Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه بی توجهی به نظر متخصصان، کشور را درگیر موج کرونایی سهمگینی کرده و تنها راه موجود برای غلبه بر آن همکاری مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی است.

مجتبی یوسفی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم، بیان کرد: بنده از مردم خواهش می کنم با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و توجه به فاصله گذاری اجتماعی جان خود و عزیزانشان را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما نگران وضعیت کادر درمانی کشور بوده و شرمنده زحمات شبانه روزی و به خطر انداختن جانشان هستیم.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه اظهار کرد: از همه کسبه و بازاریان نیز که درآمد پایداری ندارند و محدودیت ها معیشت آنان را در تنگنا گذاشته است خواهش می کنیم در این مدت در اجرای پروتکل های بهداشتی و محدودیت ها همکاری داشته باشند تا ما بتوانیم از این پیک عبور کنیم.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سلامت مردم باید در اولویت مسئولان باشد و نباید جان مردم را برای رسیدن به اهداف سیاسی گروگان گرفت، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل عدم توجه دولت به نظر کارشناسان و دلسوزان حوزه سلامت که از اسفندماه در خصوص موج چهارم کرونا هشدار داده بودند؛ امروز کشور در وضعیت خطرناکی قرار گرفته و به دلیل مجوز سفرها در تعطیلات نوروز از ۹ شهر قرمز در اسفندماه به قرمز شدن کل شهرهای کشور رسیده ایم‌.

سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی در ادامه تاکید کرد: بهترین فرصت برای اعمال محدودیت ها تعطیلات نوروز بود که اکثر بازارها تعطیل بودند و باید جلوی رفت و آمدها و دید بازدیدها گرفته می شد، اما متاسفانه با بی توجهی به توصیه های متخصصان و از سوی دیگر با دو قطبی سازی در کنترل کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی به حداقل رسید. حال امروز با اعمال محدودیت ها معیشت افرادی که دارای شغل آزاد بوده به شدت تحت فشار قرار گرفته است.

یوسفی در پایان افزود: متاسفانه امروز میزان فوتی های روزانه به سقوط یک هواپیما رسیده و تنها راه حل موجود همکاری مردم است. از سوی دیگر ما شاهد سوءمدیریت در تامین اقلام اساسی مردم در شرایط کرونایی هستیم. در شرایطی که کسبه و صنوف مختلف تعطیل هستند مردم باید برای خرید مرغ در اهواز و یا شکر و روغن در سایر شهرهای کشور صف بکشند. این وضعیت قابل قبول نیست که ما با سوءمدیریت شرایط را بدتر کنیم و بعد کوتاه ترین راه یعنی فشار به مردم را انتخاب کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا خیز چهارم کرونا مجلس یازدهم استانی سیاسی پروتکل های بهداشتی پروتکل های بهداشتی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی

به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، آقای برادران در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته با اشاره به رشد تولید در این حوزه گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۸۲۲ هزار تن تولید داشتیم که به نوعی می‌توانیم بگوییم که در این صنعت به خودکفایی یا خود اتکایی کامل رسیده‌ایم. بر این اساس، در حال حاضر تولید داخل محصولات شوینده، بهداشتی و آرایشی نیاز بازار را برطرف می‌کند. آقای قدیری، تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی می‌گوید: کیفیت محصولات ما دقیقاً کیفیتی است که رقابت می‌کند با کالا‌های صادراتی، چه از لحاظ بسته‌بندی و چه از لحاظ کیفیت، اسانس و رنگ بندی که کیفیت فوق العاده اسانس و رنگ بندی کالا‌های ما منحصر به فرد است. بر اساس این گزارش، گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان است و تولید کنندگان این صنعت می‌گویند ممنوعیت واردات کمک شایانی به این صنعت کرده است. آقای مرادی، تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی می‌گوید: حدود چهار سال پیش برخی از محصولات در کشور تولید نمی‌شد و فقط وارداتی بودند و ممنوعیت واردات در این حوزه باعث شده است تولید رشد خوبی داشته و تنوع محصولاتمان بیشتر شود.  آقای امامی، تولیدکننده ماشین آلات صنعت شوینده‌ها می‌گوید: ما خط کامل تولید مواد را می‌سازیم، از تصفیه آب گرفته تا مخازن ساخت، پرکن، دربند و لیبل زن و تمامی تجهیزاتی که در مواد شوینده نیاز است. صادرات برخی نشان‌های تجاری در این حوزه سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در محصولات شوینده و حدود ۴۰۰ میلیون دلار در حوزه آرایشی بهداشتی برای کشور ارزآوری داشته است. آقای بحیرایی، تولیدکننده محصولات بهداشتی نیز معتقد است: محصولات ما از نمونه‌های اروپایی بهتر است و در حال حاضر به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، اما باید تولید را گسترش دهیم، زیرا هم به لحاظ ارزی برای ما آورده دارد و هم برای ما افتخار ملی محسوب می‌شود که محصولی را که ما چند سال تحریم بودیم در حال حاضر نه تنها تولید کننده آن هستیم بلکه آن را صادر هم می‌کنیم.  یادآور می‌شود ۲۵۰ تولید کننده در حوزه مواد شوینده، بهداشتی و سلولزی فعالیت دارند که محصولات جدید و توانمندی‌هایشان را در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی در تهران تا یکم اردیبهشت ماه ارائه کرده‌اند.  همچنین در این نمایشگاه بیش از ۸۷ شرکت از چهارده کشور هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، کره جنوبی، مالزی، آرژانتین، بلژیک و هلند حضور و مشارکت خواهند داشت. در این نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک‌کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، خط تولید و تجهیزات و ماشین‌آلات این حوزه به نمایش درآمده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     گزارشی از رضا صفاری، خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان دیر در شان مردم نیست
  • وعده صادق قدرت دفاع از کشور و تنبیه متجاوز را به رخ جهانیان کشید
  • کارشناسی‌ سیاسی: رژیم صهیونیستی درحال دست و پا زدن است
  • رفع محدودیت‌های پروازی در برخی فرودگاه‌های کشور
  • میدان‌داری سپاه/ از آزادسازی گروگان تا خدمت‌ به سیل‌زدگان
  • گلایه نخست‌وزیر قطر؛ پایان میانجیگری دوحه در جنگ غزه؟
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی