Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا ایزدی، سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قطعی حامل‌های انرژی در کارخانه‌های سیمان استان در زمستان پارسال سبب ایجاد مشکل در این کارخانه‌ها و منابع تولید سیمان شد که با پیگیری‌های استاندار فارس و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان این موضوع مرتفع شد و تنشی که به دلیل قطعی حامل‌های انرژی و به دنبال آن  تعطیلی کارخانه‌ها برای تعمیر و نگهداری در پایان سال و ابتدای فروردین امسال در بازار سیمان ایجاد شده بود رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در همین فاصله کارخانه‌های سیمان در کشور نیز به دلیل افزایش هزینه‌های کارگری، حقوق و دستمزد، مواد اولیه، حقوق دولتی، حامل های انرژی و هزینه‌های سربار تولید، خواستار افزایش قیمت سیمان شدند چرا که معتقد بودند با این قیمت نمی‌توانند تولید کنند و دچار زیان می‌شوند.
او اظهار داشت: چون ما دستورالعملی برای افزایش قیمت نداشتیم و از طرفی طی همین مدت در ۲ مقطع شاهد تعطیلی کارخانه‌های سیمان نیز بودیم، بازار دچار کمبود و کاهش شد و قیمت و عرضه سیمان در بازار دچار تنش شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس ادامه داد: موضوع در جلسه کارگروه تنظیم بازار در ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ مطرح و به دلیل کارشناسی‌های که از قبل انجام شده بود با افزایش قیمت سیمان در کارخانه‌ها موافقت شد.
ایزدی افزود: با توجه به وجود هشت کارخانه تولید سیمان سیاه و ۲ کارخانه تولید سیمان سفید در استان فارس که یک پتانسیل خوب در امر تولید محسوب می‌شوند این انتظار از استان وجود داشت که امر تولید سیمان همانند گذشته اقدام شود.
وی ادامه داد: در فروردین امسال میزان تولید روزانه سیمان در استان به طور میانگین به ۱۰ هزار تن تولید رسیده بود که این کاهش تولید باعث کمبود سیمان در بازار و به هم خوردن نظم بازار شده بود که در چندین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان این مساله مطرح و بررسی شد.
او اضافه کرد: به دنبال تصویب افزایش قیمت، میزان تولید روزانه سیمان در فارس نیز به حدود ۱۹ هزار تن رسید که این بیش از نیاز استان است و بخشی نیز به استان‌های جنوبی کشور صادر می‌شود و هم‌اینک نیز هیچگونه کمبود و مشکلی در تولید و عرضه سیمان نداریم و عاملین توزیع دارای مجوز، خرید خود را از کارخانه‌ها انجام می‌دهند به شکل مستقیم در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.
وی گفت: ما طی هفته گذشته تاکنون شاهد کاهش حدود ۱۰ هزار تومانی قیمت سیمان در بازار آزاد نیز بوده‌ایم.
او تصریح کرد: مجموعه اقدامات انجام شده سبب شد که امروز در بحث تولید و عرضه سیمان با هیچ مشکلی مواجه نباشیم و متقاضیان خرید سیمان نیز می‌توانند پس از ثبت نام در سامانه جامع تجارت، از طریق سایت و دفاتر فروش کارخانه‌ها، اقدام به خرید سیمان کنند.
وی گفت: پیش‌بینی ما این است که طی هفته آتی نیز شاهد افزایش تولید و کاهش قیمت سیمان در بازار باشیم.
او افزود: پارسال میزان تولید سیمان در هشت کارخانه سیمان استان حدود ۶ میلیون تن بود که این میزان هم بیش از تولید سال ۹۸ و هم مازاد بر نیاز استان بود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی سیمان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی سیمان فارس اخبار کنکور سیمان در بازار عرضه سیمان افزایش قیمت تولید سیمان قیمت سیمان کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، در سایه نزولی شدن قیمت دلار، بازارها در آرامش به سر می‌برند؛ اما اوضاع در بازار گوشت قرمز به طرح عجیبی اصلاً به تحولات ارز و فضاهای هیجانی کار ندارد!

منصور پوریان، رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام با بیان اینکه اوضاع بازار گوشت برعکس بسیاری از بازارهاست، می‌گوید: عرضه گوشت در بازار به‌شدت بالاست و به‌واسطه افزایش قابل‌توجه موجودی دام زنده، صف کشتار دام هم با ازدحام روبروست؛ به‌گونه‌ای که قیمت گوشت حتی با افزایش قیمت دلار هم نزولی بود.

پوریان با اشاره به واردات گوشت در اواخر سال گذشته برای بازار شب عید و ماه مبارک رمضان، می‌افزاید: اشباع بازار باعث شد دام کمتری به کشتارگاه‌ها فرستاده شوند و حالا با زایش دام‌ها، جمعیت دام سبک کشور به ۷۱ میلیون رأس رسیده است. به گفته او، در بازار دام سنگین هم‌چنین وضعیتی وجود دارد و عرضه دام بیشتر از تقاضا برای گوشت قرمز است.

بر اساس نرخ‌های ارائه شده از سوی رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام، قیمت مصرف‌کننده هر کیلوگرم گوشت بره در ابتدای هفته جاری ۵۵۰ هزار تومان بوده که تا دیروز با ۲۰ هزار تومان کاهش به ۵۳۰ هزار تومان رسیده است. همچنین هر کیلوگرم گوشت گوساله در بازار خرده‌فروشی ۴۰۰ تا ۴۲۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

پوریان با تأیید وضعیت آرام بازار گوشت، می‌گوید: درصورتی‌که دولت وضعیت فعلی را با خرید تضمینی و صادرات مدیریت کند تا دامداران زیان نکنند، بازار گوشت در ماه‌های آتی با هیچ مشکلی مواجه نخواهد شد.

او آسیب وضعیت فعلی بازار گوشت را زیان دامداران به‌واسطه روند نزولی قیمت و هزینه نگهداری دام آماده کشتار عنوان می‌کند و می‌افزاید: بازار فعلی، بهترین بازاری است که می‌توان برای مصرف‌کننده تصور کرد؛ اما باید مدیریت شود تا فشاری به دامداران وارد نکند که در آینده با کمبود دام‌پروری و عرضه دام مواجه شویم.

کد خبر 844977 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها گوشت قیمت - تنظیم بازار اقتصاد بازار

دیگر خبرها

  • پژوپارس LX امروز در بازار چقدر قیمت خورد؟
  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • قیمت جدید مرغ در بازار
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • وزیر صمت: واردات خودرو به حدی بوده که در بنادر جا نداریم