Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@19:47:46 GMT

ابهامات چگونگی عرضه خودرو در بورس

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۶۳۸۸

ابهامات چگونگی عرضه خودرو در بورس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، کمیسیون صنایع مجلس عرضه خودرو در بورس کالا را تصویب کرد که طبق این مصوبه،  خودروسازان باید خودروهای تعیین شده توسط شورای رقابت را فقط از طریق بورس کالا عرضه کنند و قیمت پایه عرضه خودرو در بورس توسط شورای رقابت تعیین می‌شود.  

همچنین،  مابه التفاوت حاصله از قیمت مصوب شورای رقابت و فروش خودروها در بورس کالا، در اختیار نهضت قطعه سازی و خرید تجهیزات حمل و نقل عمومی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این زمینه، سهراب دل‌انگیزان، یک کارشناس اقتصادی گفت: این مصوبه ابهامات زیادی دارد که یکی از آن‌ها چگونگی عرضه خودرو در بورس است. با توجه اینکه بورس کالا محلی برای خرید و فروش عمده کالاست و عرضه خودرو به صورت خرد امکان پذیر نیست. اگر بلوکی هم عرضه شود،  مشکلات خاص خودش دارد، بنابراین باید مشخص شود که با چه مکانیسمی قرار است، خودرو در بورس عرضه شود.  

وی افزود: تقاضا در بازار خودرو بیشتر از عرضه است اما به این معنی نیست که همه عرضه خودروسازان به بازار عرضه می‌شود بلکه آن‌ها به هر بهانه‌ای چون نبود قطعه، امکان عرضه به بازار را ندارد. درحالیکه هزاران خودرو ممکن است در انبار این خودروسازان باشد که یک قطعه ندارند و همین باعث می‌شود تا این خودروها خارج از مسیر منطقی به فروش برسند و فضای رانت و دلالی شکل بگیرد.  

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: قاعده قبلی این بود که مردم ثبت نام می‌کردند و خودروساز با پول مردم خودرو را تولید می‌کرد که خودروساز با بهانه کمبود یک قطعه، عرضه خودرو را از مسیر منطقی خارج می‌کند. اکنون مردم قرار است پول بدهند و در بورس خودرو بخرند، این ابهام وجود دارد که سرانجام پیش فروش‌ها چه شد و اینکه خودروی حقیقی در بورس فروخته  یا پیش فروش می‌شود.  

دل‌انگیزان گفت: علاوه براین، در این زمینه سوالاتی چون اینکه وضعیت مردمی که قبلا پیش فروش کرده‌اند چه می‌شود؟ چرا خودروساز خودروی ناقص را با کسر قیمت تحویل نمی‌دهد؟ مطرح می‌شود.  

وی در پایان سخنانش مطرح کرد که تنها راهکار برای بازار خودرو این است که دست دلالان از آن برداشته شود و خودروسازان خودرو را در زمان مشخص تحویل دهند و با مردم صادق باشند.

پربیننده ترین جزییات واریز سود سهام عدالت پیش‌بینی کارشناسان از اردیبهشت بورس چیست؟ پذیرش نورد لوله اهواز در بورس کالا مروری بر بازار سهام در هفته آخر فروردین ۱۴۰۰ نمای پایانی بورس(۱اردیبهشت۱۴۰۰) / شاخص کل با افت۱۲هزار واحدی اردیبهشت را آغاز کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عرضه خودرو در بورس عرضه خودرو در بورس بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب کاهش قیمت خودرو تند شد/ آخرین قیمت سمند، کوییک، شاهین، ساینا، دنا و تارا + جدول

بررسی روند بازار خودرو حاکی از آن است که در طول ۲۴ ساعت گذشته قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو بدون تغییر، با قیمت ۳۵۲ میلیون تومان به فروش رفت. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان رسیده است.

در این میان، پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ طی ۲۴ ساعت گذشته با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۸۵ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳، اما ۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشته و ۸۳۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است.

 پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۳ هم ۱۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ هم ۷۳۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. در عین حال، پژوپارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ طی ۲۴ ساعت گذشته با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم ۵ میلیون تومان ریزش داشت و ۸۷۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V ۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. تارا دنده‌ای V ۱ مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است. همچنین تیبا صندوق‌دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ در بازار ۳۹۷ میلیون تومان به فروش رفت. تیبا هاچ‌بک EX مدل ۱۴۰۱ هم در بازار به قیمت ۴۰۲ میلیون تومان رسید.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲، اما با افزایش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳، اما با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۶۵ میلیون تومان به فروش رفت. اما راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۳۵ میلیون تومان است. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

 ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۳۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار ۸۷۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، ۸۹۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ هم ۵ میلیون تومان ارزان شد و به قیمت ۸۶۰ میلیون تومان رسیده است.

همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۶۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۴۰ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

tags # خودرو سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • هجوم شاسی‌بلندهای کوچک چینی به بازار خودروی ایران!/ عکس
  • بازار داغ فروش حواله خودرو؛ پژو پارس ۲۹۰ میلیون تومان!
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین + جدول
  • شرکتی که به دنبال فروش سهام ایران خودروست
  • شیب کاهش قیمت خودرو تند شد/ آخرین قیمت سمند، کوییک، شاهین، ساینا، دنا و تارا + جدول
  • به حدی خودرو وارد شده است که در بنادر جا نداریم
  • وزیر صمت: واردات خودرو به حدی بوده که در بنادر جا نداریم
  • به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم