Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@17:38:19 GMT

دریافت تعرفه برای کد رهگیری گوشی موبایل لغو شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۶۶۰۷

دریافت تعرفه برای کد رهگیری گوشی موبایل لغو شد

سامانه اطلاع رسانی طرح ثبت تلفن همراه با اعلام اتمام زمان مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، از لغو پرداخت تعرفه شناسه رهگیری رجیستری گوشی (IMEI) برای واردات قانونی این کالا خبر داد.

به گزارش مشرق، سامانه طرح ثبت تلفن همراه (همتا) با ارائه توضیحاتی در خصوص تعرفه رجیستری گوشی موبایل اعلام کرد: با توجه به اتمام زمان مصوبه ۲۹۶ کمیسیون مقررات ارتباطات مبنی بر دریافت مبلغ ۳۰,۷۴۰ ریال بابت تعرفه «خدمت ثبت شناسه رهگیری تجهیزاتِ با قابلیت نصب سیم کارت»، از ابتدای اردیبهشت‌ماه، تمامی دستگاه‌هایی که از مبادی قانونی به‌صورت مسافری و تجاری وارد کشور می‌شوند مشمول پرداخت تعرفه فوق نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: تغییر رویه واردات تلفن همراه مسافری

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در جلسه شماره ۲۹۶ خود در آبان ماه سال ۹۸ در اجرای تبصره ماده واحده قانون تعیین تعرفه‌های خدمات مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مصوب تاریخ ۲۰ خردادماه سال ۹۳ مجلس شورای اسلامی، نوع و تعرفه خدمت ثبت شناسه رهگیری کالا را برای تجهیزات با قابلیت نصب سیم‌کارت تصویب کرد.

در این مصوبه، با اشاره به نوع و تعرفه خدمت ثبت شناسنامه رهگیری تجهیزات با قابلیت نصب سیم‌کارت، آمده است: مرکز توسعه تجارت الکترونیکی شناسه رهگیری کالا برای تجهیزات با قابلیت نصب سیم‌کارت (IMEI) را با هدف مدیریت یکپارچه شناسه رهگیری و جلوگیری از قاچاق این تجهیزات، پس از بررسی یکتایی این شناسه‌ها در کل کشور و اعتبارسنجی آنها در زیرسامانه همتا و در بستر سامانه جامع تجارت ثبت می‌کند.

همچنین سقف تعرفه ثبت شناسه رهگیری تجهیزات با قابلیت نصب سیم‌کارت، ۳۰ هزار و ۷۴۰ ریال (۳۰۷۴ تومان) برای یک بار و در زمان ثبت آن، تعیین شد. این تعرفه از اشخاص حقیقی و حقوقی که در چارچوب قوانین و مقررات مجاز به واردات یا ثبت شناسه این تجهیزات هستند، در زمان ثبت در سامانه همتا اخذ می‌شود.

البته چنانچه یک کالا دارای بیش از یک شناسه رهگیری باشد، ثبت همه شناسه‌های آن در حکم ثبت یک شناسه است. همچنین به منظور رونق تولید و حمایت از تولیدکننده داخلی، این تعرفه شامل تجهیزات تولید داخل که قابلیت نصب سیم‌کارت دارند، نمی‌شود.

این تعرفه تا پایان فروردین ۹۹ قابل اعمال اعلام شد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا گوشی همراه کد رهگیری کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات سامانه همتا مرکز توسعه تجارت مجلس شورای اسلامی سامانه جامع تجارت تجهیزات با قابلیت نصب سیم کارت شناسه رهگیری ثبت شناسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات مهم کنکور در ایران/استفاده از تقلب‌یاب‌ها در آزمون ۱۴۰۳

نسل سوم دستگاه‌های تقلب‌یاب در کنکور سراسری ۱۴۰۳ نیز رونمایی می شود، اما جزئیات دیگری از این دستگاه‌ها به دلیل حساسیت آزمون اعلام نشده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، نوبت نخست کنکور سراسری ۱۴۰۳ روزهای پنجشنبه و جمعه ششم و هفتم اردیبهشت با رقابت بیش از یک میلیون داوطلب در سراسر کشور برگزار می‌شود.

یکی از معضل‌های اساسی در کنکورهای سراسری، تقلب تعداد اندکی از داوطلبان در این ماراتن حساس است که از سال گذشته برخی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها به یاری سازمان سنجش آموزش شتافتند و دستگاه‌های آشکارساز تقلب طراحی و تولید کردند.

در زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۲ از نسل دوم آشکارسازها که توسط شرکت‌های دانش بنیان طراحی شده بود، رونمایی به عمل آمد. بنابراین همه حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری، دستگاه سیگنال‌یاب یا آشکارساز دارند.

هر ساله با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی و آزمون کنکور، تب و تاب زیادی در این حوزه ایجاد می‌شود و برخی از افراد سودجو در صدد نشر یا فروش سوالات و جواب آن‌ها و یا برخی از داوطلبان در صدد تقلب در امتحانات هستند. فناوری‌های پیشرفته‌ای در حوزه شناسایی ابزار آلات تقلب وجود دارد. استفاده از این تجهیزات که با نام دستگاه تقلب‌یاب کنکور یا دستگاه‌های آشکار ساز نیز شناخته می‌شوند، در حال گسترش در مدارس و حوزه‌های امتحانی است.

دستگاه تقلب‌یاب کنکور چیست؟

دستگاه تقلب‌یاب کنکور یک دستگاه آشکار ساز است که از آن برای شناسایی تجهیزات و ابزار تقلب در امتحانات و کنکور استفاده می‌شود.

امروزه از تجهیزاتی مانند موبایل، هندزفری، ساعت یا خودکار هوشمند، فلش مموری، دستگاه پخش صوت و … برای تقلب در کنکور استفاده می‌شود. دستگاه تقلب‌یاب یا آشکار ساز به راحتی این تجهیزات را شناسایی کرده و آلارم می‌دهد. به این صورت به راحتی می‌توان در صورت همراه داشتن چنین ابزاری همراه داوطلبان، آن را شناسایی و ضبط کرد.

نفس استفاده از این دستگاه‌ها نیز یک بازدارندگی قوی در میان افراد متقلب ایجاد کرده و بیشتر داوطلبان از ترس شناسایی ابزار تقلب و محرومیت از امتحانات، از همراه داشتن چنین لوازمی خودداری می‌کنند.

انواع دستگاه تقلب‌یاب

فناوری‌ها و تجهیزات مختلفی به‌عنوان دستگاه تقلب‌یاب کنکور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

راکت موبایل‌یاب

راکت‌های موبایل‌یاب با ایجاد میدان مغناطیسی در اطراف خود هر شیء که دارای فلز باشد، از جمله تجهیزات الکترونیکی مانند موبایل، هندزفری را شناسایی کرده و به صورت ویبره یا صدا هشدار می‌دهند. این تجهیزات پرکاربردترین نوع دستگاه‌های تقلب‌یاب هستند که در مدارس، آموزشگاه‌ها، امتحانات نهایی و کنکور استفاده می‌شوند.

دستگاه سیگنال‌یاب

دومین ابزاری که به‌عنوان تقلب‌یاب در کنکور کاربرد دارد، دستگاه‌های فرکانس‌یاب یا سیگنال‌یاب هستند که به راحتی انواع امواج رادیویی از جمله امواج تلفن همراه و سایر تجهیزات بی‌سیم را شناسایی کرده و با بوق هشدار می‌دهند.

دستگاه جمر

جمر یک دستگاه تقلب‌یاب و آشکار ساز نیست، اما برای جلوگیری از تقلب در کنکور می‌تواند کاربرد داشته باشد. دستگاه جمر در واقع یک دستگاه کورکن و مسدود کننده امواج موبایل است و در محدوده آن هیچ گوشی تلفن همراهی نمی‌تواند از پیامک، تماس یا اینترنت استفاده نماید. به همین دلیل از این دستگاه نیز می‌توان جهت جلوگیری از تقلب داوطلبان با استفاده از گوشی تلفن همراه یا سایر تجهیزات الکترونیکی استفاده کرد.‌

عملکرد دستگاه‌های تقلب‌یاب

این دستگاه‌ها به تجهیزات تقلب، سیگنال ارسال می‌کند. به این صورت که در گوش داوطلب صدای بلندی تولید و فرد متقلب شناسایی می‌شود. همراه داشتن دستگاه یا تجهیزات تقلب در جلسه آزمون به ۱۰ سال محرومیت از آزمون منجر می‌شود.

کد خبر 744400

دیگر خبرها

  • تجهیزات ترافیکی نیوجرسی پلاستیکی و نقش آن در بهبود ترافیک شهری
  • هزینه تعمیرات موبایل در تهران
  • واردات گوشی‌های دکمه‌ای ممنوع نشده است
  • موبایل های گوگل به اینترنت ماهواره ای متصل می شوند
  • برگزاری کنکور تا ۱۰ روز دیگر/ دستگاه تقلب‌یاب کنکور چطور کار می‌کند؟/
  • توزیع لاستیک با تعرفه دولتی با هدف تعادل بخشی قیمت بازار
  • دستگاه تقلب‌یاب کنکور چگونه عمل می‌کند؟
  • آیا شارژر فندکی برای گوشی ضرر دارد
  • جزئیات مهم کنکور در ایران/استفاده از تقلب‌یاب‌ها در آزمون ۱۴۰۳
  • دوربین عکاسی حرفه‌ای که یک گوشی هوشمند است!