Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از خادمیاران به صف شده ‌اند تا باز قدمی برای رضای خدا و حضرت ثامن الحجج(ع) بردارند. بسته‌های غذای متبرک حضرت رضا(ع) دست به دست می‌شوند تا در مقصدی متفاوت، سر سفره افطار روزه‌داران جا بگیرند. سفره‌ای که نشانه وسعت عنایت و رأفت امام هشتم به همه بندگان خداست.

به گزارش قدس آنلاین، در شبی از شب‌های ماه مبارک رمضان، حواله کریمانه حضرت رضا(ع) به دست زندانیان و خدمه ندامتگاه مرکزی مشهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ساعتی پیش از اذان و افطار، حاج آقا گلابگیر مداح خادم‌الرضا(ع) یک مجلس باصفا از شفاعت و دستگیری حضرت رضا(ع) خواند. سراغ مهربانی و رأفت امام هشتم را گرفت. به یادمان آورد، آن‌که رئوف خوانده می‌شود، در اوج نا امیدی و بن بست به دیگران مهربانی می‌کند.

او معنی مهربانی را به یاد همه آورد. گلابگیر خواند: «آخِر، امامی که مهر و کرمش ضامن آهویی از بند شکارچی می‌شود، چطور شفیع بخشایش بندگان تقصیرکار نزد پروردگار نمی‌شود!؟ حتما می‌شود.» صاحب رئوف این بارگاه ضامن می‌شود که توبه ما در ماه خدا قبول شود تا یکبار دیگر فرصت درست زندگی کردن پیدا کنیم.

مدیر امور مجاورین امور مجاورین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی در کنار جمعی از خدمه و خادمیاران رضوی با حضور در ندامتگاه وکیل آباد، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات خداپسندانه شبکه خدمت رضوی در ماه مبارک رمضان، گفت: در آستانه ولادت کریم اهل بیت(ع) امام حسن مجتبی(ع)، ۳ هزار پرس غذای متبرک حضرت رضا(ع) با مشارکت کانون‌های خدمت رضوی شهر مشهد طبخ و بین زندانیان و کارکنان ندامتگاه مرکزی مشهد توزیع شد.

هادی غلامی ابراز امیدواری کرد، این بزرگواران به برکت عنایت امام هشتم سالم و اصلاح شده به دامن خانواده و جامعه بازگردند.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: توزیع غذای متبرک حضرت رضا ع حضرت رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

کد خبر 6085391

دیگر خبرها

  • ببینید | حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • جمع کردن کتب ضلال، گاهی اثر عکس دارد!
  • ببینید | سبب غائب شدن امام زمان(عج) کیست؟
  • زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند
  • ۵۶۰ هزار افطاری ساده و گرم در حرم حضرت معصومه (س) توزیع شد
  • توزیع ۸۰۰ غذای گرم در مجتمع نان شب ارومیه
  • درخشش هنرمندان چهارمحال و بختیاری در جشنوراه آسمان هشتم
  • جمع آوری ۲۷۴ میلیون تومان زکات در بندرعباس
  • ضرورت بازخوانی اندیشه امام راحل برای نسل جدید