Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد: بخش اعظمی از مردم برای کنترل موج چهارم کرونا به میدان آمده و اکنون نویت دولت است که تمام قد برای کنترل این موج ورود کند.

محمد حسن آصفری در گفت وگو با ایسنا، درباره راهکارهای موجود برای کنترل موج چهارم کرونا، بیان کرد: بنظر می رسد بخش اعظمی از مردم تا جایی که ممکن است رعایت پروتکل های بهداشتی را دنبال می کنند و به استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی توجه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون وظیفه دولت است که تمام قد برای کنترل شیوع گسترده این بیماری در سطح کشور ورود کند و در مسیر تامین واکسن مورد نیاز کشور با جدیت گام بردارد.

نماینده مردم اراک در مجلس در ادامه با بیان اینکه امروز شاهد تعطیلی بازارها، مراکز خرید و بسیاری از مشاغل هستیم، گفت: بخش اعظمی از مردم که دارای مشاغل آزاد هستند با محدودیت ها دچار زیان شده اند و سفره آن ها کوچک شده است. لازم است اعتباری برای حمایت از این قشر در نظر گرفته شده و یک سری سیاست های حمایتی اتخاذ شود. اگر دولت با مردم همکاری متقابل داشته باشند بخش اعظمی از مشکلات در کنترل این موج کنار خواهد رفت.

آصفری در پایان تاکید کرد: در بحث دورکاری کارمندان نیز در اداراتی که مردم برای کارهای ضروری نیاز هست که مراجعات روزانه داشته باشند لازم است که بخشی از نیروها روزانه به صورت شیفتی حضور یابند تا کارهای ضروری مردم انجام شود. اما در بخش هایی که مراجعه مردمی نداریم و می توان کارها را از منزل انجام داد، مدیران باید ترتیبی اتخاذ کنند تا با استفاده از ظرفیت دورکاری ترددها در سطح شهر کاهش یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا خیز چهارم کرونا پروتکل های بهداشتی مجلس یازدهم استانی سیاسی واکسن کرونا بخش اعظمی برای کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟

صبح روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست با خبرنگاران، سراغ بازار مسکن رفت و در واکنش به «اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها در کشور» گفت: دولت‌‌‌های دهه ۹۰ در بازار مسکن غایب بودند و نقش تنظیم‌‌‌گری نداشتند، اما دولت سیزدهم این رویکرد را تغییر داد و سیاست‌‌‌ تنظیم اجاره‌‌‌بها را تصویب کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از دنیای اقتصاد؛ این ادعای عضو کابینه دولت درباره «تنظیم اجاره‌‌‌‌‌‌بها در کشور»، تا چه حد با «واقعیت اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها» سازگار است؟

بررسی‌‌‌ها نشان می‌‌‌دهد، «بازار اجاره مسکن در دولت سیزدهم، رکورد بیشترین رشد اجاره‌‌‌بها را در تاریخ ثبت داده‌‌‌‌‌‌های رسمی از اجاره، به ثبت رسانده است.»

ماجرا چیست؟

ارقام رسمی مربوط به تورم اجاره مسکن در تهران نشان می‌‌‌دهد، از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، «اجاره‌‌‌بها، سالانه به ترتیب ۴۵ درصد، ۴۴‌درصد و ۵۲‌درصد جهش کرد.»

از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰، «بالاترین رشد سالانه اجاره‌‌‌بها، برای سال ۷۵ بود و به میزان ۴۱.۵درصد.» بنابراین، «ملتهب‌‌‌ترین دوره اجاره‌‌‌نشینی» برای سال‌‌‌های دولت سیزدهم بوده است و نه دولت‌‌‌های قبل‌‌‌تر. پس اگر از روی «داده رسمی»، قرار باشد کارنامه دولت رئیسی در بازار اجاره مسکن مورد قضاوت نسبی قرار بگیرد، این دولت در «تنظیم اجاره‌‌‌بها»، موفقیتی نداشته‌ است.

همچنین تورم اجاره در کشور نیز طی دو سال گذشته، از «متوسط سالانه دوره‌‌‌های قبل»، ‌‌‌ سبقت گرفت. نسبت تورم عمومی به تورم اجاره در کشور، همیشه عدد ۱.۵ بوده است. اما سال گذشته به علت «رشد تاریخی اجاره‌‌‌بها در کشور»، این نسبت به مرز عدد یک رسید.

 

دولت تاکنون اقدام موثری برای تنظیم تورم مسکن و تورم اجاره به این معنا که باعث «بازگشت قیمت‌ها به سطح متعارف شود» انجام نداده است.

دیگر خبرها

  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل‌زده بسیج شده است
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل زده بسیج شده است
  • استانداردسازی راه‌ها در سیستان و بلوچستان با جدیت و سرعت پیگیری شود
  • تاکیدوزیرکشور:جدیت استانداردسازی راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • وزیر صمت: حل مشکل تامین لاستیک به زودی