Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا ایزدی، سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قطعی حامل‌های انرژی در کارخانه‌های سیمان استان در زمستان پارسال سبب ایجاد مشکل در این کارخانه‌ها و منابع تولید سیمان شد که با پیگیری‌های استاندار فارس و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در تهران و از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت، این موضوع مرتفع شد و تنشی که به دلیل قطعی حامل‌های انرژی و به دنبال آن  تعطیلی کارخانه‌ها برای تعمیر و نگهداری در پایان سال و ابتدای فروردین امسال در بازار سیمان ایجاد شده بود رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در همین فاصله کارخانه‌های سیمان در کشور نیز به دلیل افزایش هزینه‌های کارگری، حقوق و دستمزد، مواد اولیه، حقوق دولتی، حامل های انرژی و هزینه‌های سربار تولید، خواستار افزایش قیمت سیمان شدند چرا که معتقد بودند با این قیمت نمی‌توانند تولید کنند و دچار زیان می‌شوند.
او اظهار داشت: چون ما دستورالعملی برای افزایش قیمت نداشتیم و از طرفی طی همین مدت در ۲ مقطع شاهد تعطیلی کارخانه‌های سیمان نیز بودیم، بازار دچار کمبود و کاهش شد و قیمت و عرضه سیمان در بازار دچار تنش شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس ادامه داد: موضوع در جلسه کارگروه تنظیم بازار در ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ مطرح و به دلیل کارشناسی‌های که از قبل انجام شده بود با افزایش قیمت سیمان در کارخانه‌ها موافقت شد.
ایزدی افزود: با توجه به وجود هشت کارخانه تولید سیمان سیاه و ۲ کارخانه تولید سیمان سفید در استان فارس که یک پتانسیل خوب در امر تولید محسوب می‌شوند این انتظار از استان وجود داشت که امر تولید سیمان همانند گذشته اقدام شود.
وی ادامه داد: در فروردین امسال میزان تولید روزانه سیمان در استان به طور میانگین به ۱۰ هزار تن تولید رسیده بود که این کاهش تولید باعث کمبود سیمان در بازار و به هم خوردن نظم بازار شده بود که در چندین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان این مساله مطرح و بررسی شد.
او اضافه کرد: به دنبال تصویب افزایش قیمت، میزان تولید روزانه سیمان در فارس نیز به حدود ۱۹ هزار تن رسید که این بیش از نیاز استان است و بخشی نیز به استان‌های جنوبی کشور صادر می‌شود و هم‌اینک نیز هیچگونه کمبود و مشکلی در تولید و عرضه سیمان نداریم و عاملین توزیع دارای مجوز، خرید خود را از کارخانه‌ها انجام می‌دهند به شکل مستقیم در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.
وی گفت: ما طی هفته گذشته تاکنون شاهد کاهش حدود ۱۰ هزار تومانی قیمت سیمان در بازار آزاد نیز بوده‌ایم.
او تصریح کرد: مجموعه اقدامات انجام شده سبب شد که امروز در بحث تولید و عرضه سیمان با هیچ مشکلی مواجه نباشیم و متقاضیان خرید سیمان نیز می‌توانند پس از ثبت نام در سامانه جامع تجارت، از طریق سایت و دفاتر فروش کارخانه‌ها، اقدام به خرید سیمان کنند.
وی گفت: پیش‌بینی ما این است که طی هفته آتی نیز شاهد افزایش تولید و کاهش قیمت سیمان در بازار باشیم.
او افزود: پارسال میزان تولید سیمان در هشت کارخانه سیمان استان حدود ۶ میلیون تن بود که این میزان هم بیش از تولید سال ۹۸ و هم مازاد بر نیاز استان بود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی سیمان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی سیمان فارس اخبار کنکور سیمان در بازار معدن و تجارت عرضه سیمان افزایش قیمت تولید سیمان کارخانه ها قیمت سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس

نخستین بازارچه عرضه‌ی مستقیم محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی و تنظیم بازار تحت عنوان روستا بازار تعاون روستایی خلیج فارس با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی در بندرعباس افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در راستای دستورالعمل ابلاغی از سوی وزرات کشور، مبنی بر راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه‌ مستقیم محصولات کشاورزی و تولیدی و همچنین پیرو جلسه‌ی مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، نخستین روستا بازار استان به‌نام تعاون روستایی خلیج فارس هرمزگان در محوطه جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس واقع در بلوار امام خمینی افتتاح شد.

علیرضا مهاجر در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: یکی از اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی جهت ارائه محصولات کشاورزی برای شهروندان در نظر گرفته است، ‌ایجاد بازارچه‌هایی تحت عنوان روستا بازار بوده تا به صورت مستقیم و بدون واسطه محصولات کشاورزی به شهروندان ارائه شود

معاون وزیر جهادکشاورزی، افزود: کاهش قیمت محصولات، افزایش فراوانی کالا و محصولات کشاورزی در بازارچه‌ها و افزایش رضایتمندی مردم، تقویت اقتصادی کشاورزان، روستاییان و عشایر و حذف واسطه‌ها از مهمترین اهداف تشکیل این بازارچه‌ها در سطح استان ها باید باشد.

به گفته وی، توجه به جایگاه تولیدات کشاورزان و روستاییان، عشایر و اشتغال‌های خرد خانگی در این بازارچه‌ها مورد تاکید است که بتوان زمینه اشتغال پایدار این قشر و همچنین رفع مشکلات اقتصادی آنها را فراهم کرد. 

مدیر تعاون روستایی هرمزگان نیز در آیین افتتاحیه گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی وزرات کشورو سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران احداث مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی «روستا بازار» در سطح استان در دستور کار قرار گرفته است که از چهار مرکز تایید شده ستاد تنظیم بازار امروز نخستین بازارچه عرضه‌ محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی جهت خدمات‌رسانی به مردم به بهره‌برداری رسید.

عیسی برخورداری پور افزود: به همین منظور، این بازارچه‌ها با هدف حذف واسطه‌های غیر ضروری بین تولیدکنندگان محصولات‌ کشاورزی و مصرف‌کنندگان با حمایت و پشتیبانی معاونت اقتصادی استانداری، سازمان جهاد کشاورزی استان، شهرداری شهرستان بندرعباس و سازمان صمت در دستور کار قرار گرفت.

وی هدف از راه‌اندازی این بازارچه را عرضه‌ی محصولات کشاورزی (میوه، تره‌بار، خشکبار، محصولات لبنی و پروتئینی) با حداقل 20 درصد زیر قیمت بازار عنوان و تصریح کرد: شبکه تعاون روستایی با توجه به ظرفیت و توانمندی‌ موجود جهت تجهیز و راه اندازی فازهای بعدی این بازارچه‌ها را در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها آمادگی لازم دارد.

در ادامه این مراسم رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، بیان کرد؛ با توجه به تأثیر مثبتی که عرضه محصولات کشاورزی به صورت مستقیم در حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و معیشت جامعه مصرف کنندگان خواهد داشت، راه اندازی بازارچه‌های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی به عنوان یکی از کارهای راهبردی سازمان جهاد کشاورزی استان در دستور کار قرار دارد و همه دستگاه‌های تابعه موظف‌اند نهایت همکاری را برای رفع موانع و تسهیل امور با تعاون روستایی استان داشته باشد.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی خلیج فارس هرمزگان نیز اظهار داشت: بازارچه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در سطح 360 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال بنا شده است.

سجاد مهدیانفر تصریح کرد: این مجموعه برای 18 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده و در این بازارچه محصولات پروتئنی، میوه و تره بار زیر قیمت بازار و با کیفیت عرضه می‌شود.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • تاثیر قیمت جدید دلار بر بازار مصالح ساختمانی 1403
  • ابرکوه و سیادن ابهر مهمترین میلگردهای بورسی
  • افزایش قیمت دلار بازار مسکن را به کدام سو می‌برد؟
  • پیش‌بینی مهم نرخ ارز در ۱۴۰۳؛ تغییر قیمت دلار تا پایان سال
  • سیگنال عجیب دلار به قیمت مسکن/ قیمت‌ جدید خانه‌های پایتخت را ببینید (+ جدول)
  • یک پیش‌بینی مهم درباره نرخ ارز در سال ۱۴۰۳/ سمیعی: قیمت دلار تا پایان سال چه تغییری می‌کند؟