Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-03-28@15:04:01 GMT

تلخ ترین طلای کیانوش؛ خداحافظ المپیک!

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۶۸۶۰

تلخ ترین طلای کیانوش؛ خداحافظ المپیک!

کیانوش رستمی با وجود کسب مدال طلای دسته 89 کیلوگرم مسابقات قهرمانی آسیا از رسیدن به سهمیه المپیک بازماند.

به گزارش "ورزش سه"، کیانوش رستمی و علی میری امروز دو نماینده ایران در دسته 89 کیلوگرم مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا بودند. جدا از اهمیت مسابقات آسیایی، این رقابت برای کیانوش رستمی حکم گزینشی المپیک را هم داشت و او باید حداقل به رکورد مجموع 395 کیلوگرم می رسید تا برای رسیدن به سهمیه دسته 96 کیلوگرم المپیک امید داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیانوش رستمی در حرکت یک ضرب با ثبت رکورد167 کیلوگرم به مدال نقره رسید و علی میری با مهار وزنه 164 کیلوگرم در جایگاه چهارم ایستاد. کیانوش با اینکه در حرکت اول یکضرب 167 کیلوگرم را مهار کرد، دو بار در بالا بردن وزنه 176 کیلوگرمی ناکام بود.


همچنین در حرکت دوضرب که انتظار می رفت رستمی آماده تر و قدرتمندتر کار کند، اودر حرکت اول وزنه 206 کیلوگرم مهار کرد اما هیأت ژوری رای سه داور را بازگردانند و این وزنه مورد قبول قرار نگرفت. برای بار دوم پشت این وزنه ایستاد و به درستی 206 کیلوگرم را مهار کرد. در حرکت سوم هم وزنه 216 کیلوگرم را نتوانست مهار کند تا با مجموع 373 کیلوگرم به مدال نقره دوضرب و نشان طلا مجموع دست یابد.

 


رستمی با وجود رسیدن به طلای مجموع، اما به دلیل اینکه وزنه‌های مورد نظر را مهار نکرد، امتیازات لازم را کسب نکرد و نتوانست جواز حضور در المپیک را بدست آورد. او برای اینکه حداقل به نرسیدن رقبا به رکوردهای مدنظر و کسب سهمیه المپیک امیدوار باشد، باید مجموع 395 کیلوگرم را ثبت می کرد که با آن رکورد 22 کیلوگرم فاصله دارد!


فردا شب سهراب مرادی در دسته 96 کیلوگرم روی تخته می رود و در صورتی که بتواند بیش از 400 کیلوگرم در مجموع از خود ثبت کند، برای المپیک شانس خواهد داشت. اگر سهراب هم مثل کیانوش در ثبت رکوردهای مدنظر ناکام باشد و سهمیه را کسب نکند، ممکن است این دو وزنه بردار به کلمبیا اعزام شوند و برای بار آخر شانس خود را بیازماند، اما رقیبی از قرقیزستان امتیازات بسیار بالاتری از این دو وزنه بردار ایرانی دارد.


به نظر می رسد کیانوش رستمی که در دوره قبلی المپیک به میزبانی برزیل توانست یکی از طلاهای کاروان ایران را کسب کند، این بار در رسیدن به المپیک ناکام مانده است.
رده‌بندی مجموع وزنه‌برداران دسته 89 کیلوگرم:

 


1- کیانوش رستمی (ایران): حرکت یکضرب 167 کیلوگرم (نقره)، حرکت دوضرب 206 کیلوگرم (نقره) و مجموع 373 کیلوگرم (طلا)
2- ادیلتولی (قزاقستان): حرکت یکضرب 169 کیلوگرم (طلا)، حرکت دوضرب 203 کیلوگرم (برنز) و مجموع 372 کیلوگرم (نقره)
3- ظفریانف (ازبکستان): حرکت یکضرب 166 کیلوگرم (برنز)، حرکت دوضرب 202 کیلوگرم (چهارم) و مجموع 368 کیلوگرم (برنز)  
4- دونگیو (کره‌جنوبی): حرکت یکضرب 160 کیلوگرم، حرکت دوضرب 207 کیلوگرم و مجموع 367 کیلوگرم
5- علی میری (ایران): حرکت یکضرب 165 کیلوگرم(چهارم)، حرکت دوضرب 198 کیلوگرم(پنجم) و مجموع 363 کیلوگرم

وزنه برداری کیانوش رستمی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: وزنه برداری کیانوش رستمی کیانوش رستمی حرکت یکضرب حرکت دوضرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد برای المپیک ۲۰۲۴ و هندوانه دربسته‌ پادشاه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن یزدانی نام بزرگی در کشتی جهان است که از سال ۲۰۱۵ با نقره جهانی لاس‌وگاس خودش را به عنوان یک ستاره دوست‌داشتنی مطرح کرد.

او یک سال بعدش با شکست انور گدویوف روس در فینال المپیک ۲۰۱۶ ریو، در برزیل طلای المپیک گرفت تا یکی از حلقه‌های طلایی کشتی آزاد ایران در المپیک‌ها را از آن خود کند.

حسن یزدانی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۳ به هر مسابقه‌ای که اعزام شد، بدون مدال برنگشت و اکنون با ۹ مدال جهانی و المپیک رکورددار تعداد مدال در کشتی ایران است.

از سال ۲۰۱۷ و جام‌جهانی کرمانشاه، درست هنگامی که به نظر می‌رسید او بتواند بی‌رقیب طلا‌های پی‌درپی‌ای را در کشتی جهان از آن خود کند، سروکله کشتی‌گیری باهوش و فوق‌العاده پیدا شد که حاصل ۶ مبارزه آنها (جام‌جهانی کرمانشاه، جهانی ۲۰۱۸ بوداپست، المپیک ۲۰۲۰ توکیو، جهانی ۲۰۲۱ اسلو و جهانی‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ بلگراد) تا امروز ۵-یک به سود تیلور دنبال می‌شود.

حسن یزدانی سنگین‌ترین شکستش مقابل حریف آمریکایی را در فینال جهانی ۲۰۲۳ تجربه کرد، جایی که با کتف آسیب‌دیده روی تشک رفت و ضربه فنی شد.

او، اما بعد از جهانی بلگراد، نماینده ۸۶ کیلوگرم تیم ملی در بازی‌های آسیایی بود وباتوجه به اینکه در آسیا رقیبی ندارد، توانست مدال طلای هانگژو را از آن خود کند.

یزدانی در بازگشت از بازی‌های آسیایی چین، کتفش را جراحی کرد و این چیزی است که حالا حضور او را در المپیک سوم زندگی‌اش در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

کشتی‌گیری که هیچ‌گاه از مسابقه انتخابی فرار نکرده و در این زمینه تابع نظر کادرفنی‌های وقت بوده، قرار است از اوایل اردیبهشت ماه روی تشک برگردد و رفته رفته مرور فن و تمرین کشتی را آغاز کند.

بازگشت او به تشک، قطعا نمی‌تواند تضمین آمادگی‌اش برای حضور در میدان سنگینی، چون المپیک باشد و کتف «پادشاه» و وضعیت آمادگی او بعد از جراحی و دوری ۶ ماهه از تشک، چون هندوانه دربسته‌ای است که تنها در مسابقه میزان آمادگی‌اش برای همراهی تیم ملی در بازی‌های المپیک مشخص خواهد شد.

پیش از این رئیس فدراسیون کشتی که خودش نیز در ۲۵ سالگی به دلیل جراحی ناموفق کتف مجبور به خداحافظی از دنیای قهرمانی شد، گفت که معمولا جراحی‌های کتف در ورزش ایران ناموفق بوده و ابراز امیدواری کرد که این روال برای حسن یزدانی تکرار نشود.

از سوی دیگر در چرخه انتخابی تیم ملی سال ۲۰۲۴، تا اینجای کار هادی وفایی‌پور نفر اول است که بعد از شکست علی سوادکوهی در فینال مسابقات کشوری، در تورنمنت یاشاردوغو نیز مدال طلا گرفت و اگر در مسابقات قهرمانی آسیا هم طلا بگیرد، حق اوست که در رقابت با حسن یزدانی برای کسب دوبنده تیم ملی در ۸۶ کیلوگرم المپیک باشد.

ضمن اینکه به نظر می‌رسد کامران قاسم‌پور هم بعد از تجربه ناموفق حضور در وزن المپیکی ۹۷ کیلوگرم، قصد بازگشت به ۸۶ کیلوگرم را دارد؛ بنابراین مسابقه انتخابی رودرروی داخل ایران یا اعزام همزمان مدعیان وزن ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت بین‌المللی می‌تواند گره‌گشای معمای این وزن برای المپیک باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلیت‌هایی که هنوز OK نشده است/ چالش ورزش ایران برای کسب سهمیه المپیک پاریس
  • وعده ملی‌پوش وزنه‌برداری برای حضور موفق در پاریس
  • از خداحافظی دو ستاره ناب وزنه‌برداری تا رقابت با غول‌ها در پاریس
  • رقابت جدی کامران قاسم‌پور و حسن یزدانی برای تصاحب دوبنده تیم ملی
  • معمای ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد برای المپیک ۲۰۲۴ و هندوانه دربسته‌ پادشاه
  • قهرمان المپیک آسیب دید و اردوی تیم ملی را ترک کرد
  • حسن یزدانی - کامران قاسم پور؛ جنگ تمام عیار برای یک سهمیه المپیک!
  • جنجال در وزن حسن یزدانی
  • انوشیروانی: می توانستم علیه رستمی شکایت کنم/روزی که آمدم برخی گفتند با سر در باتلاق شیرجه زدی/ هیچ مراوده مالی با نصیرشلال ندارم+ فیلم
  • برای عدم تکرار اشتباه آتن در ۸۶ کیلو انتخابی برگزار شود