Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، مهمان هفتمین برنامه هیأت ‌آنلاین با اجرای مصطفی صابرخراسانی، مهدی سلحشور مداح اهل‌بیت بود. او در این گفتگو با بیان این‌که هرچه آبرو داریم از امام حسین و فرزندان اوست گفت: خیلی از این‌هایی که ظاهرشان با ما خیلی متفاوت است از ما بسیار بهتر هستند. ما ظاهر را نگه داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید کسانی که ظاهرشان مثل ما نیست را بیشتر تحویل گرفت. این روش اهل‌بیت(ع) بود. اگر کسی ما را دید و جذب امام حسین نشد حتماً باید در عملکرد خودمان شک کنیم.

 

این مداح اهل‌بیت(ع) بیان کرد: هیأتی‌ها بیشترین کار جهادی و دستگیری از مردم را دارند. چون آقایشان حسین (ع) یادشان داده که اگر امام حسینی هستید باید بیش ‌از همه دستگیر مردم باشید. 

وی عنوان کرد: هر وقت فکر کنیم فرصت کم داریم، خسته نمی‌شویم و کار می‌کنیم. حاج‌قاسم این نیاز و این فرصت کم را می‌دید بنابراین خستگی‌ناپذیر بود. بعضی از بچه‌ها در گذشته آن‌قدر کار می‌کردند تا بیهوش شوند و بخوابند. وقتی می‌گفتیم کمی استراحت کنیدف می‌گفتند این‌قدر وقت خواب هست.

سلحشور با نقل خاطره‌ای از سردار مرتضی قربانی گفت: خودشان می‌گفتند با حسن باقری داشتم وسط عملیات صحبت می‌کردم. یک دفعه چیزی نفهمیدم، فقط به خود آمدم دیدم در سنگر خوابیدم. بچه‌ها گفتند وسط صحبت با حسن باقری از خستگی افتادی و خوابیدی، ما هم آوردیمت سنگر بخوابی. خیلی از بچه‌ها هنوز هم این‌طوری هستند که دارند می‌دوند و کار می‌کنند.

این مداح اهل بیت(ع) در پاسخ به این‌که آیا فکر می‌کند برای مردم مفید بوده یا خیر، خاطرنشان کرد: در شأن مردم که حتماً نبوده‌ام. مردم خیلی والا هستند. آیا در حد خدا بندگی کرده‌ایم؟ آیا در حد خلق خدا توانسته‌ایم خدمت کنیم؟ اصلا امکان‌پذیر نیست. هرچه می‌دویم عقب هستیم.

 وی درباره ارتباطش با قشر مداحان جوان گفت: من اعتقاد دارم معرفی آموزه‌های اصیل دینی در قالب برادری و مهربانی ممکن است و  با دعوا میسر نمی‌شود. گاهی تفاوت وجود دارد اما این کلیات قصه را تغییر نمی‌دهد چون همه زیر یک پرچم هستیم. آنها هم عاشق رهبر انقلاب و نظام هستند ولی نسبت ‌به عملکرد حرف دارند و خیلی وقت‌ها هم درست می‌گویند. این موضوع تفاوت را ایجاد کرده‌است. همچنین سلایق در هیأت و هیأت‌داری هم متفاوت است. 

 

سلحشور اضافه کرد: برخی در هیأت سکولار می‌دمند و عملکردشان به این سمت است. باید دید این جدایی دین از سیاست یعنی چه؟ هیأت سیاسی یا سکولار یعنی چی؟ این‌ها را باید به بحث گذاشت. تا به حال جایی برای بحث بر سر این موضوعات نبوده است. شاید با بحث کردن معلوم شد همه یک چیز می‌گوییم. 

وی افزود: منظور از هیأت سیاسی بحث بر سر راست یا چپ نیست که این مباحث جایی در هیأت ندارد. هیأت سیاسی از جریان خاصی دفاع نمی‌کند. فقط باید از چهارده معصوم(ع) دفاع کرد. 

 این مداح اهل بیت(ع) گفت: من به چپ و راست اعتقادی ندارم. خط‌کش‌ها الان تغییر کرده است. در این فضا من فقط انقلابی و غیرانقلابی، جهادی و غیر جهادی را می‌شناسم. 

وی با انتقاد از رئیس‌جمهور تصریح کرد: حق مردم این نبود. عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی با عزت مردم و عملکرد اقتصادی هم با شأن مردم تناسبی ندارد. 

این مداح در مقایسه سختی‌های امروز و دوران جنگ هم افزود: آن موقع تنها و بدون امکانات بودیم. ولی زیبایی‌اش به این بود که هرچه بود فقط خدا و امام حسین بود. الان گرچه کمبود امکانات و نیرو نداریم ولی تنوع هجمه دشمن به‌مراتب بیشتر از قبل شده‌است. دشمنانی که قبلاً کلاش دستشان بود حالا لپ‌تاپ دستشان است و ذهن جوانان ما را بمباران می‌کنند. ما در جبهه بالغ می‌شدیم و در این فضا شیطان راه به جایی نمی‌برد اما حالا جوان ما زیر بمباران است و در این شرایط کسی که سالم بماند، هنر است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام حسین سیاست خارجی مهدی سلحشور برنامه هیأت آنلاین صابر خراسانی هیأت سیاسی هیأت سکولار مداح اهل بیت هیأت سیاسی امام حسین اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار داعش در افغانستان

شماری از بزرگان و علمای ولایت ننگرهار در دیدار با مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی نخست وزیر طالبان تاکید کردند با روی کار آمدن حکومت جدید در کابل، فتنه داعش پایان یافت.

آنها با اعلام حمایت از طالبان افزودند: هراس تقویت و روی کار آمدن داعش در افغانستان از بین رفته است

مولوی عبدالکبیر نیز اظهار داشت حمایت مردم و همکاری آنها سبب پیروزی هیئت حاکمه افغانستان شده است.

وی گفت حکومت کنونی کابل به تمام مردم افغانستان متعلق است و شهروندان این کشور بدون هیچ مشکلی می‌توانند مشکلات و خواسته‌های خود را با مقامات در میان بگذارند.

معاون سیاسی نخست وزیر طالبان پیش از این در ضیافت افطاری با سفرا و دیپلمات‌های مقیم کابل گفته بود کابل بر اساس سیاست خارجی اقتصاد محورش، می‌خواهد با تمام کشورها روابط حسنه داشته باشد و علاقمند است با جهان مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشد و در پروژه‌های منطقه‌ای سهیم شود و به‌عنوان نقطه ارتباط منطقه‌ای عمل کند.

عبدالکبیر همچنین در این ضیافت تصریح کرده بود طالبان گروه داعش را در افغانستان سرکوب کرده و هیچکس نباید بخاطر قوی نشان دادن و تقویت آن لابی کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • راهپیمایی مردم خوروبیابانک در دفاع از عملیات وعده صادق
  • راهپیمایی مردم خوروبیابانک از عملیات وعده صادق
  • کارشناسی‌ سیاسی: رژیم صهیونیستی درحال دست و پا زدن است
  • معرفی دفاع راست ایده‌آل: یاشوا کیمیش
  • گل دوم پرسپولیس به صنعت‌ نفت + فیلم
  • پایان کار داعش در افغانستان
  • مورایس: شاید روزی هم اسم من را صدا بزنند؛ برای بالا رفتن نباید پا روی کسی بگذاریم
  • تفاوت‌های دولت اسلامی و سکولار
  • پیش‌بینی جالب یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز
  • اردوگاه‌های اسکان اضطراری در شرق جاسک دایر شده است