Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ روزنامه اعتماد نوشت: صداوسیما حالا در فاصله کمتر از 2 ماه تا روز برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم، همچنان با تمام قوا می‌کوشد که همچون یکی، دو دهه گذشته نقشی تعیین‌کننده در انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشد، اما واقع امر آن است که نه‌تنها احتمال تکرار آن روزها برای مدیران جام‌جم در آستانه خردادماه 1400 بسیار بعید به نظر می‌رسد، بلکه هر چه پیش می‌رویم از این نقش و از آن اثرگذاری کاسته شده و به ‌خصوص این اواخر که یک شبکه اجتماعی دیگر نیز به میدان آمده که مشخصا برای «گفت‌وگو» طراحی شده؛ «کلاب‌هاوس» که به‌ خصوص با ورود به روزهای نخست سال نو و در این روزگار کرونازده، به محلی برای میتینگ‌های انتخاباتی تبدیل شده و جالب آنکه این گفت‌وگو حالا عملا تمامی آن سدها و دیوارهای مصنوعی که صداوسیما سال‌های سال سعی در تقویت استحکام‌شان داشت، یک‌باره از میان برداشته و همنشینی و هم‌کلامی چهره‌هایی را محقق کرده که شاید تا پیش از این، تصورشان، خیالی محال بود و شبیه به رویا!

ظاهرا هنوز هم اتاق حدودا 20 هزاره نفره‌ای که چندی پیش با حضور فائزه هاشمی و البته در چند اتاق مجازی «کلاب‌هاوسی» و همزمان در فضاهایی مشابه در «اسپیسِ» توییتر و اینستاگرام برگزار شد، به لحاظ تعداد حضار رکورددار است و در حالی که از قضا آخرین جملات دختر متفاوت آیت‌الله هاشمی در همان نشست مجازی توام بود با استقبال و ابراز خرسندی از این همنشینی به ‌اصطلاح «خودی» و «غیرخودی» و نیز آرزوی اینکه همواره شاهد آن باشیم که ایرانیان، چه این و چه آن‌ سوی مرزها، به‌‌رغم تفاوت‌ها و رنگارنگی سلایق سیاسی، فرهنگی و دینی و مذهبی کنار یکدیگر به صحبت بنشینند، شامگاه سه‌شنبه اتاق مجازی دیگری در همین شبکه اجتماعی میزبان چهره‌هایی بود که حتی همنشینی نام‌شان کمی دیرباور به نظر می‌رسد؛ جایی که هم چهره‌های نزدیک به طیف محافظه‌کارتر جریان اصولگرا چون جلیل محبی و وحید ایمانی یک طرف بحث را گرفته بودند، اصلاح‌طلبانی همچون محمدعلی ابطحی، صادق خرازی و البته محمدعلی وکیلی طرف دیگر را.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ هم در حالی که نه‌تنها از دیگر سو اصولگرایان میانه‌رویی همچون بهروز نعمتی نیز حاضر بودند، بلکه مسعود بهنود، روزنامه‌نگار ساکن و از جمله اعضای ارشد تحریریه بی‌بی‌سی فارسی نیز اظهارنظر می‌کرد. سوژه و موضوع بحث این اتاق رنگارنگ «کلاب‌هاوس» هم البته پیرامون کسی بود که باتوجه به مشی و روش سیاست‌ورزی‌اش، به‌ خصوص طی سال‌های گذشته، این امکان را فراهم می‌کند که دست‌کم چهره‌هایی از دو جریان سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا، هر کدام به دلیلی و به نحوی او را به خود نزدیک بدانند؛ «علی لاریجانی» و احتمال کاندیداتوری او!

 

لاریجانی کاندیدای بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری است

 

بهروز نعمتی که به عنوان یکی از چهره‌های نزدیک به علی لاریجانی شناخته می‌شود، در این نشست مجازی و بنا بر آنچه پایگاه خبری-تحلیلی رویداد 24 منتشر کرد، درباره احتمال کاندیداتوری لاریجانی گفته است: «علی لاریجانی چه بخواهد چه نخواهد، کاندیدای بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری است.» او با تاکید بر نامشخص بودن اوضاع و احوال اصولگرایان به ‌خصوص وضعیت کاندیداتوری رییسی و قالیباف، گفته که «هفته آینده تکلیف بسیاری از بزرگان مشخص می‌شود» و در واکنش به اینکه برخی ناظران لاریجانی را «لابی‌منِ قهار» می‌خوانند، گفته که «من می‌دانم لاریجانی هرگز مثلا با رییس فراکسیون رقیب یک روز درمیان به استخر نمی‌رفت که بتواند رای بگیرد!» نعمتی همچنین گفته که هیچ ‌یک از دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب و البته آن‌طور که او گفته «معتدلان»، «نمی‌توانند به سادگی از کنار نام لاریجانی عبور کنند.»

در این میان محمدعلی وکیلی، عضو فراکسیون امید مجلس دهم که لاریجانی را «از معدود شخصیت‌های ملی کشور که می‌تواند کشور را به خوبی اداره کند» خوانده در ادامه به مصایب احتمالی او در مسیر کاندیداتوری پرداخته و گفته است: «یک پاشنه آشیل لاریجانی سند ۲۵ ساله همکاری با چین است که در افکار عمومی مشخص نیست که به عنوان خادم معرفی می‌شود یا خائن!» وکیلی پاشنه آشیل بعدی را «حمایت لاریجانی از دولت روحانی» خوانده و گفته که «با همه این اوضاع باید ببینیم در دقیقه ۹۰ در انتخابات حضور پیدا می‌کند یا نه. او فعلا در حال بررسی شرایط است.»

از دیگر سو اما جلیل محبی اصولگرا گفته که «لاریجانی فرصتی برای عرض اندام ندارد و به نظرم پس از ابراهیم رییسی می‌تواند مهم‌ترین کاندیدای انتخابات باشد.» او گفته که «اگر رییسی ورود نکند، دو قطبی لاریجانی و چند گزینه اصولگرایان شکل می‌گیرد و احتمال دارد به دور دوم هم کشیده شود.»

محمدعلی ابطحی، چهره سیاسی اصلاح‌طلب اما صراحتا گفته که «لاریجانی دوست دارد که در انتخابات حضور پیدا کند و بدنه اجتماعی هم دارد، اما به انتخابات ورود نمی‌کند.» او گفته باتوجه به شرایط کنونی لاریجانی گزینه مناسبی نیست و تاکید کرده او آنقدر باهوش هست که در این شرایط وارد صحنه نشود.

ابطحی گفته است: «افرادی که رای نمی‌دهند آمدن یا نیامدن لاریجانی برای‌شان اهمیتی ندارد. میان اصولگرایان اصیل سنتی علی لاریجانی را به سایر گزینه‌ها ترجیح می‌دهند، اما قدرت‌شان تضعیف شده و در اصلاح‌طلبان نیز با تمام اتفاق‌هایی که رخ داده، لاریجانی اولویت‌شان نیست. با توجه به تجربه حمایت از روحانی فکر نمی‌کنم به سمت حمایت از یک فرد غیر اصلاح‌طلب بروند و زیر علم او سینه بزنند.» نکته‌ای که از جانب فرج کمیجانی، دیگر کنشگر اصلاح‌طلب حاضر در این اتاق مجازی نیز تاکید شده و گفته «جبهه اصلاحات فعلا تصمیمی برای حمایت از لاریحانی ندارد.»

موضع مسعود بهنود، روزنامه‌نگار ساکن لندن نیز در نوع خود جالب‌ توجه است. او گفته که «عملکرد لاریجانی وزارت ارشاد بسیار خوب بود و از همان روز اولی که به وزارت آمد تغییرات محسوس بود و از روز اول حملات به روزنامه‌ها قطع شد.»

بهنود، لاریجانی را فردی«بسیار با متانت» توصیف کرده که این متانت را نیز تاکنون «به‌موقع برای نظام خرج کرده است.» بهنود معتقد است که اگر لاریجانی تصمیم به حضور گرفت، مطمئن باشید که همه رایزنی‌ها را انجام داده و همه شرایط را برای حضور خود فراهم کرده و قطعا بی‌گدار به آب نمی‌زند و اگر آمد، یقینا بسیاری از مسائل حل شده است.»

جالب آنکه وحید ایمانی، چهره رسانه‌ای اصولگرا نیز مدعی شده که «پیش از ماه رمضان شاهد اعلام حضور لاریجانی در انتخابات خواهیم بود و حتی جلسه بهروز نعمتی که قرار است ۶ صبح باشد، در راستای برنامه‌های انتخاباتی لاریجانی است. او کمپین و ستاد‌های انتخاباتی خود را به راه انداخته است.»

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 علی لاریجانی صداوسیما انتخابات 1400 کلاب هاوس سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 انتخابات ریاست جمهوری علی لاریجانی اصلاح طلب او گفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام موحدی دادستان کل کشور با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند سال گذشته اظهار داشت: مردم ایران زیر بمباران تبلیغاتی دشمنان، آگاهانه و با احساس مسئولیت در پای صندوق‌های رأی حضور یافته و بحمدالله انتخابات در امنیت کامل برگزار و مقدمات تشکیل مجلس بعدی را فراهم ساختند.
وی گفت: این امنیت با لطف خدا و با تلاش تمام نیرو‌های انتظامی، اطلاعاتی و بسیج مردمی حاصل گردید که جای تقدیر از همه دست اندرکاران این حوزه دارد.
رئیس ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی افزود: در انتخابات اخیر شاهد یک همکاری و هماهنگی خوب بین مسئولان مختلف دستگاه‌های ذی‌ربط در سراسر کشور بودیم و بحمدالله این تجربه هم به تجربیات قبل افزوده شد.
موحدی در بخش دیگری از سخنان خود پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای در دبیرخانه ستاد مرکزی را داده و گفت: ما در بخش‌هایی در حال نظام‌سازی هستیم و اگر نقاط ضعفی در بخشی از کار‌ها باشد باید با همفکری آن را رفع نمود. برخی از ضعف‌ها و اشتباهات شاید اجتناب‌ناپذیر باشد که باید آنها را برای آینده رفع کنیم؛ لذا پیشنهاد می‌کنم در دبیرخانه، کمیته‌ای تشکیل شود و با گرفتن گزارش آماری و تحلیلی به بررسی نقاط ضعف و نقاط قوت پرداخته شود. سپس از همه موارد گزارش جامعی تهیه و به بخش‌های مختلف ارائه گردد تا برای انتخابات بعدی از تجربیات کسب شده استفاده شده و آسیب‌ها کاهش یابد.
موحدی ادامه داد: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص بودیم. همچنین با توجه به قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف و تبذیر جلوگیری شد.
وی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات در برخی استان‌ها تصریح کرد: در حوزه‌هایی که انتخابات به دور دوم کشیده شده است باید ستاد‌های استانی و شهرستانی کماکان فعال باشند و به وظیفه نظارتی خود عمل کنند. پیش‌بینی ما این است که در این دوره مشارکت مردمی بیشتر باشد، چرا که حلقه رقابت تنگتر شده و انتخاب کاندیدا‌ها آسان‌تر است. در خیلی از حوزه‌ها از جمله تهران هم دستگاه‌های الکترونیکی مستقر می‌شود و زمان کمتری برای رأی دادن صرف خواهد شد.
دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های سراسر کشور عنوان کرد: به تخلفات مهم در شعب ویژه، با سرعت رسیدگی کرده و در مواردی که قانون تکلیف کرده یا اجازه می‌دهد در حد لزوم اطلاع‌رسانی مناسب صورت پذیرد. چراکه اینگونه اقدام کردن در قانون‌مندتر شدن جامعه اثرگذار بوده و به ارتقاء نظم عمومی و امنیت روانی جامعه کمک می‌کند.
موحدی در ادامه این جلسه به وظایف و اختیارات منتخبین در قانون اساسی هم اشاره کرده و گفتند: اصل ۷۱ تا ۹۰ قانون اساسی به اختیارات نمایندگان پرداخته است و می‌توان گفت بسیاری از امور داخلی و خارجی کشور با اجازه و تصویب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی رقم می‌خورد. به عبارتی مجلس حق دارد در تمام امور کشور قانون وضع کند.
وی تصریح کرد: باید دانست که یک نماینده مجلس صرفا نسبت به حوزه انتخابیه خود تکلیف ندارد؛ بلکه او در واقع نماینده کل ملت ایران است؛ لذا اینکه امام خمینی (ره) فرمود: "مجلس در رأس امور است" یک حقیقت است و نیز اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: «مجلس باید ریل گذاری کند و مشکلات را حل کند» کاملا انتظار به حقی است.
رئیس ستاد مرکزی پیشگیری از تخلفات انتخاباتی خاطرنشان کرد: امروز مردم چشم به اقدامات منتخبین خود در مجلس شورای اسلامی دوخته‌اند. البته که مجلس فعلی هم نباید در این مدت باقیمانده از عمر خویش تعطیل و نیمه تعطیل شود، بلکه باید فعالیتش چند برابر شده و لوایح و طرح‌های عقب مانده را در حد امکان بصورت جهادی پیگیری کرده و به سامان برساند تا دین خود را به ملت و خانواده شهدا ادا نماید.
دادستان کل کشور ادامه داد: منتخبین کنونی هم باید تا زمان تشکیل مجلس بعدی با همفکری و شناخت مسائل و موضوعات مرتبط، مشکلات موجود را بررسی و در جهت تحقق شعار سال جاری یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» برای حل مشکلات کشور طرح و ایده داشته و با آمادگی کامل وارد مجلس شده و فرصت خدمتگزاری به مردم را ازدست ندهند.
وی در پایان گفت: مردم عزیز کشورمان از منتخبان خود انتظارات مهم و مختلفی دارند؛ لذا در جنگ اقتصادی تحمیلی کنونی درنگ و فوت وقت اصلا جایز نیست.
گفتنی است در ادامه این جلسه، نمایندگان وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، معاون سیاسی و امنیتی دادستان کل، مدیرکل امور مجلس قوه قضائیه و سایر اعضا به ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری انتخابات پرداخته و برای هرچه بهتر برگزار شدن دور دوم انتخابات، پیشنهادات خود را مطرح کردند.
همچنین اصغر جهانگیر دبیر ستاد مرکزی پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی، گزارشی از روند طی شده در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ و برنامه‌های دبیرخانه برای دور دوم انتخابات ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • لحظات هول شدن چهره سیاسی برای بوسیدن خانم!
  • چهره‌های سیاسی در مراسم ترحیم «زهرا شجاعی»
  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • بهزاد نبوی، ابتکار و همسرش در مراسم تشییع پیکر زهرا شجاعی (عکس)
  • فیلم| طعنه عباس عبدی به حداد عادل درباره انتخاب نام دخترانه
  • طعنه به حدادعادل درباره انتخـاب نام دخترانـه +فیلـم
  • (ویدیو) طعنه عباس عبدی به حدادعادل درباره انتخاب نام دخترانه
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • زهرا شجاعی درگذشت+ سوابق
  • شریعتی: پایگاه رأی قالیباف در انتخابات شرکت نکرد/ اگر شورای نگهبان و رئیسی بیعت کنند، اصول‌گرایان هم در انتخابات بعدی رای نمی دهند