Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی گفت: امروز نقش رادیو در تبیین و تحقق بیانیه گام دوم و پرداختن به مولفه‌های بسیار ارزشمند این بیانیه، بسیار با اهمیت است که باید به آن پرداخته شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک  ، سرهنگ غلامرضا کریمی ظهر امروز در دیدار با رئیس و معاونان صدا و سیمای استان مرکزی به مناسبت 4 اردیبهشت‌ماه و روز رادیو با اشاره به عملکرد صدا و سیما و رسانه‌ها اظهار داشت: خوشبختانه در سال 99 و به برکت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس اقدامات بسیار خوبی در استان مرکزی انجام گرفت که رسانه‌ها و صدا و سیما با همه توان در راستای اطلاع‌رسانی و پوشش برنامه‌ها عملکرد بسیار خوبی از خود بر جای گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مناسبت‌های زیادی در طول 40 هفته وجود داشت که خوشبختانه با مشارکت همه دستگاه‌های استان توانستیم در راستای تبیین و گرامیداشت مناسبت‌ها برنامه‌های محتوایی مناسبی برگزار کنیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: البته با ابتکاراتی که انجام شد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دلیل شرایط کرونا متوقف نشد و بیش از5 هزار برنامه در سال گذشته به طور رسمی در سطح استان مرکزی انجام شد.

 کریمی بیان کرد: مهم‌ترین برنامه‌های 40 سالگی دفاع مقدس تجلیل مقام معظم رهبری از رزمندگان و پیشکسوتان بود که بیش از 27 هزار رزمنده و پیشکسوت دفاع مقدس از استان مرکزی مورد تجلیل قرار گرفتند و البته برنامه‌هایی همچون افتتاح موزه فرهنگی دفاع مقدس، چاپ کتاب و برگزاری جشنواره‌ها از اقدامات دیگر در سال گذشته بود که دستاوردهای خوبی به همراه داشت.

وی ادامه داد: چهارم اردیبهشت‌ماه که به روز رادیو نام‌گذاری شده یادآور تلاش‌های هنرمندان بسیاری است که در این رسانه در طول سال‌های گذشته نقش‌آفرینی کرده‌اند و امروز نقش رادیو در کشور یک نقش بسیار با اهمیتی است چراکه این رسانه مهم پس از عمر 81 ساله تقریباً در بین آحاد، اقشار ، خانه‌ها و اماکن عمومی و مردمی به خوبی راه پیدا کرده و امروز رادیو یک رسانه اثرگذار است.

منوچهر آذری در 81 سالگی رادیو/ دستمزدهای آنچنانی برای تلویزیون است؛ اینجا همه فقط برای عشق کار می‌کنند مرکز تخصصی رادیوتراپی بیماران سرطانی در بوشهر راه‌اندازی می‌شود شبکه ‌آی‌فیلم "پاورچین" را بازپخش می‌کند/ "ندارها" هم به رادیو آمد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی عنوان کرد: خوشبختانه امروز رادیو با فعالیت‌های تخصصی که جامعه مخاطب خاص خود را پیدا کرده توانسته نقش بسیار موثری در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشته باشد و امروز نقش رادیو در تبیین و تحقق بیانیه گام دوم و پرداختن به مولفه‌های بسیار ارزشمند این بیانیه، بسیار با اهمیت است که باید به آن پرداخته شود.

کریمی افزود: جایگاه رادیو در استان مرکزی نیز دارای جایگاهی با اهمیت است و فعالیت‌های مردمی و انقلابی رادیو در استان مرکزی سبب شده این رسانه جایگاهی ویژه داشته باشد که اینها برگرفته از تلاش‌های مجریان، گویندگان، تهیه‌کنندگان و همه عوامل پر تلاش است که مجاهدانه در این رسانه تخصصی فعالیت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که رادیو یک رسانه تخصصی و به تعبیری یک رسانه محتوایی محسوب می‌شود، بنابراین بسیار می‌تواند در راستای برنامه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موثر باشد چراکه امروز هر برنامه‌ای باید دارای محتوا و درون‌مایه قوی باشد تا بتواند اثرگذاری مناسبی داشته باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت در استان مرکزی از ابتدای امسال تشکیل شده که بنا داریم با استفاده از ساختار و سازمانی که به برکت کنگره شهدای استان ایجاد شده در این ستاد مناسبت‌های ملی و مذهبی را گرامی بداریم که خوشبختانه امسال تجربه‌های موفق کنگره و ستاد چهل سالگی مسیری روشن را برای ما هموار کرده است.

کریمی ادامه داد: کارگروه تخصصی رسانه و روابط عمومی در این ستاد تشکیل شده و انتظار داریم از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی در این کارگروه برای گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت استفاده شود و در 40 هفته برنامه‌ریزی شده اقدامات اثرگذاری انجام شود.

انتهای پیام/712/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی استان مرکزی بسیار با اهمیت نقش رادیو برنامه ها مناسبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • رادیو باسابقه‌ترین رسانه در صداوسیمای سیستان و بلوچستان
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق