Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@21:34:47 GMT

دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی تایمز ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۴۴۴۸

دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی تایمز ارتقا یافت

رحمت صادقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در رتبه‌بندی تاثیر تایمز (THE University Impact Ranking) اثرگذاری دانشگاه‌ها بر مبنای فعالیت‌های آنان در راستای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) بر اساس چهار شاخص پژوهش، مدیریت، توسعه و آموزش سنجیده می‌شود.

وی اضافه کرد: در سومین ارزیابی تاثیر دانشگاه‌ها که توسط موسسه تایمز منتشر شد، یک‌هزار و ۱۱۱دانشگاه از ۹۴ کشور جهان حضور داشتند  و در رتبه‌بندی کلی، دانشگاه منچستر انگلستان و ۲دانشگاه سیدنی و دانشگاه PMIT از کشور استرالیا به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی گفت: در لیست دانشگاه‌های تاثیرگذار اسامی ۲۷ دانشگاه ایرانی به چشم می خورد که بیشتر آنها  از دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند و بنا بر نتایج منتشر شده، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز حایز رتبه های اول تا سوم شدند.

وی یادآور شد: دانشگاه کردستان در سومین حضور خود، رتبه ۱۵ در بین کل دانشگاه‌های ایرانی و رتبه هفت در بین دانشگاه‌های جامع ایرانی و رتبه جهانی ۸۰۰-۶۰۱ را کسب کرد.

رییس دانشگاه کردستان گفت: پیش از این و در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سال ۱۳۹۹ که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر شد، دانشگاه کردستان با صعود ۱۰ پله نسبت به سال قبل، توانست در میان ۲۰ دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اهداف توسعه پایدار شامل ۱۷ مورد شامل نبود فقر، نبود گرسنگی، سلامت و رفاه، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی ، دسترسی به آب بهداشتی، انرژی مقرون به صرفه و پاک، اشتغال مناسب و رشد اقتصادی ، صنعت، نوآوری و زیرساخت، کاهش نابرابری، شهرها و جوامع پایدار ،  تولید و مصرف مسوولانه، عملکرد در خصوص کنترل اقلیم ،  زندگی زیر آب ، زندگی در زمین ، صلح، عدالت و قدرت و مشارکت در تحقق اهداف توسعه است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی،  علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی،  ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام کردستان سازمان ملل متحد دانشگاه کردستان سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام کردستان سازمان ملل متحد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام کردستان سازمان ملل متحد دانشگاه کردستان سنندج اخبار کنکور دانشگاه کردستان علوم پزشکی دانشگاه ها رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در نشست پرسش و پاسخ دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشگاهی که فهم سیاسی ندارد، اثر بخش هم ندارد.
محمدعلی زلفی‌گل در پاسخ به انتقاداتی مبنی بر کاهش فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها، به سامانه فرهنگ‌نما و ثبت فعالیت‌های فرهنگی در این سامانه اشاره و تأکید کرد: برای دانشگاهیان فعال در امور فرهنگی، کارنامه فرهنگی صادر می‌شود و به همین منظور، بودجه فرهنگی نیز به ردیف‌های بودجه سال ۱۴۰۳ اضافه شده است.
وی همچنین از پایان‌نامه‌هایی که بروندادی ندارد به عنوان علم عنکبوتی یاد کرد و افزود: رتبه علمی ۱۵ در جهان نتیجه رشد علمی کشور است.
وزیر علوم همچنین درباره استفاده از نخبگان و اعضای هیئت علمی، واقعیت دانشگاه را مبتنی بر بر پویایی و توانایی علمی دانست و ضمن دعوت مسئول بسیج دانشگاه علامه به انجام کار تحقیقاتی گفت: تولید علم شامل نظریه و مقاله هم می‌شود و برونداد‌های دیگری از جمله تبدیل ایده به محصول هم دارد.
زلفی‌گل با درخواست برای ارزیابی وزارت علوم اساس قانون خاطرنشان کرد: به همه حرف‌هایی که زدیم و وعده‌هایی که دادیم عمل کردیم و اگر کمی انصاف داشته باشید، همیشه در بین دانشجویان حضور داشتیم.
لازم به ذکر است سامانه فرهنگ‌نما (فرنما) سامانه‌ای است که با رویکرد جمع‌آوری کارنامه فرهنگی دانشجویان راه‌اندازی شد و تمام فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان در این سامانه ثبت می‌شود. بر این اساس، دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی، علاوه بر کارنامه علمی، یک کارنامه فرهنگی نیز خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • بهره‌برداری از المان شهید گمنام علوم پزشکی مشهد؛ بزودی
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • سقوط دانشگاه‌های چهار کشور بزرگ جهان در رتبه‌بندی QS
  • ۳۰ دانشگاه برتر رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند
  • دانشگاه تهران تنها دانشگاه ایرانی دارای رتبه در «مدیریت و کسب‌وکار» و «علوم محیط زیست»
  • تصویب معیار‌های جدید رتبه بندی ملی دانشگاه‌های کشور