Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به درگیری‌های مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان، خواهان حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات مرزی بین دو کشور شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به درگیری‌های مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان گفت: جمهوری اسلامی ایران اخبار درگیری‌های اخیر در مناطق مرزی مشترک دو کشور دوست و برادر تاجیکستان و قرقیزستان را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان دو طرف شده است را با نگرانی دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خطیب زاده افزود: ما ضمن تقدیر از تدابیر عاجل سران دو کشور که منجر به توقف این درگیری‌ها شده است، اطمینان داریم ادامه مذاکرات دو کشور منتهی به حل و فصل مسالمت آمیز هرگونه اختلاف مرزی خواهد شد.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در پایان تاکید کرد:جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود برای مساعدت به پیش برد مذاکرات طرفین و همچنین ارائه تجربیات حقوقی و فنی خود در این زمینه را اعلام می‌دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران قرقیزستان تاجیسکتان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ قدم تا آرامش؛ ترفند‌هایی برای پایان دادن به اختلافات زناشویی

مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۴ که در مجله علمی Personal Relationships منتشر شد، نشان داد که در جریان مشاجره‌هایی که در رابطه رخ می‌دهد، درنگ برای تفکر در مورد موقعیت موجود می‌تواند ناراحتی و تنش را به طور قابل‌توجهی کاهش داده و «خودکارآمدی» یا باور فرد به توانایی مدیریت مناسب تعارض را افزایش دهد. خودکارآمدی بالاتر، یا ایمان شخص به توانایی خود، به نوبه خود، رضایت از رابطه و رفتار‌های سازنده در مشاجره‌ها را افزایش می‌دهد.

به گزارش روزیاتو، نویسندگان این مطالعه بر این باورند که اغلب افراد می‌دانند که کدام رفتار‌ها برای حل تعارض‌ها مفیدند و صرفاً به زمانی برای تامل در آن نیاز دارند.

اگر می‌خواهید رابطه عاطفی شادی داشته باشید این عادت‌های سمی را کنار بگذارید

آن‌ها به شرکت‌کنندگان در مطالعه تحقیقاتی خود یک تمرین فکری دادند تا با یادآوری یک درگیری اخیر و چشمگیر با شریک زندگی خود، در شش سوال زیر تامل کنند.

۱. در مورد علت وقوع درگیری فکر کنید.

۲. در مورد نحوه‌ای که باید با درگیری برخورد می‌شد فکر کنید.

۳. به این فکر کنید که به‌طور کلی چطور باید با تعارضات برخورد کرد.

۴. به این فکر کنید که مردم به‌طور کلی چگونه باید به درگیری‌ها در روابط خود واکنش نشان دهند.

۵. فکر کنید که چرا این نوع واکنش منطقی است.

۶. به این فکر کنید که برای برخورد با تعارضات آینده چه چیزی مفیدتر خواهد بود.

محققان دریافتند که این تمرین شرکت‌کنندگان را تشویق می‌کند تا درگیر خوداندیشی عمدی و سازنده شوند، نسبت به پاسخ‌های خود در درگیری‌ها و تعارضات منصف‌تر و آگاه‌تر شده و درک بهتری از نحوه هدایت چنین موقعیت‌هایی در آینده داشته باشند.

چرا ذهن‌آگاهی رابطه یک ابزار قدرتمند حل تعارضات است؟

محققان توضیح می‌دهند: «حتی زمانی که افراد دانش و مهارت لازم برای حل مؤثر مشکلات را در روابط خود دارند، ناراحتی شدید از شریک زندگی یا داشتن کارایی پایین در توانایی حل تعارضات ممکن است مانع از توانایی آن‌ها در به خدمت گرفتن مؤثر آن دانش و مهارت شود».

تمرین تأملی محققان به زوج‌ها اجازه می‌دهد تا با به کار گرفتن برداشت درونی خود متوجه شوند در چنین لحظاتی، رویکرد سودمند چیست و این دانش را به کار بگیرند، نه اینکه در هنگام تشدید احساسات پاسخ‌های تکانشی بیشتری بدهند.

محققان می‌افزایند: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که وقتی افراد حتی ۱۰ دقیقه به تعارض‌های رابطه خود فکر می‌کنند، آمادگی‌شان برای برخورد با تعارض‌های آینده بهبود معناداری پیدا می‌کند».

به جای پرهیز از تعارض و احساسات ناخوشایند مرتبط با آن – که اغلب برای روابط مضر است – این گونه تمرین‌ها به افراد اجازه می‌دهند به سمت یکدیگر برگردند و تعارض را به عنوان واسطه‌ای ببینند که باید به آن رسیدگی شود. این موضوع طرز فکر «من در مقابل تو» را مهار می‌کند و احساس «تیم بودن» را حتی در میانه درگیری افزایش می‌دهد.

به‌طور کلی پروش آگاهی رابطه و در آغوش کشیدن آن، زوج‌ها را قادر می‌سازد تا به‌طور مداوم با یکدیگر تکامل داشته باشند، بر چالش‌ها به‌صورت اشتراکی غلبه کنند و تعارضات را به عنوان فرصتی برای رشد و ارتباط تلقی کنند.

دیگر خبرها

  • سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا
  • افزایش همکاری‌های مرزی ایران و کویت
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد/ در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد/ دولت همچنان خواهان افزایش تعطیلات آخر هفته است
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • استمرار حل و فصل مسائل مرزی آذربایجان و ارمنستان لازمه ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • شوک به آسیا؛ ژاپن از جام ملت‌ها حذف شد!
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفند‌هایی برای پایان دادن به اختلافات زناشویی