Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@22:45:10 GMT

رونق تولید در حوزه تامین انرژی برق تقویت شود

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۰۴۲۸

رونق تولید در حوزه تامین انرژی برق تقویت شود

یدالله قائم پناه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باید از فرصت‌های پیش رو در سال جاری برای استفاده از ظرفیت‌های تولید و تامین و انتقال برق و انرژی استفاده شود و توسعه زیرساخت ها نیز نیازمند عزم جدی، مدیریت و تفکر تخصصی و جهادی است.

وی با اشاره به نام گذاری سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها و تاکید مقام معظم رهبری بر رونق تولید در کارهای زیربنایی و سازندگی تصریح کرد: توجه به شاخص‌های تولید و ارائه خدمات برق و انرژی در استان کرمان و توسعه زیرساخت ها و شبکه توزیع برق در مناطق کم برخوردار از مولفه های رونق تولید محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان اظهار داشت: با حفظ وحدت و ایجاد همدلی و استفاده از ظرفیت های موجود در شرایط تحریم اقتصادی باید زمینه ایجاد تحول در حوزه تامین برق پایدار و برنامه ریزی برای استفاده از توان حداکثری نیروهای نخبه و متخصص داخلی را فراهم کرد.

وی با اشاره به رونق تولید با اصلاح زیرساخت ها و توسعه شبکه توزیع برق در شمال استان کرمان ادامه داد: برنامه ریزی در این حوزه می‌تواند زمینه ساز تحول و  اتفاق مثبتی در مسیر خدمت رسانی به مشترکین و تحقق بخشی از آرمان های انقلاب اسلامی در دستیابی به توسعه پایدار باشد.

قائم پناه تاکید کرد: در سال های گذشته ظرفیت‌هایی بی بدیل و قابل توجه در تامین، توزیع و انتقال انرژی برق در شمال استان کرمان ایجاد شده است.

وی گفت: به‌رغم محدودیت‌هایی که با ایجاد تحریم‌های ظالمانه، در سال های اخیر برای جامعه و کشور ما به وجود آمده با احداث و اجرای پروژه‌های تامین و توزیع برق پایدار و مطمئن شامل پروژه‌های احداث و افزایش ظرفیت پست‌های انتقال و فوق توزیع، پروژه‌های خطوط انتقال و اجرای طرح های دیسپاچینگ، مخابرات و فیبر نوری با همت و تلاش کارکنان متخصص توزیع برق شمال استان گام‌های اساسی برای رونق تولید در این حوزه ایجاد شده است.

معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان بیان کرد: مراکز اتفاقات برق که وظیفه رسیدگی و تعمیر و نگهداری شبکه‌های توزیع به ویژه در مواقع بروز خاموشی‌ها را برعهده دارند که با توجه به اهمیت کار این مراکز اجرای هوشمند سازی مراکز اتفاقات برق شمال استان کرمان (طرح هما)، در راستای تحقق شعار جهش تولید در سال گذشته انجام شد.

وی تصریح کرد: ارائه تمام خدمات برق به صورت غیرحضوری نیز گامی در مسیر رونق تولید و خدمات رسانی به مشترکین در سال گذشته بود.

قائم پناه افزود: مشترکین شرکت توزیع برق شمال استان کرمان با نصب اپلیکیشن خدمات برق می توانند تمام درخواست های خود را از طریق این اپلیکیشن بدون مراجعه حضوری به شرکت توزیع پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: نگاه جزیره‌ای بر شعار تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها محدود کننده الزامات برای تحقق شعار سال است از این رو باید با تقویت نگاه سیستمی به شعار سال، تمام عوامل موثر در تحقق آن را مد نظر قرار داد.

معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: تامین برق مطمئن و پایدار برای صنایع بزرگ و کوچک، رسیدن برق به مناطق روستایی و محروم، چرخش چرخ تولید صنعت و کشاورزی و افروختن نور امید در قلب جوانان دیار کریمان، با تاکید بر کار و تلاش جهادی از جمله مولفه هایی است که هم راستا با رونق و شکوفا شدن تولید باید مورد توجه قرار گیرد.

شرکت توزیع برق شمال استان کرمان وظیفه تامین و توزیع پایدار برق برای هفت شهرستان شمالی استان را به عهده دارد.

برچسب‌ها شركت توزيع نيروی برق کرمان شمال رونق تولید انرژی برق کرمان مقام معظم رهبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت توزيع نيروی برق کرمان شمال رونق تولید انرژی برق شركت توزيع نيروی برق کرمان شمال رونق تولید انرژی برق کرمان مقام معظم رهبری اخبار کنکور برق شمال استان کرمان رونق تولید شرکت توزیع توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه

ایران از دیرباز بازیگر کلیدی در صنعت انرژی، به ویژه در بخش گاز بوده است. ایران با داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان، این پتانسیل را دارد که به قطب گاز منطقه تبدیل شود و امنیت و ثبات انرژی را برای کشورهای همسایه خود فراهم کند. در سال‌های اخیر، ایران گام‌های مهمی برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برداشته است تا جایگاه خود را به عنوان یک‌هاب گازی مستحکم کند.

یکی از عوامل کلیدی در توسعه ایران به عنوان‌هاب گاز، توانایی این کشور در برقراری روابط قوی با کشورهای همسایه است. ایران روابط دیرینه ای با کشورهایی مانند عراق، ترکمنستان و روسیه دارد که شرکای مهمی در بخش انرژی هستند. ایران با گسترش و تعمیق این روابط توانسته است صادرات و واردات گاز خود را افزایش داده و جایگاه خود را به عنوان تامین کننده قابل اعتماد انرژی در منطقه تقویت کند.

یکی از مهم ترین تحولات در تلاش‌های همکاری منطقه ای ایران، تمدید قرارداد گاز عراق است. این قرارداد که در سال اخیر به امضا رسید، به ایران اجازه می‌دهد تا از طریق خط لوله‌ای که از میدان گازی ایران را به عراق وصل‌ می‌کند، گاز طبیعی به عراق صادر کند. تمدید این قرارداد موقعیت ایران را به عنوان تامین کننده کلیدی انرژی برای عراق، یکی از مهم ترین همسایگانش، مستحکم‌ می‌کند. این توافق نه تنها از نظر اقتصادی به نفع ایران است، بلکه به تقویت روابط اقتصادی و انرژی بین دو کشور کمک‌ می‌کند.

ایران علاوه بر تمدید قرارداد گاز عراق، سوآپ گاز با ترکمنستان را نیز از سر گرفته است. قرارداد سوآپ گاز که اولین بار در دهه 1990 ایجاد شد، اما در سال 2017 به حالت تعلیق درآمد و با پیگیری دولت سیزدهم و وزارت نفت به عنوان اولین قرارداد رسمی منطقه ای ایران، سوآپ گازی از سر گرفته شد و سپس واردات گاز از شمال کشور برای تامین نیاز شهرهای شمالی نیز کلید خورده است که به ایران اجازه‌ می‌دهد تا گاز ترکمنستان را وارد کرده و به سایر کشورهای منطقه صادر کند. ایران با از سرگیری این توافقات منابع گازی خود را متنوع کرده و امنیت انرژی خود را افزایش داده است. این امر به ویژه با توجه به تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه و نیاز به منابع جایگزین انرژی حائز اهمیت است.

یکی دیگر از پیشرفت‌های مهم در تلاش‌های همکاری منطقه‌ای ایران، ساخت خط لوله صلح است. این خط لوله که با نام خط لوله صلح بین ایران - پاکستان - هند (IPI) کشیده شده است ، یک خط لوله گاز طبیعی پیشنهادی است که از ایران به پاکستان و هند می‌رود. با وجود مخالفت ایالات متحده و تاخیر در ساخت، این پروژه همچنان در حال انجام است و پتانسیل افزایش چشمگیر صادرات گاز ایران و تقویت موقعیت آن به عنوان‌هاب گازی در منطقه را دارد و امروز نیز مورد پیگیری رئیس جمهور در سفر به پاکستان قرار خواهد گرفت.

علاوه بر این، ایران از تحریم گازی روسیه و محدودیت‌های عرضه گاز ترکمنستان به اروپا استفاده کرده است. ایران با واردات گاز از ترکمنستان، نه تنها می‌تواند تامین گاز خود را تضمین کند، بلکه موقعیت خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار گاز منطقه ای نیز تقویت‌ می‌کند. علاوه بر این، ایران توانسته است از ترکمنستان گاز بخرد و آن را برای مصارف خانگی ذخیره کند و امنیت انرژی خود را بیش از پیش افزایش دهد. همچنین ایران توانسته است از روابط قوی خود با روسیه در بخش انرژی استفاده کند. ایران با تقویت مسیر سوآپ گاز خود به هند از طریق روسیه، می‌تواند موقعیت خود را به عنوان یک‌هاب گاز در منطقه تقویت کند. این مشارکت با روسیه به ایران اجازه‌ می‌دهد تا صادرات گاز خود را افزایش دهد و دامنه خود را در بازار جهانی گاز گسترش دهد.

در پایان، تلاش‌های ایران برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در بخش گاز در ایجاد این کشور به‌عنوان یک‌هاب گازی در منطقه موفق بوده است. ایران با تمدید قراردادهای گازی با کشورهای همسایه، از سرگیری سوآپ گاز و پیگیری ساخت خط لوله صلح، تعهد خود را برای تبدیل شدن به یک بازیگر کلیدی در صنعت انرژی نشان داده است. ایران با ذخایر عظیم گاز طبیعی و روابط قوی با کشورهای همسایه، پتانسیل تاثیرگذاری قابل توجهی بر بازار گاز منطقه و افزایش امنیت انرژی برای همه طرف‌های درگیر دارد. از آنجایی که ایران به دنبال دیپلماسی فعال منطقه ای در زمینه گاز است، واضح است که این کشور در مسیر تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه قرار دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • آمادگی نیروگاه نکا برای تامین برق در فصل گرم سال
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • امسال وضعیت خیابان ها و بزرگراه های تهران مطلوب تر می شود | توزیع عادلانه آسفالت در مناطق ۲۲گانه
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه
  • توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • بزرگترین تولید کنندگان انرژی هسته‌ای در جهان (+ اینفوگرافی)