Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میرات‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از آغاز مراحل احداث بزرگترین پل شیشه‌ای و معلق خاورمیانه در روستای گردشگری نگل (مریوان) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛یعقوب گویلیان در بازدید از طرح گردشگری عمومی روستای نگل از توابع شهرستان سنندج گفت: این طرح اولین و بزرگترین طرح در حوزه گردشگری تفریحی در استان بوده که داری بخش‌های متعددی از جمله، پل معلق شیشه‌ای بە طول ٤٥٠ متر، جامپینگ بە ارتفاع ٨٨ متر، ایگل زیپ بە طول ٤٥٠ متر، زیپ لاین بە طول ٣٧٠ متر، سوینگ و رافتینگ بەطول ٤ کیلومتر است که در نوع خود در کشور کم نظیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او زیپ لاین را تفریحی پر هیجان بر شمرد و افزود: این طرح دوست‌داران سرعت و دلهره را در ارتفاع به چالش می‌کشد که در صورت به بهره برداری رسیدن دومین زیپ لاین استان خواهد بود که آماده استفاده هم استانیها و گردشگران خواهد بود. 

گویلیان ضمن قدردانی از خسرو مهرزاد مجری این طرح که توانسته مراحل احداث طرح را آغاز کند اظهار داشت: این طرح در قالب "شرکت گردشگری پل میرخان نگل" اجرا می‌شود و بخشهای دیگری از جمله، رستوران، آلاچیق، شهربازی و ۸ واحد اقامتی است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان به تقویت و رونق صنعت گردشگری در این روستا در صورت به بهره‌برداری رسیدن این طرح اشاره و عنوان کرد: میزان سرمایه گذاری در فاز اول این طرح ۵۰ میلیارد تومان بوده که ۸ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به طرح اختصاص داده خواهد شد. 

او زیر گذر و جاده اختصاصی و پارکینگ با گنجایش حدود ۱۰۰ دستگاه ماشین را از دیگر بخشهای طرح عنوان کرد و گفت: هم اکنون در روستای گردشگری نگل، قرآن مقدس و بزرگ نگل و موزه قرآنی وجود دارد که هر ساله پذیرای گردشگران زیادی از داخل و خارج از کشور است. 

شایان ذکر است در این بازدید علی بهنیا رئیس اداره حراست، آرمان وطن دوست معاون گردشگری و سرمایه گذاری کردستان نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاورمیانه کردستان مریوان نگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست مشورتی شورای محیط زیست استان‌ها که به صورت وبینار و با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور برگزار شد؛ به خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان اظهار کرد: براساس دستورات رئیس جمهور برای مدیریت پسماند و پیگیری جدی کارگروه‌های مربوطه امیدواریم با کمک اعضای شوراهای اسلامی شهرها که ناظر بر عملکرد شهرداران هستند، تفکیک از مبدا زباله جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این نشست درخواست‌های محیط زیست کردستان مطرح شده‌اند، گفت: توسعه کسب و کارهای مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فضای سبز و اجرای پروژه‌های محیط زیستی از جمله درخواست‌های ما در این نشست است.

حمیدی به جولان سگ‌های ولگرد به عنوان یکی از معضلات شهری اشاره کرد و افزود: افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد منجر به اجرا نشدن تفکیک از مبدا زباله است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به اینکه زباله‌گردها به طور کاملاً غیر بهداشتی اقدام به تخلیه زباله از سطل‌های زباله می‌کنند، افزود: این مساله افزون براینکه به خوراک رسانه‌های معاند تبدیل شده عاملی برای انتقال بیماری و افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

حمیدی خاطرنشان کرد: کمتر از ۶۰ درصد جایگاه‌های پسماند در روستاهای استان دارای استاندارد و مورد تأیید است و از هزار و ۷۰۰ روستای استان ۸۰۰ روستا دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار هستند.

وی بیان کرد: جایگاه‌های زباله در استان بیشتر به محل تلنبار زباله تبدیل شده است و تا زمانی که مدیریت و ساماندهی این مهم در اولویت برنامه‌های شهرداران قرار نگیرد این مشکل حل نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اضافه کرد: ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی در استان قابلیت بازیافت هستند و بازیافت زباله باید از منازل آغاز شود که این اقدام مستلزم ایجاد بسترهای لازم است.

گفتنی است؛ کردستان جزو منطقه ۲ محیط زیست کشور (شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان‌های غربی و شرقی، زنجان و قزوین) است و مباحث مهم هر استان جمع‌آوری شده و توسط رئیس منطقه در این وبینار بیان شد.

کد خبر 6086966

دیگر خبرها

  • نخیلات اشکنان لامرد در آتش سوخت
  • آتش سوزی ۲۰۰ اصله نخل در اشکنان لامرد
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • ثبت دو وقف جدید کردستان
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • ثبت۲ وقف جدید در کردستان
  • ارائه ۴۱۰ مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در سروآباد
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • کنتور برق ۸۵ درصد روستاهای کردستان تکخوانی شد