Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مورد رسانه ملی، شاید کسانی این تلقی را داشته باشند که اصولاً رسانه‌ها باید در اینکه از یک اقدام حمایت کنند یا در برابر آن موضع بگیرند، آزاد باشند. بنابراین، اگر رسانه ملی در برابر مذاکرات مربوط به رفع تحریم‌ها موضع منفی داشته باشد عیبی ندارد و حتی باید آن را از حقوق رسانه دانست. این سخن درباره رسانه‌های غیروابسته به نظام درست است ولی رسانه ملی که بلندگوی نظام است نمی‌تواند علیه اقدامی که با نظر خود نظام در حال انجام است مخالفت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ایران، این روزها صحنه پدیده‌های عجیب است، پدیده‌هائی که در کشورهای دیگر نمی‌توان سراغشان را گرفت.از میان این پدیده‌ها، دو مورد که هر دو سیاسی هستند بسیار عجیب‌ترند؛ یکی مخالفت رسانه ملی با تلاش‌هائی که در وین برای رفع تحریم‌ها صورت می‌گیرد و دیگری کارشکنی‌های عده‌ای از فعالان سیاسی در همین زمینه.

عجیب بودن این تلاش‌ها و کارشکنی‌ها از این نظر است که رفع تحریم‌ها به نفع مردم است و با منافع ملی کشور ارتباط دارد و هرگونه تلاش برای جلوگیری از آن، ضربه زدن به منافع ملی و خیانت به مردم محسوب می‌شود. هیچ انسان عاقلی ضربه زدن به منافع ملی و کارشکنی علیه آنچه به نفع مردم است را خدمت به کشور نمی‌داند.

در مورد رسانه ملی، شاید کسانی این تلقی را داشته باشند که اصولاً رسانه‌ها باید در اینکه از یک اقدام حمایت کنند یا در برابر آن موضع بگیرند، آزاد باشند. بنابراین، اگر رسانه ملی در برابر مذاکرات مربوط به رفع تحریم‌ها موضع منفی داشته باشد عیبی ندارد و حتی باید آن را از حقوق رسانه دانست.

این سخن درباره رسانه‌های غیروابسته به نظام درست است ولی رسانه ملی که بلندگوی نظام است نمی‌تواند علیه اقدامی که با نظر خود نظام در حال انجام است مخالفت کند. حتی می‌توان پذیرفت که رسانه ملی عملکرد دولت‌ها را نقد کند و در این نقد مصالح نظام را اصل و مبنا قرار دهد، اما آنچه این روزها رسانه ملی در مورد مذاکرات وین انجام می‌دهد حتی نقد عملکرد دولت هم نیست.

هیأتی از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با موافقت رهبری نظام برای مذاکره جهت رفع تحریم‌ها به وین رفته و در حالی که تمام چارچوب‌های موردنظر رهبری را رعایت می‌کند و تأکید کرده که غیر از رفع تمام تحریم‌ها چیزی را از آمریکا نمی‌پذیرد و بازگشت ایران به تعهدهای برجامی خود را هم منوط به راستی‌آزمائی رفع تحریم‌ها می‌داند، هر روز و هر شب به شکلی مورد حمله رسانه ملی قرار می‌گیرد! ماجرای مجموعه تلویزیونی «گاندو» و اخیراً برنامه «پایان بازی» برنامه‌سازی‌هائی علیه وزارت امور خارجه بودند که البته افاقه نکردند. اخیراً حتی پرس‌تی‌وی (شبکه انگلیسی‌زبان رسانه ملی) هم وارد عمل شده و چون دستش خالی است، با استناد به «منابع آگاه» تلاش می‌کند اخبار منفی علیه مذاکرات وین منتشر و شبکه‌های دیگر هم آن را تکرار کنند. عنوان «منبع آگاه» یا «منابع آگاه» در ادبیات رسانه‌ای کاملاً شناخته‌شده هستند و از شگردهائی محسوب می‌شوند که برای جهت دادن به وقایع بکار گرفته می‌شوند.

توسل یک شبکه رسمی تلویزیونی متعلق به نظام جمهوری اسلامی به چنین شیوه‌ای برای ضربه زدن به تلاش هیأت رسمی نظام در مذاکرات رفع تحریم‌ از شگفتی‌های عرصه رسانه‌ایست. واقعاً نمی‌توان کشوری را در جهان امروز پیدا کرد که تلویزیون رسمی آن کشور آشکارا وارد تبلیغ علیه وزارتخارجه و هیأتی شود که به نمایندگی از طرف نظام حکومتی آن در حال چانه زدن با دشمن برای رفع ظلم او و حل مشکلات مردم است.

اهل نیت‌خوانی نیستیم ولی تلقی مردم اینست که این مخالفت به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری 1400 مربوط می‌شود. اگر این تلقی صحیح باشد، ایراد بیشتری به رسانه ملی وارد است، زیرا اولاً رسانه ملی حق ندارد وارد رقابت‌های انتخاباتی شود و ثانیاً گره زدن منافع ملی به یک مسأله داخلی، امری غیرمنطقی و گناهی نابخشودنی است.تمام ایرانیان وفادار به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی،حل مشکلات مردم را با بیرون کشیدن حق آنان از حلقوم کثیف شیطان بزرگ و بدون عقب‌نشینی از اصول و آرمان‌ها، امری لازم می‌دانند. این امر فقط با همدلی و اتحاد محقق خواهد شد.

آن دسته از فعالان سیاسی نیز که به کارشکنی علیه مذاکرات وین و رفع تحریم‌ها مشغولند، در نگاه مردم، نگران منافع شخصی خود محسوب می‌شوند. این منافع، چه سیاسی باشد و چه مادی در هر دو صورت عنوانی که مردم به این افراد می‌دهند «کاسبان تحریم» است. مردم، با کسی دشمن نیستند و از کاسبان تحریم اعم از سیاسی و رسانه‌ای انتظار دارند به حرمت ماه مهمانی خدا هم که شده، منافع ملی را بر مصالح شخصی خود ترجیح دهند./

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جمهوری اسلامی رفع تحریم ها منافع ملی رسانه ملی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در دیدار با حسن عابدینی معاون امور استان‌های رسانه ملی با تاکید بر نقش رسانه ملی در تحقق اهداف تعیین شده شعار سال گفت: با توجه به جاذبه‌های طبیعی، مزایای مناطق آزاد، تسهیلات تعیین شده برای سرمایه گذاران و معافیت‌های مالیاتی می‌توان برنامه‌های متعددی به ویژه در حوزه تحقق شعار سال و با هدف معرفی ظرفیت‌های مناطق آزاد برای جذب گردشگر تولید و پخش کرد.

وی با تشریح ظرفیت‌های گردشگری کیش به مشکلات مناطق آزاد همچون موازی کاری‌های قانون گذاری، اجرای نشدن قوانین مناطق آزاد و مشکلات سرمایه گذاران برای حضور در این مناطق اشاره کرد و گفت: متاسفانه این مشکلات موجب شده تا سرمایه گذاران کشور جذب کشور‌های همسایه به ویژه عمان، امارات و ترکیه شوند و باید برای معرفی و رفع این مشکلات فکری کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با اشاره به نقش تاثیر گذار رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در تبیین این مشکلات و کمک برای حل آنها افزود: نبود ثبات مدیریتی در مناطق آزاد، قوانین محدود کننده، بی توجهی به مشوق‌ها و ابهام در قوانین، موجب کندی رشد و توسعه مناطق آزاد و کاهش درصد تحقق اهداف تعیین شده برای آنها شده است.

معاون امور استان‌های رسانه ملی هم در این دیدار با اشاره به ظرفیت ایجاد شده برای انعکاس توانمندی‌های استان‌ها در رسانه ملی، اعلام کرد: ده ساعت در روز برای تولید برنامه مراکز استان‌ها و پخش در شبکه‌های سراسری ایجاد شده که کمک زیادی به انعکاس ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور می‌کند.

حسن عابدینی با اشاره به قابلیت‌های مناطق آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش، توجه به هویت محوری و عدالت گستری را دو موضوع مورد تاکید در برنامه سازی شبکه‌های استانی برشمرد و افزود: با کمک سازمان منطقه آزاد کیش و دیگر ارگان‌ها در کیش می توان برنامه های مختلفی تولید کرد تا قابلیت‌های کیش دیده شود و مشکلات آن برای تصمیم گیران کشور به درستی تبیین شود.

وی تاکید کرد: در کنار بخش‌های دولتی و تعاونی ها، توجه به شکل گیری بخش خصوصی واقعی در قانون اساسی کشور تاکید شده است و این موضوع می‌تواند زمینه ساز بهبود وضع سرمایه گذاری و در نتیجه رونق تولید در کشور شود.

معاون امور استان‌های رسانه ملی تاکید کرد: صدا و سیما آمادگی دارد با توجه به ظرفیت‌های مناطق آزاد و کیش به تغییر رویکرد‌ها به کیش و جذب سرمایه گذار و رونق تولید در این منطقه کمک کند.

دیگر خبرها

  • تهاجم خارجی علیه ایران صورت گرفته است؟ | واکنش رسانه آمریکایی
  • بشریت به حقانیت موضع ایران در دفاع از فلسطین پی برده است
  • توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما
  • توجه به هویت ملی، رمز موفقیت صداوسیما
  • راهکارهایی برای خرید و فروش انرژی توسط بخش خصوصی در مازندران
  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • پس از عملیات ایران علیه اسرائیل، مذاکرات بین اسرائیل و حماس متوقف شده است
  • ایران با وجود تحریم‌ها چگونه توانسته تا این حد پیشرفت نظامی کند؟
  • ان. بی. سی نیوز: مذاکرات آتش‌بس در غزه تقریبا متوقف شده است