Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رمضان یوسفی صبح امروز در نشست شورای معاونین اداره‌کل به تبیین و تشریح فعالیت‌های حوزه سواد آموزی در سال ۹۹ و ایام کرونا پرداخت و با اشاره به سختی و طاقت فرسا بودن کار در حوزه سوادآموزی به خصوص در ایام شیوع کرونا ویروس، جذب و نگهداشت افراد را یکی از مشکلات پیش روی فعالیت‌های سواد‌آموزی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه در ایام کرونا آموزش هیچ وقت تعطیل نشد و آموزش رسمی دانش‌آموزان در بستر مجازی و با راه‌اندازی شبکه دانش‌آموزی شاد جریان پیدا کرد، یادآور شد: این امکان در حوزه سوادآموزی به دلیل عدم برخورداری سوادآموزان از ابزار و امکانات ارتباطی و دشواری آموزش از طریق فضای مجازی امکان پذیر نشد.

 معاون سوادآموزی استان کردستان در ادامه گزارشی از پوشش تحصیلی دوره‌های سواد‌آموزی در سال ۹۹ ارائه کرد و از تحت آموزش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر از سوادآموزان خبر داد و گفت: بر اساس حجم ابلاغی اولیه، عملکرد استان بیش از حجم ابلاغی است.

 یوسفی ۹۲ درصد مخاطبین سوادآموزی را خانم‌ها عنوان کرد و گفت: از مجموع ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر سواد آموز تحت پوشش ۹ هزار و ۴۱۵ نفر خانم و ۸۹۵ نفر آقا هستند.

 وی در بخش دیگری از گزارش خود به اقدامات مهم و برجسته این معاونت در طول سال گذشته پرداخت و گفت: کردستان اولین استانی بود که بعد از شیوع کرونا، اقدام به تولید محتوای آموزشی الکترونیک برای سواد‌آموزان کرد.

 وی عنوان کرد: در همین راستا با همکاری آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، تمام دروس دوره سوادآموزی و انتقال در طول ۴ ماه تدریس، فیلمبرداری و ضبط شد و در قالب ۲۴ حلقه dvd آماده شد.

 معاون سوادآموزی استان افزود: بعد از تکمیل شدن اقدامات، محتواهای تولید شده به سازمان نهضت سوادآموزی کشور ارسال و خوشبختانه مورد تایید قرار گرفت و در حال حاضر این مجموعه در قالب ۲ حلقه لوح فشرده dvd در ۳ هزار نسخه تکثیر و آماده توزیع در سطح استان و در بین سواد آموزان است .

 یوسفی هم چنین به تنوع آموزش دوره سواد‌آموزی نیز اشاره کرد و با بیان اینکه آموزش‌ها به سه روش حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری انجام می‌شود، تصریح کرد: آموزش‌های حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری با حداقل سوادآموزان، آموزش نیمه حضوری ترکیبی و آموزش غیر حضوری نیز با تهیه محتوای آموزشی در حال انجام است.

 وی در پایان از مدیران مدارس استان خواست با همکاری عوامل حوزه سواد آموزی، بستر لازم را برای آموزش‌های حضوری را با حداقل سواد‌آموزان فراهم و در برگزاری امتحانات پایانی همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس

کلیدواژه: رمضان یوسفی معاون سوادآموزی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد بعد از ظهر امروز چهارشنبه در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به توجه به راهبرد تقویت تفکر توحیدی در بین دانش آموزان بیان کرد: تربیت دانش آموزانی در تراز ارزش‌های اسلام ناب محمدی و متصف به صفاتی چون خلاقیت، متفکر بودن و معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی باید به عنوان یک اصل در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار گیرد.

وی با اشاره به هجمه سهمگین فرهنگی دشمنان علیه مردم خوزستان توضیح داد: دانش آموزان قبل از عمل به گفتار به رفتار و کردار ما عمل خواهند کرد و بر این اساس دانش آموزان الگوهای رفتاری معلمان را دنبال می‌کنند و در این راستا باید تمام تلاش آموزش و پرورش در راستای تربیت انسان‌هایی معتقد، خلاق، فکور و با ایمان متمرکز شود چرا که دشمنان به دنبال از بین بردن اعتقادات مردم استان هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: دانش آموزان امانت‌های الهی هستند و در این راستا آموزش و پرورش باید همه تلاش خود را در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی متمرکز کند چرا که امروز تربیت صحیح دانش آموزان مهمترین نقش را در شکل‌گیری شخصیت بزرگسالی این دانش آموزان ایفا می‌کند.

حجت الاسلام موسوی فرد گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که استان خوزستان منبع غنی و سرشار تولید فرهنگ در کشور است و این یک تکلیف بزرگ بر دوش مردم خوزستان قرار داده تا همه تلاش خود را در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی به کار ببندند.

کد خبر 6063812

دیگر خبرها

  • اجرای طرح اعتکاف علمی در ۱۵ مدرسۀ لرستان
  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • راهیابی ۱۵۷ دانش‌آموز کردستانی به مرحله دوم المپیاد علمی و نانو
  • توانمندسازی ۱۸۳ آموزگار ابتدایی در طرح افق شاهد
  • فعالیت یکصد کمپ مطالعاتی ویژه دانش آموزان در فارس
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • سازمان دانش آموزی یک مجموعه منظم، برنامه محور و منسجم در بُعد تربیتی و پرورشی است
  • مسابقه قرآنی ویژه سواد آموزان کردستانی برگزار می‌شود