Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: متاسفانه اختیارات دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان قزوین بسیار محدود است و بعضی وقت‌ها یک کارشناس ساده در تهران مصوبات کارگروه و یا ستاد اقتصاد مقاومتی در استان را ملغی می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، نخستین جلسه کارگروه حمایت از تولید ملی بعدازظهر امروز با حضور دادستان قزوین، دبیر قرارگاه صنعت معدن و انرژی و رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان قزوین با دستورالعمل اجرای سیاست‌های حمایت از تولید سند تحول قوه قضائیه در دفتر دادستان قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب قزوین در جلسه کارگروه حمایت از تولید ملی اظهار داشت: عارضه یابی گام نخست حل معضلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی در استان است تا بتوانیم در نخستین گام بتوانیم موانع استانی تولید را شناسایی کرده و بعد از رفع این موانع در جهت حل مشکلات کشوری تولید اقدام کنیم.

محمد قاسمی با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن سریع مصوبات کارگروه حمایت از تولید گفت: عملی نشدن مصوبات این کارگروه سرخوردگی مدیران واحدهای تولیدی و اصحاب تولید و صنعت در استان قزوین را در پی خواهد داشت و در نهایت زیان اصلی آن به کارگرانی می‌رسد که در این صنایع مشغول به کار و کسب روزی حلال هستند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی خاص در استان قزوین اضافه کرد:‌ با توجه به شرایط خطیر موجود مسئولان باید با فوریت اقدام به مانع‌زدایی از تولید کنند و در این حوزه شرایط کشور و مؤلفه‌های امنیت ملی و اجتماعی را هم در نظر بگیرند و در همین رابطه باید با اخذ تصمیم‌های منطقی واحدهای تولیدی زیانده را سودآور کینم.

تملک واحدهای تولیدی دردی از صنعت دوا نمی‌کند

رئیس کارگروه حمایت از تولید استان قزوین با بیان اینکه امروز بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی با مشکلاتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، گفت: بنابراین باید مشکلات واحدهای تولیدی را اولویت‌بندی کنیم و با توجه به وضعیت و ظرفیت هر واحد تولیدی برای برطرف کردن موانع تولید در آن کارخانه اقدام کنیم.

قاسمی با انتقاد از تعطیلی واحدهای تولیدی و تملک آنها به خاطر بدهکاری به بانک گفت: تعطیلی واحد صنعتی و جانشینی تملک توسط بانک هیچ دردی از تولید و صنعت دوا نمی‌کند و باید تلاش کنیم با هم‌افزایی فراقوه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی ارتباط درستی میان بانک و صنعت به وجود آوریم.

تعدد و موازی‌کاری نهادهای تصمیم‌گیر در حوزه تولید استان

وی تعدد نهادهای تصمیم‌گیر در حوزه تولید را یکی از مشکلات بزرگ واحدهای تولیدی مشکل‌دار در استان دانست و افزود:‌ این تعدد نهادهای تصمیم‌ساز و موازی‌کاری‌ها نباید به سدی برای پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید بدل شود و همه دستگاه‌های مرتبط با حوزه تولید باید به صورت زنجیروار به هم وصل شوند تا مشکلات واحدهای صنعتی رفع شود.

قاسمی ادامه داد: متاسفانه اختیارات دستگاه‌ها و بانک‌های استان قزوین بسیار محدود است و بعضی وقت‌ها یک کارشناس ساده در تهران مصوبات کارگروه و یا ستاد اقتصاد مقاومتی در استان را لغو می‌کند.

دوشنبه‌ها روز صنعت‌یار در قزوین تعیین شدکارگروه حمایت از تولید در استان قزوین تشکیل شددادستان قزوین: دستگاه قضائی در قزوین تخلف مدیر یک واحد تولیدی را به پای کل شرکت نمی‌نویسد

عارضه‌یابی 800 واحد تولیدی در سال 99

دبیر قرارگاه صنعت، معدن و انرژی استان قزوین هم در این جلسه با بیان اینکه سازمان بسیج مهندسان صنعت سپاه عارضه‌یابی از واحدهای تولیدی را از سال پیش شروع کرده، گفت: سال قبل حدود 800 واحد تولیدی و صنعتی در سطح استان را عارضه‌یابی کردیم و مشکلات بسیاری از آنها را با تعامل با دادستان‌های شهرستان‌ها برطرف کردیم.

جعفر عباسی اضافه کرد: در سال جدید هم حضور میدانی مستمر مهندسان بسیجی در واحدهای صنعتی برای احصای موانع و راهکارهای پشتیبانی از تولید در دستورکار ماست و امیدواریم در سال 1400 با حمایت قوه قضائیه واحدهای بیشتری را احیا کرده و به چرخه تولید برگردانیم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ملی قوه قضائیه استانداری قزوین تولید ملی قوه قضائیه استانداری قزوین کارگروه حمایت از تولید واحدهای تولیدی مصوبات کارگروه استان قزوین واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی

خبرگزاری علم و فناوری آنا ـ حسین بوذری؛ «برنامه‌ریزی، مدلسازی ریاضی و استفاده بهینه از منابع محدود و انرژی با هدف بالابردن سود و کاهش هزینه‌های کارخانجات صنعتی» درراستای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی و صنعتی تعبیه شده تا به این ترتیب واحدهای صنعتی بتوانند با هزینه حداقلی و سود حداکثری بیشترین کمک را به واحدهای تولیدی ارائه کنند.

یک هسته فناور درصدد است با ارائه راهکارهای مبتنی بر روش‌ها و مدلسازی‌های ریاضی علاوه بر تشخیص و ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی، راهکارهایی را برای پیشگیری از ناکارآمدی این واحدها ارائه کند.

در سالی که به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، این شیوه می‌تواند در تولید حداکثری با حداقل منابع (منابع محدود) بخشی از مشکلات اقتصادی که مرتبط با تولید است را برطرف کند.

هسته فناور «بهینه‌ساز گلستان» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدیریت سیما مددی به سمتی حرکت کرده که بتواند ظرفیت‌های ناشناخته واحدهای تولیدی و صنعتی را شناسایی کرده و الگوهای پیش‌بینی نشده تر استفاده شده را در قالب مدلسازی ریاضی ارائه کند.

خبرنگار خبرگزاری آنا درراستای آشنایی بیشتر با این هسته فناور، گفت‌و‌گویی با مددی رئیس این هسته فناور ترتیب داده است.

مددی که عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، دکتری ریاضی کاربردی (گرایش تحقیق در عملیات و بهینه‌سازی از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) را دارد، دارای چندین مقاله علمی ـ پژوهشی، کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی و ISI در زمینه تحقیقاتی تحلیل پوششی داده‌ها، بهینه‌سازی و برنامه‌ریزی تولید است.

ارزیابی نقاط ضعف و قوت واحدهای تولیدی و صنعتی

مدیر این هسته فناور با ۲۰ سال سابقه تدریس دروس ریاضی و تحقیق در عملیات رشته‌های ریاضی، صنایع و مدیریت، فعالیت علمی خود را در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز کرد.

مددی با بیان اینکه در دی‌ ۱۴۰۲ قرارداد هسته فناور در مرکز رشد مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان منعقد شد، اظهار کرد: این قرارداد با حمایت مرکز رشد در چارچوب ارائه خدمات در زمینه برنامه‌ریزی تولید و مدلسازی ریاضی برای ارائه خدمات به واحد‌های تولیدی، صنایع یا خدماتی در راستای بهبود عملکرد کارایی و استفاده بهینه از منابع تحت اختیار منعقد شده است.

وی متذکر شد: این هسته فناور درراستای ارتقای صنایع تولیدی استان گلستان با مشاوره و برنامه‌ریزی تولید به مدیران این حوزه کمک می‌کند تا حداقل هزینه یا بیشترین سود را در تولید داشته باشند.

فعال حوزه فناوری متذکر شد: همچنین ارزیابی واحد‌های تولیدی ـ خدماتی، یافتن نقاط ضعف و قوت واحد‌ها و ارائه راهکار و پیشنهادها برای رفع ناکارایی واحدها از فعالیت‌های این هسته است.

مددی یادآور شد: از آنجا که این هسته فناور در ابتدای مسیر خود بوده، امید است مورد اعتماد واحد‌های تولیدی و خدمایی تصمیم‌گیرنده قرار بگیرد تا در جهت ارتقای صنایع فعال در استان گلستان مثمر باشد.

وی توضیح داد: براساس قرارداد، مبلغ ۱۰ درصد از قرارداد منعقد شده با دستگاه‌ها حق‌السهم دانشگاه خواهد بود و بر خود لازم می‌داند به‌عنوان مدیر هسته فناور از تلاش‌های دکتر دادگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به‌دلیل راهنمایی و حمایت‌های زیاد کمال قدردانی کنم.

مدیر این هسته فناور تأکید کرد که پیشنهاد می‌‌کنیم درراستای رشد مراکز رشد در دانشگاه‌ها ارتباط بیشتری با صنایع و کارگاه‌های تولیدی و خدماتی ایجاد شود تا دغدغه مدیران این بخش‌ها شناسایی و درراستای رفع این دغدغه، مسائل طراحی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت