش‌های دوستانه حفظ می‌شود.

۳- حریم اجتماعی: که بین ۲/۱ تا ۶/۳ متر است ما در مقابل افراد غریبه، فروشنده محل، پستچی، کسی که در منزل مشغول تعمیرات است و اشخاصی که آشنایی کمتری با آن‌ها داریم چنین فاصله‌ای را حفظ می‌کنیم.

۴- حریم عمومی که بیش از ۶/۳ متر است. هنگامی که مخاطب ما یک گروه بزرگ است این فاصله را برای راحت بودن انتخاب می‌کنیم.

ما می‌توانیم از روی دست دادن دو نفر که تشخیص بدهیم که این دو فرد شهری هستند یا روستایی دو نفر شهری معمولا برای دست دادن به هم نزدیک می‌شوند و دست می‌دهند و دو روستایی با فاصله زیاد از هم قرار می‌گیرند و برای دست دادن، دست‌های خودشان را می‌کشند و حتی گاهی رو به جلو خم می‌شوند.

اکثر مردم با کف دست‌های باز به سختی می‌توانند دروغ بگویند پس درواقع استفاده از این حرکت شاید بر کاهش دروغگویی تاثیر داشته باشد و مردم را تشویق کند که با شما صادق باشند.

هنگام دست دادن، وقتی ما دستمان را جلو می‌بریم، اگر کف دست ما به سمت بالا باشد، نشانه سلطه پذیر بودن ماست و این که هر چه بگویی قبول است، ولی هنگام دست دادن اگرموقع جلو بردن دست، کف دست ما رو به پایین باشد نشان سلطه طلب بودن ماست.

برای خنثی کردن سلطه‌گری کسی به هنگام دست دادن (یعنی طرف با کف دست رو به پایین به سمت ما آمد) می‌توانیم با جلو آوردن پای چپمان این حس را خنثی کنیم. (پای چپ یک قدم به جلو).

برای ایجاد صمیمیت بیشتر با فردی، می‌توانیم هنگام دست دادن از ترفند‌هایی استفاده کنیم؛ مثل گرفتن مچ یا بازوی طرف مقابل با دست دیگر (دست چپ).

دست دادن به این سبک، آن هم بی دلیل، حمله به حریم خصوصی افراد به حساب می‌آید پس باید با آگاهی این کار را انجام داد. موقعی که شخصی دستانش را پشتش قرار می‌دهد، به صورتی که یکی از دستان مچ دست دیگر را گرفته، علامت برتری و اطمینان شخصی به خود است.

مالش چشم: این حرکت تلاش مغز برای انسداد خیانت و تردید و دروغی که مشاهده می‌کند یا اجتناب از مشاهده چهره شخصی است که به او دروغ می‌گوید. مرد‌ها اغلب چشم‌های خود را به شدت می‌مالند و چنانچه دروغ بزرگ باشد، اغلب نگاهشان را به طرف زمین بر می‌گردانند.

مالش گوش: این مدل پیشرفته‌ی حرکت کودکان است که برای اجتناب از شنیدن سرزنش‌های پدر و مادرشان، دست‌ها را روی هر گوش می‌گذارند. پس شخص با این حرکت، نشان می‌دهد که به حد کافی شنیده و یا اینکه مایل به صحبت کردن است.

خارش گردن: نشان دهنده‌ی این است که شخص می‌گوید «مطمئن نیستم که موافق باش».

انگشتان در دهان: این یک تلاش ناخودآگاه است توسط فرد برای برگشتن به امنیت دوران کودکی.

دست به چانه: علامت احساس پوچی و سررفتن حوصله وبی حوصلگی.

ضربه به پیشانی و گردن: اگر کسی به پیشانی خود ضربه بزند، معمولا نشان این است که از اشاره‌ی شما به فراموشی‌اش ناراحت شده است. ولی اگر این ضربه به پشت گردن باشد نشان این است که شما واقعا وبال گردن (طفیلی) او هستید.

دست به سینه (با دستان مشت): نشان این است که طرف، رفتار خصومت آمیزی دارد.

دست به سینه (با گرفتن بازو): نشان حالت جدی شخصی است که به این گونه ایستاده.

دست روی دست (جلوی زیپ شلوار): معمولا شخصی که این گونه می‌ایستد در جمع احساس غریبه بودن یا عدم اعتماد به نفس دارد.

نگه داشتن لیوان با دو دست یا نگه داشتن مانعی مثل دسته‌ای گل روی شکم یا نگه داشتن کیف با دودست همزمان نزدیک شکم، برای پنهان کردن دستپاچگی، عصبیت یا نگرانی است.

گذاشتن پا‌ها روی هم: نشانه‌ی احتمال وجود یک رفتار تدافعی و منفی است. گذاشتن پا‌ها روی هم به همراه دست‌ها روی سینه در یک خانم نشان نارضایتی او از وضع موجود است.

حالت تدافعی در مرد‌ها و خانم‌ها به کمک پا متفاوت است. مرد‌های در حال نشسته (روی صندلی) با قفل کردن مچ پا و زانو‌های دور از هم این حالت را نشان می‌دهند. ولی خانم‌ها زانو‌ها در کنار هم و پاهایشان از مچ به پایین به یک طرف است. در مرد‌ها دست‌ها روی دسته‌ی صندلی محکم و در خانم‌ها دست‌ها روی پا قرار دارد.

زمانی که شخصی از رفتار و نظر‌های دیگران ناراضی است، اما در ارائه‌ی نظر خود احساس محدودیت می‌کند، رفتار‌های غیر کلامی نشان می‌دهد؛ مثل برداشتن کرک‌های خیالی از روی پیراهن خود. این اشاره به بی علاقگی نسبت به حرف‌های طرف مقابل است.

رفتار با عینک: علامت عینک در دهان، نشان قوت قلب یا اطمینان خاطر است. برداشتن مدام عینک و تمیز کردن آن، نشان آن است که مقابل تصمیم قرار گرفته و باید در مقابل چنین فردی فقط سکوت کرد. نگاه کردن از بالای عینک، برای به تصویر کشیدن یک شخص انتقادگر یا کسی که قصد قضاوت دارد. همچنین جا به جا کردن عینک در محور افقی سر، نوعی بی‌اطمینانی از شرایط موجود و حتی اضطراب شدید و مدام عینک را بالا کشیدن، تفکر برای یافتن چیزی که قبلا می‌دانستید، اما در حافظه‌ی کوتاه مدتتان گم شده است. سایش عینک با انگشت شست، تظاهر به فکر کردن در مورد چیزی که اصلا نمی‌دانید را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تئاتر چگونه بازیگر شویم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار تئاتر چگونه بازیگر شویم هنگام دست دادن دست ها مرد ها کف دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟

درد قفسه سینه حالت و نشانه بیمار گونه‌ای است که علامت برخی بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی محسوب می‌شود.در مطلب پیشرو شما با علل مختلف درد قفسه سینه آشنا می‌شوید.

به گزارش فارس، نفس نفس زنان و به سختی در حالی که دو دستش را روی سینه گذاشته و چهره‌اش حالت درد به خود گرفته فریاد می‌زند«آی قلبم!» هرچند که درد قفسه سینه در بیشتر موارد نشانه‌ مشکلی جدی نیست، اما در هر صورت باید با پزشک مشورت کنیم. اگر شک کنیم که دچار حمله قلبی شده‌ایم، باید فوراً کمک پزشکی دریافت کنیم.

مشخصات درد قفسه سینه که باید بلافاصله با اورژانس (۱۱۵) تماس بگیریم شامل موارد زیر است:

اگر درد ناگهانی قفسه سینه‌ای داشته باشیم که به بازوها، پشت، گردن یا فک گسترش می‌یابد.

باعث احساس فشار یا سنگینی در قفسه سینه شود.

با تنگی نفس، تعریق و احساس ناخوشی همراه باشد.

بیش از 15 دقیقه طول بکشد.

می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که دچار حمله قلبی شده و نیاز به درمان فوری در بیمارستان داریم.

مشخصات درد قفسه سینه که باید به پزشک مراجعه کنیم

درد قفسه سینه متناوب باشد (گاهی می‌آید و می‌رود)

درد قفسه سینه به‌ سرعت از بین می‌رود، اما همچنان باعث نگرانی ما شده است.

برای اطمینان از اینکه این درد مسئله‌ای جدی نیست، مشورت با پزشک بسیار مهم است.
 
علل شایع درد قفسه سینه

درد قفسه سینه دلایل مختلفی دارد. دسته اول علل با منشأ قلبی یا ریوی که تهدیدکننده زندگی هستند. 

دسته دوم درد قفسه سینه که علت آنها مشکلات قلبی یا ریوی نیست. از آن جایی‌ که درد قفسه سینه می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل جدی باشد، ضروری است که فوراً به دنبال بررسی علت آن و مراجعه به پزشک باشیم.
 
نمونه‌هایی از علل درد قفسه سینه مربوط به قلب عبارت‌اند از:

حمله قلبی: حمله قلبی به علت مسدود شدن جریان خون به عضله قلب که ثانویه به وجود لخته خون رخ می‌دهد.

آنژین: به درد قفسه سینه ناشی از جریان خون ضعیف به قلب، آنژین گفته می‌شود. این درد اغلب به دلیل وجود پلاک در دیواره رگ‌های خون رسان به قلب ایجاد می‌شود. این پلاک‌ها، رگ‌ها را باریک و خون رسانی به قلب را، به‌ویژه در حین فعالیت بدنی، محدود می‌کنند.
 
علل گوارشی درد قفسه سینه

دقت کنیم نمونه‌هایی از درد قفسه سینه ناشی از اختلالات دستگاه گوارش، عبارت‌اند از:

سوزش سردل (ریفلاکس): این احساس درد و سوزش در پشت استخوان جناق سینه زمانی اتفاق می‌افتد که اسید معده وارد مری شود.

اختلالات بلع: اختلالات مری می‌تواند بلع را دشوار کند و باعث درد شود.

مشکلات کیسه صفرا یا پانکراس: وجود سنگ یا التهاب کیسه صفرا یا پانکراس می‌تواند باعث دردی شود که به قفسه سینه گسترش می‌یابد.

علل عضلانی و استخوانی درد قفسه سینه

برخی از انواع درد قفسه سینه با صدمات و سایر مشکلاتی که بر ساختارهای تشکیل‌دهنده‌ دیواره قفسه سینه تأثیر می‌گذارد، مرتبط‌ اند، از جمله:

درد عضلات: درد عضلات مربوط به سندرم‌های درد مزمن، مانند فیبرومیالژیا، می‌توانند باعث درد مداوم قفسه سینه شوند.

دنده‌های آسیب‌دیده: آسیب دنده مربوط به ضرب‌دیدگی یا شکستگی، می‌تواند باعث درد قفسه سینه شود.

درد قفسه سینه همچنین می‌تواند به دلایل زیر باشد:

حملات هراس (پانیک): اگر دوره‌هایی از هراس شدید همراه با درد قفسه سینه، ضربان قلب سریع، تنفس سریع، تعریق زیاد، تنگی نفس، حالت تهوع، سرگیجه و ترس از مرگ داشته باشیم، ممکن است دچار حمله پانیک شده باشیم.

تشخیص علت درد قفسه سینه

درد قفسه سینه به شکل‌های مختلفی، از یک درد شدید و تیز تا یک درد مبهم، حس می‌شود. گاهی درد قفسه سینه به شکل سوزش احساس می‌شود. در مواردی، درد از گردن به سمت فک و سپس به پشت یا پایین یک یا هر دو بازو گسترش می‌یابد.

هرچند که درد قفسه سینه همیشه نشانه حمله قلبی نیست، اما در اورژانس، معمولاً ابتدا حمله قلبی موردبررسی قرار می‌گیرد؛ زیرا فوری‌ترین تهدید برای زندگی است. پزشک ممکن است علل ریوی تهدیدکننده حیات، مانند آمبولی ریه را نیز بررسی کند.

برخی از اولین بررسی‌هایی که پزشک ممکن است هنگام ارزیابی درد قفسه سینه درخواست کند عبارت‌اند از: نوار قلب، عکس از قفسه سینه، سی‌تی‌اسکن، آزمایش خون.

بسته به نتایج آزمایش‌های اولیه بررسی درد قفسه سینه، پزشک ممکن است آزمایش‌های بیشتری درخواست نماید. 

این بررسی‌ها ممکن است شامل موارد زیر باشد: اکوکاردیوگرام (بررسی قلب در حال حرکت با استفاده از امواج صوتی)، تست ورزش یا آنژیوگرافی.

باید به خاطر داشته باشیم که درد قفسه سینه دلایل احتمالی زیادی دارد و همه آن‌ها نیاز به بررسی توسط پزشک دارند.

درد قفسه سینه مربوط به قلب چگونه است؟

درد قفسه سینه که مرتبط با بیماری‌های قلبی است، در بسیاری از مبتلایان به این بیماری‌ها، به‌صورت ناراحتی مبهم و نه لزوماً درد احساس می‌شود. به‌طورکلی، وقتی ناراحتی قفسه سینه مربوط به حمله یا مشکلات قلبی باشد، ممکن است با یک یا چند مورد از موارد زیر همراه شود:

    احساس فشار، پُری، سوزش یا گرفتگی در قفسه سینه
    درد فشاری یا شدید که به کمر، گردن، فک، شانه‌ها و یک یا هر دو بازو گسترش می‌یابد
    دردی که بیش از چند دقیقه طول می‌کشد، با فعالیت بدتر می‌شود، با استراحت از بین می‌رود و دوباره عود می‌کند یا شدت آن متغیر است
    تنگی نفس
    تعریق سرد
    سرگیجه یا ضعف
    حالت تهوع یا استفراغ
 
درد قفسه سینه به دلایل غیرقلبی چگونه است؟

 ممکن است تشخیص درد قفسه سینه مربوط به قلب از سایر انواع درد قفسه سینه دشوار باشد. بااین‌حال، درد قفسه سینه‌ای که ارتباط کمتری با مشکلات قلبی دارد، اغلب با موارد زیر همراه است:


    احساس طعم ترش یا احساس بازگشت غذا به دهان
    مشکل در بلع
    
    دردی که با تغییر وضعیت بدن بهتر یا بدتر می‌شود
    
    دردی که با تنفس عمیق یا سرفه بدتر می‌شود
    
    تشدید درد، زمانی که روی سینه خود فشار بیاوریم
      دردی که ساعت‌ها ادامه داشته باشد

توجه داشته باشیم که علائم کلاسیک سوزش سر دل، یک احساس دردناک و سوزش در پشت جناق سینه، می‌تواند ناشی از مشکلات قلب یا معده باشد. بنابراین برای تشخیص علت دقیق درد قفسه سینه حتماً باید با پزشک مشورت کنیم.

دیگر خبرها

  • خودرو شخصی جواد خیابانی چیست؟
  • نشانه‌گیری اتفاقی اما بسیار دقیق فران تورس در پایان ال‌کلاسیکو / فیلم
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • مظلومی: دیگر در آسیا حذف نمی‌شویم +فیلم
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • طلا و جواهرات خود را با سلیقه خود سفارشی سازی کنید
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • فیلم/ نظر اوسمار درباره جمله نمی‌گذارند ما قهرمان شویم!
  • گفتگو با حمید معصومی نژاد؛ از قبولی در آزمون ورودی پزشکی در رم تا پیشنهاد بازیگری (+عکس)