Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@01:55:20 GMT

تدوین برنامه‌های ۱۴۰۵ بر پایه عدالت محوری

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۴۳۹۵

تدوین برنامه‌های ۱۴۰۵ بر پایه عدالت محوری

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: ارزش‌های برنامه ۱۴۰۵ بر پایه محورهایی همچون عدالت محوری، شجاعت، قانون مداری و رعایت حقوق شهروندی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا صادقیان صبح امروز _سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰_ در گفتگویی آنلاین با خبرنگاران با موضوع تشریح برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ از طریق لایو اینستاگرام اظهار کرد: برنامه راهبردی و عملیاتی اصفهان ۱۴۰۵ ششمین برنامه شهر اصفهان است که توسط شهرداری تدوین و به تصویب شورای شهر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد سال ۱۴۰۰ نخستین سال برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ است، بر این اساس بودجه سال جاری شهرداری نیز بر مبنای این برنامه نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان توسط شورای شهر تصویب و ابلاغ شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان اضافه کرد: برنامه ۱۴۰۵ که تدوین آن دو سال به طول انجامید با هدف به حداقل رساندن مشکلات برنامه‌های قبلی تنظیم و تهیه شده تا سیر عملیاتی داشته باشد.

صادقیان با بیان اینکه در تیرماه سال ۹۸ در سیر تدوین برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ آسیب شناسی برنامه‌های قبلی شهرداری و بررسی اسناد پشتیبان در دستور کار قرار گرفت، افزود: پس از آن مرحله شناخت آغاز شد و سپس تا آبان ماه ۹۸ که جلسات هم اندیشی با ذی‌نفعان از جمله دانشگاهیان، دستگاه‌های اجرایی، نخبگان و مدیران قبلی شهرداری و تمام افرادی که برای آینده شهر دغدغه داشتند، برگزار و مرحله تحلیل عملیاتی شد که حاصل این جلسات هم اندیشی به مرحله تجویز رسید.

صادقیان گفت: مرداد ماه سال گذشته با تدوین برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ مرحله تجویز آن نهایی و در شهریور ماه ۹۹ این برنامه به شورای شهر اصفهان تقدیم شد که به تصویب اعضا رسید.

وی ادامه داد: برای تدوین برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵، چهار هزار و ۶۶۳ نفر-ساعت از مشارکت تمام ذی‌نفعان و تمام افرادی که در تدوین برنامه امکان کمک داشتند، استفاده کردیم و در این راستا ۳۰۵ جلسه برگزار شد که در نهایت این جلسات از مرحله شناخت و تحلیل عبور کرد و به مرحله تصویب رسید.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان مهم‌ترین ویژگی برنامه اصفهان ۱۴۰۵ را نتیجه محوری، سنجش پذیری و مشارکت حداکثری ذی‌نفعان دانست و گفت: در برنامه‌های قبل بسیاری از پروژه‌های تعریف شده به نتیجه نمی‌رسید یا امکان به نتیجه رسیدن آنها وجود نداشت، اما برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ با این رویکرد تدوین شده که نتیجه پروژه‌ها در پنج سال آینده قابل تعریف باشد و با همین رویکرد سنجش پذیری را مورد توجه قرار دادیم.

وی خاطرنشان کرد: ارزش‌های برنامه ۱۴۰۵ بر پایه محورهایی همچون عدالت محوری شجاعت، قانون مداری و رعایت حقوق شهروندی است؛ معتقدیم دمیدن روح ارزش‌ها می‌تواند برنامه را به شدت تأیید کند و مدیریت شهری باید در چهارچوب این ارزش‌ها اقدام به اجرایی کردن برنامه‌ها کند.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 489671

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علیرضا صادقیان برنامه اصفهان ۱۴۰۵ برنامه اصفهان 1400 بودجه ۱۴۰۰ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برنامه راهبردی اصفهان ۱۴۰۵ تدوین برنامه برنامه ها ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدمجتبی خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در نشست خبری پنجاه سالگی تات درباره­وضع اجرای الگوی کشت، گفت: الگوی کشت با محوریت معاونت زراعت و همکاری شرکت بازرگانی دولتی صورت می‌گیرد و تمرکز آن بیشتر بر محصولات راهبردی است، منتهی نکته‌ای که هست وظیفه سازمان تحقیقات آموززش و ترویج کشاورزی، تدوین و به روزرسانی و نظارت بر الگوی کشت است ما هر ساله الگوی کشت را تدوین و به روزرسانی می‌کنیم و گزارشی از میزان پیشرفت را به مسئولان کشور تقدیم می‌کنیم.
وی افزود: امسال که دامنه الگوی کشت را از محصولات زراعی به محصولات باغی تعمیم دادیم اگر حمایت ویژه‌ای بشود، امیدواریم مثل سال گذشته میزان ناترازی را به حداقل برسانیم، سال گذشته تلاش ­که شد میزان ناترازی در الگوی کشت که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد بود ولی به میزان حمایتی که صورت می‌گیرد این ناترازی کاهش پیدا می‌کند­ اگر حمایت ویژه‌ای بشود از لحاظ دانش، ­فناوری و محققان ما در نظارت که ۲ هزار نفر درگیر الگوی کشت هستند سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها هم همکاری می‌کنند امسال شرایط الگوی کشت عملکرد قابل قبول تری در مقایسه با سال گذشته خواهد داشت.
خیام نکویی اضافه کرد: همین که بعد از ۵۱ سال در کشور الگوی کشت و اجرای آن ­دارد تبدیل به یک گفتمان غالب می‌شود مطلوب است و اگر سالی ۵ درصد میزان پیشرفت مان نسبت به سال قبلش در الگوی کشت عملیاتی بشود، حداکثر ظرف ۷ تا ۸ سال به میزان الگوی کشت واقعی دست پیدا خواهیم کرد.
وی درباره برنامه امسال تات با توجه به ماده ۳۳ برنامه هفتم که به ­کوچک سازی، ­ اثربخشی و پژوهش و فناوری بخش کشاورزی اشاره شده چیست، تصریح کرد­: برای چابک سازی مجموعه تات برنامه ما این است که امسال تعداد هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی را مستقر در پارک‌ها و دهکده‌های فناوری و نوآوری افزایش بدهیم، الان حدود ۶۲۱ شرکت دانش بنیان و هسته‌های فناور در بخش کشاورزی داریم و انتظار رهبر انقلاب از بخش کشاورزی این هست که تعداد شرکت‌های دانش بنیان ۲۰ درصد کل شرکت‌ها بشوند.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: امسال با همکاری وزارت علوم و تحقیقات­، صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش کردیم نسبت به بخش کشاورزی و استقرار هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان به شکل ویژه تری برخورد کنیم ­وزارتخانه تسهیلات مناسب و بهتری در نظر بگیرد و سازمان تحقیقات در زمینه در اختیار گذاشتن عرصه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان برای امر تجاری سازی آنها کمک کند هم در پارک علمی و فناوری البرز و هم در ۱۳ تا ۱۴ استان کشور و ما این تعداد دهکده‌های فناوری را در سایر استان‌های کشور گسترش بدهیم اگر این اتفاق بیفتد بتوانیم تعداد شرکت‌ها را امسال به ۱۰۰۰ شرکت افزایش بدهیم و با این اتفاق می‌توانیم بگوییم بخش خصوصی در سالی که به دنبال جهش تولید هستیم مشارکت شان یک مشارکت قابل قبولی هست راهبرد ما امسال حمایت از شرکت‌های نوآور بهره ­ور در بخش کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان هست که این کمک می‌کند به چابک سازی و انتقال دانش‌های فنی تولیدی سازمان تات به شکل رایگان به شرکت‌های خصوصی است.
خیام نکویی افزود: فازغ التحصیلان بخش خصوصی که مایل به ایجاد هسته‌ها و­واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان هستند در اولویت واگذاری دانش فنی به صورت رایگان در بخش خصوصی و تجاری سازی هستند و آنها می‌توانند در پارک و دهکده‌های فناوی و نوآوری ما مستقر بشوند برای اینکه امر توسعه بخش کشاورزی را با مشارکت خودشان افزایش بدهند این راهبرد کلان ماست.
وی درباره چگونگی و مبنای طراحی الگوی کشت، اضافه کرد­: الگوی کشت را برای کل کشور تدوین کردیم و به تفکیک برای کل استان‌های کشور متناسب با اقلیم و مزیت‌ها و شرایط منطقه‌ای و حتی برای شهرستان و دهستان، بنابراین کل مناطق کشور به تفکیک مشخص است که در هر استانی به تفکیک شهرستان و دهستان برای آنجا چه کشت‌هایی و به چه شکل داشته باشیم.
خیام نکویی درباره تدوین ۳ سناریو بدبینانه، خوش بینانه و روند رو به رشد و ارزیابی الگوی کشت، گفت: ارزیابی ما گزینه واقع بینانه است یعنی آنچه پیش بینی کردیم محقق شد و حتی یک مقدار فراتر رفتیم، ­اما ­­سرجمع واقع بینانه بوده در برخی محصولات بیشتر از انتظار حاصل شد و در برخی محصولات کمتر بوده ولی برایندش واقع بینانه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان
  • ورزشکاران نقش محوری در خنثی‌سازی برنامه‌های دشمن دارند
  • تشریح سیاست های راهبردی سال جاری کانون در مرکز چالدران
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • بسته «ماندگاری پرستاران» در مرحله تدوین نهایی
  • بسته ماندگاری پرستاران به مرحله تدوین نهایی رسید
  • اسناد راهبردی انرژی و منابع معدنی ۲۰۵۰ روسیه تدوین شد/ جهش به خالص کربن صفر
  • طعنه سنگین فرمانده ارشد ارتش به ماجرای ریزپرنده‌ها
  • طعنه سنگین فرمانده ارشد ارتش به ماجرای ریزپرنده‌های اسرائیلی در اصفهان