Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- عضو شورای شهر تهران گفت: روز گذشته کتیبه تاریخی چشمه علی در شهر ری مورد آسیب قرار گرفته است و افرادی آن را با رنگ مو مخدوش کرده اند.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت نظری در جلسه امروز شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود گفت: روز گذشته در یکی از کتیبه‌های تاریخی پایتخت اتفاقی افتاده است که قلب هرکسی را که دل در گرو هویت ایران دارد، به درد می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: کتیبه قاجاری موجود در چشمه علی واقع در شهر تاریخی ری روز گذشته توسط افرادی ناشناس با رنگ مو مخدوش شده است و این نشان می‌دهد نگهداری از میراث تاریخی و هویتی ما چه اندازه درخطر هستند و تا چه اندازه در این مراقبت کوتاهی می‌شود.
وی با اشاره به روز شورا‌ها هم عنوان کرد: در آستانه نهم اردیبهشت و روز شورا‌ها هستیم و 22 سال از آغاز به کار شورا‌ها می‌گذرد. اما در تمام این سال‌ها نهاد شورا همواره از سوی دیگر دستگاه‌ها تحت فشار بوده است.
حجت نظری در ادامه تاکید کرد: اگر اقدام جدی و اساسی برای محافظت از این آثار انجام نشود، نمی‌توانیم هویت و میراث تاریخی خود را به نسل‌های آینده منتقل کنیم و از این منظر تاریخ قطعا از ما به نیکی یاد نخواهد کرد.
نظری خاطرنشان کرد: امیدوارم به جایگاه‌ها و نقش شورا‌ها در کشور بیشتر توجه شود و همه در دفاع از این نهاد همراه شوند. امیدوارم در آینده شاهد تحول در قانون شورا‌ها با محوریت مدیریت یکپارچه شهری و ایجاد مرجعی برای مقررات کلان شهری باشیم.
وی ادامه داد: امیدوارم همان‌طور که از حدود چهار سال پیش و روز‌های نخست حضورم در شورای شهر پنجم تاکنون بار‌ها و بار‌ها مطرح کردم و گوش شنوایی برای آن پیدا نشد، در آینده بتوانیم شاهد سه تحول در حوزه قوانین و مقررات باشیم. نخست اینکه قانون شورا‌ها با محوریت مدیریت یک‌پارچه شهری اصلاح شود. ضرورت اصلاح قانون شورا‌ها بیش‌تر از تصویب قانونی مجزا با عنوان مدیریت یکپارچه شهری ایجاب می‌کند. دوم اینکه در قانون مندرس شهرداری‌ها بازنگری شود و الزامات روزآمد اداره شهر در آن پیش‌بینی شود و سوم اینکه مرجعی اختصاصی برای تصویب مقررات شهری ایجاد شود.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران افزود: بی‌تردید شورای عالی استان‌ها بهترین مرجع برای تصویب مقررات کلان شهری و روستایی است و با وجود موانع قانونی، از هر نظر بر هیات وزیران ارجحیت دارد.
حجت نظری با اشاره بی‌توجهی به این روز در رسانه‌ها و فضا‌های عمومی گفت: همه ساله هفته‌هایی مانند دولت، قوه قضاییه، ناجا و ... بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد و به فرصتی تبدیل می‌شود تا دستاورد‌ها و خدمات این دستگاه‌ها به مردم اعلام شود. اما متاسفانه برای روز شورا‌ها با ده‌ها هزار عضو در سراسر کشور، اقدام رسانه‌ای چندانی انجام نشده است و نمی‌شود.
وی ابراز امیدواری کرد که مجموعه روابط عمومی‌ها در مدیریت شهری و نیز رسانه‌های مختلف اعم از صداوسیما، روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و ... به این روز و حتی هفته شورا‌ها حساسیت و توجه بیشتری داشته باشند. شاید ایجاد هفته شوراها، بتواند ذهن‌ها را به این نهاد مدنی حساس‌تر و روشن‌تر کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میراث تاریخی شهر تهران روز شورا شورا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • نمایشگاه کتاب در سال آینده در شهر آفتاب برگزار خواهد شد
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا