Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا نوری کوله مرز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه آتش زدن بقایای مزارع کشاورزی پس از برداشت محصول، روشی مرسوم ولی اشتباه است، افزود: متأسفانه این روش بین کشاورزان مرسوم و هر ساله پس از برداشت محصول، خسارت جبران ناپذیری به محیط زیست، اراضی زراعی و اموال عمومی و خصوصی می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به افزایش ورودی پرونده های کیفری و حقوقی به دادگستری در این مقطع زمانی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه این اقدام از ناحیه هر فردی اعم از کشاورز یا غیر آن صورت می گیرد، بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک دارای مجازات جزای نقدی درجه ۶ موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گتوند افزود: همچنین قانونگذار در ماده ۶۸۸ قانون  مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ (کتاب تعزیرات و مجازات های بازدارنده) به این موضوع اشاره کرده است که اگر چه در صورت به اموال عمومی یا خصوصی خسارت وارد شود، عامل آتش سوزی محکوم به جبران خسارت مذکور خواهد شد.

نوری کوله مرز ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت محصولات کشاورزی (گندم، جو و...) مورخ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری شهرستان گتوند ششم اردیبهشت با حضور ریاست دادگستری، مدیران ادارات جهاد کشاورزی، حفاظت محیط زیست، نیروی انتظامی، فرمانداری و منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار شد.

وی به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: در این جلسه مصوب شد ادارات ذیربط و متولی تمام اقدامات پیشگیرانه در این خصوص را انجام داده و در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی به سرعت به دادستانی گزارش کنند تا با تشکیل پرونده قضایی با عامل یا عوامل آتش سوزی برابر قوانین مذکور برخورد  شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گتوند افزود: بدیهی است مطابق ماده ۲۰ قانون هوای پاک نیروی های انتظامی و ماموران جهاد کشاورزی، حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری به عنوان ضابطین عام و خاص به محض مشاهده هرگونه آتش سوزی در راستای ماده ۴۴ و ۴۵ قانون آئین دادرسی کیفری باید اقدام به دستگیری عامل یا عوامل آتش سوزی باقی مانده اراضی زراعی یا عرصه های ملی و منابع طبیعی  کنند.

نوری کوله مرز تاکید کرد: بهترین راه و شیوه پیشگیری از این دسته جرائم، فرهنگ سازی در میان کشاورزان از طریق آموزش و ترویج راهکارهای مناسب در این خصوص توسط دستگاه های متولی است و این موضوع یکی از مصوبات جلسه اخیر شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بود و از رسانه های جمعی در فضای حقیقی و مجازی انتظار می رود در این خصوص اقدام کنند و همکاری لازم را با دستگاه های مربوطه داشته باشند.

وی درپایان تاکید کرد: چنانچه شهروندان از وقوع چنین آتش سوزی هایی مطلع شدند، سریعاً با پلیس ۱۱۰ نیروی انتظامی یا با ادارات مذکور تماس بگیرند و اطلاع رسانی کنند.

به گزارش ایرنا گندم، جو، کلزا، لیمو، انگور، انار، ذرت، بادمجان، خیار، یونجه، سبزی، کلم، کاهو، فلفل، هندوانه، خربزه، هویج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، ماش و لوبیا از مهمترین محصولات کشاورزی شهرستان گتوند می‌باشند.

میزان تولید انواع محصولات کشاورزی از سطح اراضی آبی و دیم شهرستان گتوند حدود ۴۶۰ هزار تن است.

شهرستان گتوند با ۲ بخش مرکزی و عقیلی، پنج شهر گتوند، صالح شهر، ترکالکی، جنت مکان، سماله و ۴۵ روستا در شمال خوزستان واقع شده است.

بیش از ۳۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم در شهرستان گتوند وجود دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آتش سوزی گتوند خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آتش سوزی گتوند وزارت جهاد کشاورزی آتش سوزی گتوند خوزستان اخبار کنکور شهرستان گتوند آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • جلوگیری از سوزاندن بقایای گیاهی کاه و کلش در گتوند 
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را در برخورد با بی حجابی توجیه کرده
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • پرورش‌دهنده حلزون در شهرضا به مراجع قضایی معرفی شد
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه