Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز از برگزاری مسابقه عکاسی سیمای رمضان، مسابقه اذان آوای ماندگار و مسابقات مجازی طناب‌زنی و پیاده‌روی با عنوان جام رمضان، به همت این سازمان در تبریز خبر داد.

«بابک دانش پناه»، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، به تشریح برنامه های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز در ماه مبارک رمضان پرداخت و از برگزاری و اجرای 3 مسابقه هنری، قرآنی و ورزشی همزمان با این ماه پربرکت خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی روزه داری در ماه مبارک رمضان فهمیدن حال نیازمندان است، افزود: این سازمان با برگزاری مسابقه عکاسی  با عنوان "سیمای رمضان"، فرصتی برای ترویج فرهنگ افطاری ساده ایجاد می کند تا خانواده ها و شرکت کنندگان در زیباترین جلوه های هنر عکاسی این مهم را نمودار کنند.

وی ادامه داد: مسابقه عکاسی "سیمای رمضان" با محوریت و موضوعات سفره‌های ساده افطاری، سنت‌ها و خاطرات سال‌های دور رمضان، جلوه‌های عبادت، خدمت و یاری به دیگران، روزه‌اولی‌ها در راستای ترویج فرهنگ افطاری ساده و ترویج ابعاد معرفتی ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

دانش پناه خاطرنشان کرد: خانواده‌های تبریزی، با ثبت و ارسال تصاویری از جلوه‌های نورانی ماه مبارک رمضان از طریق پیج ایسنتاگرامی پنجره به آدرس panjarehTBZ@ می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند و در پایان به قید قرعه از 10 نفر از شرکت‌کنندگان تجلیل و هدایای 5 میلیون ریالی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

وی همچنین به برگزاری ششمین مسابقه "اذان آوای ماندگار" توسط این سازمان اشاره کرد و ادامه داد: این مسابقه با هدف کشف و معرفی استعداد کودکان و نوجوانان در اقامه ندای نورانی اذان با همراهی اتحادیه موسسات قرآنی و مهد قرآن و عترت استان،  موسسه قرآنی طارق، دارالقران حسین ابن علی(ع) و مجمع حافظان و قاریان تبریز در رده سنی زیر 18 سال برگزار می شود.

دانش پناه تاکید کرد: علاقه‌مندان و فعالان قرآنی تا 16 اردیبهشت ماه جاری مصادف با 23 رمضان، می توانند در دو بخش ۹ تا ۱۴ سال و ۱۵ تا ۱۸ سال،  آثار خود را به صورت فایل تصویری با پس زمینه مناسب به همراه تصویر کارت ملی به دایرکت پیج اینستاگرامی سازمان @panjarehtbz و یا آدرس تلگرامی @panjarehtbz_admin ارسال کنند.

وی با اشاره به نکات فنی مسابقه، یادآور شد: حداکثر زمان اذان 5 دقیقه باشد که بدون مقدمه و موخره با عبارت «الله اکبر» آغاز و با «لا اله الا الله» به پایان برسد و ضبط اذان به صورت تصویری و توسط موبایل مجاز است که تقلید از اذان‌های معروف نیز بلامانع می باشد.

دانش پناه افزود: در عید سعیدفطر در هر گروه سنی به 10 نفر از برگزیدگان گواهی شرکت و جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به قرار گیری در هفته سلامت گفت: همچنین نخستین دوره مسابقات مجازی طناب‌زنی و پیاده‌روی با عنوان "جام رمضان" در دو گروه سنی زیر 14 سال و بالای 14 سال، به منظور کاهش فقر حرکتی ناشی از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت‌های ورزشی تجمعی، نخستین دوره مسابقات مجازی طناب‌زنی و پیاده‌روی در دو بخش سرعتی (30 ثانیه) و آزاد نمایشی (45 الی 60 ثانیه) به همت این سازمان برگزار می شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز ادامه داد: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه که به دو بخش سرعتی (42 کیلومتر) و مسافتی (بیشترین مسافت طی شده در بازه زمانی اعلام شده) تقسیم می‌شود، می‌توانند فیلم و عکس مربوط به حرکت ورزشی و رکورد خود را تا 20 اردیبهشت‌ماه از طریق پیام‌رسان واتساپ به شماره‌های 09149150361 (بانوان) و 09149912912 (آقایان) ارسال کنند.

 

 

 

پایان پیام/60

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانش پناه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز ماه مبارک رمضان سازمان فرهنگی پیاده روی دانش پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر ناگهانی آمار پربیننده ترین برنامه ماه رمضان تلویزیون / محفل چگونه صدرنشین شد؟

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، رسانه ملی سالهاست در ماه مبارک رمضان با تأمین و ارائه برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی برای مخاطبان سعی دارد پاسخگوی نیازهای مردم در این ایام باشد و هر ساله در پایان ماه مبارک، مرکز تحقیقات صدا و سیما رمضان بر اساس نظرسنجی‌هایی که از قشرهای مختلف مردم انجام می‌شود، پرمخاطب ترین برنامه‌های سیما را اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: «زندگی پس از زندگی» و «محفل» در صدر پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون/ vod ها نرخ برنامه‌سازی را افزایش داده‌اند

امسال نیز با اتمام ماه مبارک رمضان و طبق روال سالهای گذشته، برنامه‌های پرمخاطب تلویزیون به ترتیب اول(پرمخاطب ترین) تا سوم اعلام شد و برای پنجمین بار نیز، ویژه برنامه «زندگی پس از زندگی» که از شبکه چهار سیما و در ساعات نزدیک به افطار پخش می شود به عنوان پرمخاطب‌ترین برنامه رکورددار معرفی و کسب مقام نخست پربیننده‌ترین برای این برنامه بارها از بخش‌های خبری شبکه‌های خبری سیما نیز اعلام شد.

اما تنها پس از گذشت سه روز از اعلام رسمی این گزارش در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما، مورخ شنبه ۲۵ فروردین‌ماه و گذشت یک هفته از ماه مبارک رمضان، امروز در جریان برگزاری نشست خبری تعدادی از مدیران رسانه ملی با اصحاب رسانه به طور ناگهانی این آمارها تغییر کرد و محسن شاکری نژاد، رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما بر خلاف تمام نظرسنجی‌های قبلی اعلام شده، اعلام کرد:«در آخرین نوبت نظرسنجی انجام شده، «محفل» پرمخاطب‌ترین شد و در دو نظرسنجی قبلی، «زندگی پس از زندگی» در صدر بود که در آخرین نوبت، «محفل» بالا آمد و «محفل» ۲۷.۹ درصد و «زندگی پس از زندگی» ۲۷.۱ درصد مخاطب داشتند».

حال با این تغییر عجیب و ابهام برانگیز نتایج آماری، ممکن است پرسش‌هایی برای مخاطبان تلویزیون مطرح شود که:

۱- چرا نظرسنجی‌های انجام شده در سالهای گذشته پس از اعلام رسمی تغییری نداشته‌اند؟

۲- چرا پس از یک هفته از اتمام ماه رمضان و پس از اعلام رسمی قبلی (که دو روز پس از پایان رمضان و برای چندمین بار از شبکه های سیما اعلام شده بود زندگی پس از زندگی جایگاه پربیننده ترین برنامه را کسب کرده) به ناگاه این آمارها تغییر کرده؟

۳- آیا شیوه نظرسنجی‌ها در مرکز تحقیقات صدا و سیما طی یک هفته گذشته تغییر کرده است؟

۴- در مدتی که از ماه مبارک رمضان گذشته و هیچ یک از این دو برنامه پخش نمی‌شوند، قاعدتا تغییری در بینندگان و مشاهده برنامه‌ها رخ نمی‌دهد، پس آمارها چگونه تغییر کرده‌اند؟

۵- پدیدار شدن تفاوت یک شبه بین نتایج این دو برنامه(آن هم در حد دهم درصد) چگونه و بر اساس کدام نظرسنجی یا روشی صورت گرفته که از نظرسنجی قبلی درست تر است؟

۶- اگر گفته شود، «تمام نظرسنجی‌های قبلی که حین و در پایان رمضان به نفع زندگی پس از زندگی اعلام شد صحیح نبوده و نظرسنجی فعلی صحیح است» آنگاه این پرسش مطرح می‌شود که پس چه تضمین و اعتباری برای صحت دیگر نظرسنجی های مرکز تحقیقات وجود دارد؟

۷-اگر « نظرسنجی های قبلی که حین و در پایان رمضان در مورد برنامه زندگی پس از زندگی اعلام شد، درست بوده‌اند» آنگاه این پرسش مطرح می‌شود که چگونه و چرا پس از گذشت هفت روز از ماه مبارک رمضان که این دو برنامه پخش نمی‌شوند آمارگیری جدید انجام شده است؟.

حال باید دید وقتی قرار است کمتر از ۲۴ ساعت دیگر، جلسه سالانه تقدیر از برنامه‌های رمضانی امسال با حضور تهیه کنندگان برنامه‌ها و برخی مدیران در سازمان صدا و سیما برگزار شود، آیا پاسخی به مخاطبان ارائه خواهد شد؟.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1227502 برچسب‌ها سازمان صدا وسیما

دیگر خبرها

  • آرای بدوی کمیته انضباطی فدراسیون بسکتبال
  • برگزاری رقابت‌های هندپلو توسط شهرداری ارومیه
  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • پلمپ ۲ واحد متخلف در طبس
  • مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از مجری برنامه «سحرخیزان» تجلیل کرد
  • تغییر ناگهانی آمار پربیننده ترین برنامه ماه رمضان تلویزیون / محفل چگونه صدرنشین شد؟
  • برگزاری جشنواره اذان آوای ماندگار در تبریز
  • برگزاری مسابقات چوگان در تبریز
  • انجام قریب به ۱۲ هزار مورد بازرسی در اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در آذربایجان غربی
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز