Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که بهار فصلِ غالب سرماخوردگی نیست، گفت: تمام علائم منتسب به سرماخوردگی، علائم کرونا تلقی می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران  با بیان اینکه عمده تظاهرات بیماری کرونا به درگیری‌های ریوی و تنفسی مربوط می‌شوند گفت: تنگی نفس و گلودرد و احتقان بینی و تب شایع‌ترین علائم بیماری کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که برخی از بیماران عوارض گوارشی را تجربه می‌کنند، توضیح داد: استفراغ و اسهال‌های مقاوم به درمان – در زمان بیش از ۴۸ ساعت – از مهم‌ترین علائم بیماری کرونا هستند.   وی اضافه کرد: عده‌ی محدودی از مبتلایان به کرونا با علائم درگیری قلبی – ضربان بالا و درگیری ماهیچه قلب -  به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. ویروس کرونا در بدو ورود به بدن علامت‌هایی شبیه به سرماخوردگی را ایجاد می‌کند.   وی با بیان این که کوفتگی بدن از شاخص‌ترین علامت‌های کرونا است، عنوان کرد: از دست دادن بویایی یکی از علائم اختصاصی این بیماری است.   معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران با اشاره به این که در دو ماه اخیر اکثر افراد به ویروس جهش یافته مبتلا شده‌اند، توضیح داد: فاصله‌ شروع بیماری و بدحالی در ویروس جهش یافته بسیار کوتاه است.   وی افزود: علائم و عوارض ویروس جهش یافته تفاوتی با ویروس‌های عادی ندارند، در حالی که ویروس جدید در ناحیه ریه درگیری و تخریب بیشتری را ایجاد می‌کند.   توکلی خاطر نشان کرد: با توجه به این که بهار فصل سرماخوردگی نیست تمام علائم منتسب به سرماخوردگی، علائم کرونا تلقی می‌شوند.   وی افزود: عموم مردم باید به محض مشاهده‌ کوچک‌ترین علامت سرماخوردگی یا کرونا محدودیت‌های قرنطینه و جداسازی را به طور جدی رعایت کنند.   معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران ادامه داد: افرادی که بیش از ۴۸ ساعت علائم سرماخوردگی دارند باید برای آزمایش pcr به مراکز ۱۶ ساعته یا ۲۴ ساعته بهداشت مراجعه کنند.   وی تصریح کرد: قبل از بررسی اولیه و انجام تست pcr مراجعه به بیمارستان ضرورت ندارد.   توکلی اضافه کرد: مراجعه به بیمارستان زمانی ضروری است که علائم بیماری از سطح عادی فراتر رود و درگیری‌های جدی ایجاد کند.   وی با اشاره به این که تب و لرز شدید نشانه‌ی پیشرفت بیماری است، اظهار داشت: پزشکان عمومی و متخصصان داخلی و عفونی و ریه می‌توانند بیماران مبتلا به کرونا را مورد تشخیص و درمان قرار دهند.   انتهای پیام/ منیع: فارس

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن

روغن پونه کوهی سلامت دستگاه تنفسی را به همراه دارد بنابراین اغلب در داروهای خانگی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود. پونه کوهی گیاهی معطر و از خانواده نعناع می باشد، روغن آن به لطف خواص ضد ویروسی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی محبوب شده است.

به گزارش نمناک، بسیاری از افراد از این روغن برای سلامت تنفس و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می کنند. روغن پونه کوهی علاوه بر کاربرد موضعی، برای آروماتراپی (رایحه درمانی) نیز استفاده می شود.

روغن پونه کوهی از قسمت های مختلف گیاه به دست می آید و مصارف مختلفی دارد. بیشتر این موارد در فروشگاه ها به عنوان مکمل، ماده رنگرزی یا روغن گیاهی معطر یافت می شوند. 

نحوه استفاده از روغن پونه کوهی برای درمان سرماخوردگی

پونه کوهی دارای ترکیبات مختلفی است که برای سلامتی مفید می باشد. روغن پونه کوهی می تواند به مبارزه با باکتری ها، رفع گرفتگی مجاری تنفسی کمک و به عنوان ضد التهاب عمل کند. استنشاق و غرغره کردن دو روش رایج استفاده از این روغن برای درمان سرماخوردگی است.

استنشاق بخار با روغن پونه کوهی:

ابتدا یک قابلمه آب را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و 2-3 قطره از روغن پونه کوهی را به آن اضافه کرده و برای مدت کوتاهی درب قابلمه را بگذارید، حوله ای را روی سرتان بیندازید به این ترتیب می توانید قابلمه را روی یک میز گذاشته و درب قابلمه را بردارید و بخار آن را حدود 6-12 دقیقه از طریق بینی استنشاق کنید. این کار به آزاد شدن مخاط در سوراخ های بینی کمک می کند.

نحوه استفاده از روغن پونه کوهی برای درمان گلو درد:

در یک لیوان آب گرم 1-2 قطره روغن پونه کوهی بریزید، کمی از آن را در دهان تان نگه داشته و حدود 30 ثانیه غرغره کنید و این کار را تا پایان آب لیوان تکرار کنید. این روش به شما کمک می کند تا التهاب گلو را تا حد زیادی کاهش دهید.

نحوه استفاده از روغن پونه کوهی برای درمان برونشیت و سرفه

یکی دیگر از خواص روغن پونه کوهی، خلط آور بودن آن است که باعث شل شدن مخاط شده و علائم برونشیت را برطرف می کند.

می توانید به دو طریق از آن استفاده کنید: - استنشاق

قابلمه ای پر از آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد، وقتی به نقطه جوش رسید حرارت را کم کرده و 2-3 قطره روغن پونه کوهی را اضافه کرده و برای چند دقیقه درب قابلمه را بگذارید. در حالی که آب می جوشد حوله ای را روی سرتان بیندازید و قابلمه را از روی حرارت برداشته و روی میزی قرار دهید و سپس درب قابلمه را برداشته و حدود 6-12 دقیقه بخار آن را استنشاق کنید. این روش به شل شدن مخاط کمک می کند.

- اعمال آن روی قفسه سینه

در کاسه کوچکی 1-2 قاشق چای خوری روغن نارگیل را با 5-8 قطره روغن پونه کوهی مخلوط کنید. دستان تان را گرم کرده و کمی از این روغن را روی نوک انگشتان تان ریخته و به آرامی روی قفسه سینه بمالید و در طول درمان و بعد از آن، قفسه سینه خود را گرم نگه دارید.

موارد منع مصرف روغن پونه کوهی

برخی از این عوارض عبارتند از :

آلرژی های پوستی و چشم

حالت تهوع و استفراغ

سوهاضمه

بثورات پوستی

از روغن پونه کوهی برای درمان سرماخوردگی با دقت استفاده کنید

فواید روغن پونه کوهی بسیار است و حتی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به برخی میوه ها و سبزیجات دارد. از این روغن می توان برای تسکین برخی از مشکلات رایج سلامتی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده کرد اما حتما باید دوز مناسب آن را در نظر بگیرید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندروم درس (Dress) بیماری مرموز ترانه عیلدوستی چیست؟ | این بیماری با بدن ترانه چه کرد و آیا درمان دارد؟
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید