Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مهدی جهان تیغی با حضور در برنامه «گفت‌وگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو درباره مهمترین مجاری نفوذ امنیتی در کشور، آثار مخرب آن و چگونگی مقابله با آن اظهارداشت: در مورد موضوع حفره های امنیتی، افکار عمومی پرسش های جدی دارد و باید درباره آن پاسخ دهیم. خرابکاری اخیر در سایت نطنز سومین حادثه‌ای است که در ده سال اخیر رخ داده است و به هر حال صهیونیست ها بارها گفتند که ما رژیمی هستیم که مانع هسته‌ای شدن و زیاده خواهی ایران در زمینه هسته‌ای هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین حادثه نطنز مهم است و باید شجاعت پرداخت به آن را داشته باشیم و نمی‌توانیم آن را به بایگانی بسپاریم. مدیر مسئول سایت جهان نیوز نزدیک به علیرضا زاکانی در ادامه با بیان چند مقدمه درباره این حادثه توضیح داد: زمانی که در مورد حفره امنیتی در جمهوری اسلامی صحبت می‌کنیم این دقت را باید داشت که این حفره امنیتی در جمهوری اسلامی مانند کشورهای سوریه و عراق نیست که یک دفعه یک حفره امنیتی و نظامی شکل بگیرد و موجب جدا شدن بخشی از  سرزمین ها ی کشورها شود.  این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به حوادث دهه نخست پس از پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: این حادثه با حوادثی مانند انفجار هفت تیر که در یک زمان بخشی از یاران امام و مسئولان ارشد کشور را از دست دادیم، متفاوت است و آن دوران را دیگر پشت سر گذاشتیم. اما باید به حوادث امنیتی اخیر  واقع بینانه نگاه کرد چراکه وارد یک جنگ اطلاعاتی بسیار سنگین شدیم.
جهان تیغی با بیان اینکه ما در حال جنگ اطلاعاتی با چند کشور متحد هستیم، تصریح کرد: وقتی حوادث نطنز را بررسی می‌کنید متوجه نقش برخی کشورها در آن می‌شوید. تیرماه 89 که اولین بار تاسیسات نطنز مورد حمله سایبری قرار گرفت بعدها خودشان گفتند که این اتفاق با دستور مستقیم اوباما بوده و چند کشور دیگر هم در این حوزه فعالیت داشتند. حتی بخشی از آن  کشورهایی که در آن سالها  مشغول مذاکره با آن ها بودند در این حوادث نقش داشتند. وی در ادامه با اشاره به دو حادثه دیگری که در سایت نطنز رخ داده، بیان کرد: دومین حادثه ای که اتفاق افتاد همین تیرماه 99 بود که در مرکز مونتاژ سانتریفوژها رخ داد، انفجاری که از باب تکنولوژی و امنیتی در سطح خیلی بالایی بود. سومین حادثه هم که همین حادثه اخیری است که رخ داد و در اینجا باید به چند نکته توجه کرد. اول اینکه باید دانست که حفره امنیتی در یک بستری اتفاق می‌افتد و بستر آن چیست؟ باید پذیرفت که وقتی حد استانداری برای بازرسی های هسته‌ای نداشتیم عملا جاسوس های رسمی کت و شلواری را با انبوهی از اطلاعات روبرو کردیم و این یک واقعیتی است. این واقعیت را هم نه کسی در داخل و نه کسی در خارج کشور نمی تواند منکر شود که این بازرسی کم به جاسوس ها اطلاعات نمی‌دهد. این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه بخشی از برجام بستری دارد که به ما ضربه امنیتی می زند، تشریح کرد: درباه بند پنجم برجام که به آن  اشاره هم شده ایران ملزم شده که فعالیت هسته ای خود را در نطنز انجام دهد و تحقیق و توسعه را در فردو که چندین متر در داخل زمین است، انجام ندهد. خود آن ها در محاسبات شان نمی‌گویند که هر نوع بمبی می تواند آنجا را از بین ببرد از آنجا خارج کنیم. یعنی به طور قانونی و رسمی  پذیرفتید که فعالیت سانتریفیوژها در معرض آسیب و تهدید باشد. این را کجا شکل دادیم؟ در برجام شکل دادیم. یعنی هم بازرسی ها و ورود جاسوس ها را پذیرفتیم و هم بستر و مکان را در اختیار آنان قرار دادیم.
 جهان تیغی در رابطه با جنگ اطلاعاتی ایران و اسرائیل، گفت: واقعیت این است که در یک جنگ اطلاعاتی سنگین هستیم. هم ما ضربه می زنیم و هم آنها، حالا اسرائیلی ها اشتیاق بیشتری در این مسئله دارند و غیر رسمی و گاهی رسمی این موضوع را اعلام می‌کنند. ماهم که می زنیم بالاخره آن ها هم خبر دار می شوند . به  لحاظ اطلاعاتی و امنیتی تقریبا صفر کردن این چنین حوادث هم برای آن ها و هم برای ما چیزی غیر ممکن است. وی با اشاره به روش های منازعه دستگاه های اطلاعاتی، خاطرنشان کرد: عاقلانه ترین روشی در رویارویی دستگاه های امنیتی این است که هزینه عملیات را برای طرف مقابل بالا برد. یعنی ضربه متقابلی به طرف مقابل می‌زنند که حاوی این پیام باشد که در صورت تکرار شما ضربه سنگین تری دریافت خواهی کرد و هیچ راهی غیر از این نداریم و این آداب گفت و گوی سرویس های اطلاعاتی است. صفر کردن حوادث هم برای ما و هم برای انان تقریبا غیر ممکن است و برای همه کشورها این موضوع صدق می کند. این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه حتی یک لحظه هم نباید به دشمن فرصت داد، درباره نحوه صفر کردن حوادث مشابه نطنز، بیان کرد: بهترین روش و آن چیزی که تاکنون تجریه شده این است که سرویس ها در ضرباتی که به هم وارد می‌کنند حد و حدود همدیگر را مشخص می‌کنند. اما در کشور ما وقتی که رئیس جمهور محترم بیان می‌کنند که اردیبهشت و خرداد زدن ضربه کراهت دارد یعنی شما یک فرصت 60 روزه به آن ها دادید و این موضوع با هیچ ادبیات امنیت ملی در دنیا سازگاری ندارد و طرد شده است. جهان تیغی درباره ضرورت دشمن شناسی، گفت: اینکه دشمنی که به شما ضربه وارد می‌کند را تفکیک کنید، یعنی بگویید اسرائیلی ها به علت اینکه مخالف مذاکرات هستند ضربه می زنند  ولی آمریکایی‌ها در این موضوع دخیل نیستند، اشتباه و دادن آدرس غلط است. حوادث قبلی نطنز نشان داده که آمریکایی‌ها هم در این حوادث دخالت دارند یا بدون چراغ سبز آنها امکان بوجود آوردن چنین اتفاقاتی نیست. وی با اشاره به هدف اسرائیل برای تخریب تاسیسات هسته ای ایران، افزود: در شرایطی که اسرائیلی ها می‌گویند قدرت چانه زنی‌های ایرانیان را که بخشی از آن همین سانتریفیوژ و مباحث فنی است را محدود می‌کنیم برای اینکه شما به نتایج مطلوب تری در مذاکرات برسید طبیعی است که با همان ادبیات امنیتی باید با آن ها صحبت کنید و ضربه متقابل را وارد کنیم و حرف واحد هم از کشور خارج شود. اینکه که دستگاه امنیتی می گوید می زنیم و سیاسیون اعلام می کنند کراهت دارد، عملا به دشمن فرصت دادیم و ان را جسورتر می کنیم از این باب حادثه نطنز یک حادثه خیلی مهمی است و در شرایط فعلی خیلی باید با دید عبرت بیشتری به آن نگریست. این کارشناس سیاسی به اشاره به ترور دانشمندان هسته ای، خاطرنشان کرد: باید به این حوادث، ترور دانشمندان هسته ای را  اضافه کرد و نمونه‌هایی قبلی مثل ترور شهید شهریاری یک چیز اثبات شده ای است برای دستگاه های امنیتی که اطلاعات اینها از طریق بازرسان آژانس منتقل شده است. برچسب ها: سرویس های اطلاعاتی

منبع: خرداد

کلیدواژه: سرویس های اطلاعاتی جنگ اطلاعاتی حفره امنیتی جهان تیغی سرویس ها هسته ای ما ضربه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات حادثه امنیتی در بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس

با صحبت‌های انجام شده با این فرد نهایتا قانع شده و بخش کنسولی سفارت را ترک کرده است. پس از خروج از ساختمان سفارت ایران نهایتا پلیس این فرد را دستگیر کرده است. 

طبق اعلام سفارت ایران در پاریس این فرد همان شخصی است که مدتها قبل در مقابل درب سفارت ایران لاستیکی را به آتش کشیده است. وی پیشتر دادگاهی شده بود و حکم اولیه علیه او صادر شده بوده است. 

اعضای بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس در سلامت کامل هستند و هیچ خسارتی به بخش کنسولی وارد نشده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات حادثه امنیتی در بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس
  • واکنش جواد ظریف به حادثه امنیتی اصفهان
  • فعال رسانه‌ای اصولگرا: طراحانِ بازگشتِ گشت ارشاد افرادی هستند که در شهرک‌های سازمانی زندگی کرده و فهمی از فضای عمومی کشور ندارند!
  • عملیات وعده صادق شکست سنگینی به اسراییل وارد کرد
  • روزنامه اسراییلی: اسرائیل مسئولیت حادثه در اصفهان را نمی پذیرد
  • فعال رسانه‌ای اصولگرا: طراحانِ بازگشتِ گشت ارشاد در شهرک‌های سازمانی زندگی می کنند!
  • واکنش خبرگزاری فارس به ادعای حمله اسرائیل به ایران /با یک بلوف رسانه‌ای بزرگ روبه‌رو هستیم /در بالاترین حد یک حادثه امنیتی بود نه حمله
  • تبلیغ بین سریال‌ها دردسر ساز شد
  • جلوی تبلیغات غیرقانونی در نمایش‌خانگی گرفته می‌شود
  • تخریب قبور ائمه بقیع از تلخ‌ترین حوادث تاریخ اسلام بود