Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، چهل و هفتمین نشست شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

امید به میزان اعتبارات فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: برنامه‌ها و اعتبارات سال ۱۴۰۰ با فرض اجرای برنامه‌ها به صورت مجازی تدوین شده است و در صورتیکه اوضاع به حالت عادی برگردد، بودجه برنامه‌ها بصورت حضوری در نظر گرفته خواهد شد و قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تأیید برنامه‌های تقویم فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، راه اندازی کمیته گرامیداشت مناسبت‌ها را لازم دانسته و تاکید کرد در این کمیته بر اجرای هماهنگ، منسجم و به دور از موازی کاری در گرامیداشت مناسبت‌ها، نظارت کامل صورت بگیرد.

در ادامه این جلسه طرح شاخص‌های ارزیابی کارشناسان، طرح دوشنبه‌های قرآنی مطرح و پس از بحث و بررسی مورد تصویب قرار گرفت.

کد خبر 5195283 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد حسین امید دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مهارتی آزمون دکتری تخصصی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشجویان انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دوره دکتری دانشگاه تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه های ایران ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون فرهنگی و دانشجویی علمی کاربردی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، باتوجه‌به گسترش روزافزون فعالیت‌ها و خدمات در فضای مجازی، شناخت، تجزیه‌وتحلیل و در کل پژوهش در حوزه فضای مجازی اهمیت ویژه‌ای در دنیا پیدا کرده است. در این راستا و به دلیل فقدان پژوهش متمرکز بر روی وب در کشور، ایده‌ای با نام «وب پژوهی» از سال ۹۴ در دانشگاه علم و فرهنگ شکل گرفت.

خوشبختانه موضوع «وب پژوهی» مورد استقبال جامعه علمی کشور قرار گرفته است و مقالات و پژوهش‌های متعددی به زبان‌های فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌های معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است.

کد خبر 6087272

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود