Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)،‌ با توجه به استمرار وضعیت قرمز و نارنجی کرونا در استان‌ها و شهرهای کشور،  معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای نحوه حضور کارکنان و فعالیت اداری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۱ اردیبهشت تا پایان هفته را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: با توجه به استمرار وضعیت قرمز کرونا در استان ها و شهرهای کشور، فعالیت اداری واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با مصوبات ستاد ملی کرونا و هماهنگ با ستادهای کرونای استانی خواهد بود. به گونه‌ای که در شهرهای قرمز حداکثر یک سوم کارکنان به صورت شیفت و چرخشی حضور یابند و دوسوم دورکاری خواهند بود و نیز در شهرهای نارنجی شیفت چرخشی پنجاه درصد حضور و پنجاه درصد دورکاری در نظر گرفته می‌شود.

در این اطلاعیه مطرح شده است: روسای واحدها و مراکز آموزشی به گونه ای برنامه ریزی کنند که حتی المقدور خللی در امور اداری، مالی، آموزشی، پاسخگویی به مکاتبات، پشتیبانی فنی کلاس‌های برخط  ایجاد نشود و پاسخگویی به مراجعات تلفنی انجام و مراجعات حضوری و ضروری دانشجویان فقط در موارد خاص و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام شود. درباره مدیریت کلاس‌های برخط به گونه ای   باشد که خللی به امور آموزشی وارد نشود.

در این اطلاعیه بیان شده است: در خصوص استان‌هایی که ستاد کرونای استانی تصمیم دیگری برای حضور و دورکاری کارکنان ادارات ابلاغ نموده یا خواهد نمود، روسای استانی می توانند به صلاح دید مطابق شرایط ابلاغی استانداری‌ها اقدام کنید. نحوه حضور کارکنان در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یک سوم است. 

در بخش پایانی این اطلاعیه آمده است: کارکنان شیفتی کمافی السابق و طبق برنامه قبلی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. واحدهای علوم پزشکی تابع تصمیمات متخذه معاونت علوم پزشکی دانشگاه است. رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی الزامی است. کارکنانی که علائم بیماری دارند از حضور در محل کار خودداری و پس از بهبودی، مدارک پزشکی خود را جهت استفاده از مرخصی استعلاجی به واحدهای دانشگاهی ارائه کنند. درخصوص  حضور نداشتن و دورکاری بیماران زمینه‌ای و مادرانی  که دارای فرزند خردسال هستند، مساعدت لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1094461 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی محدودیت های کرونایی کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی محدودیت های کرونایی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سومین اجلاسیه اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد ارومیه برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری کردند و در اینجا جهش تولید و مشارکت مردم نیست بلکه در این نامگذاری جهش تولید با مشارکت مردم است و این بدین معناست که جهش تولید با مشارکت مردم رخ می دهد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: جهش به معنای پریدن و با توجه به معنای موتاسیون، همراه با تغییرات زیستی ماندگار است. به عبارتی باید تغییری جدی که موجب تاثیرات جدی ماندگار در طینت نظام اقتصادی می شود، صورت گیرد و اساساً مشارکت مردم جزء لاینفک این اقتصاد شود.

جهان‌بین ادامه داد: در حال حاضر سهم دولت در اقتصاد کشور ۸۰ درصد، سهم بخش خصوصی ۱۳ درصد و سهم تعاونی‌ها ۷ درصد است؛ در حالی که در چین شرکت‌های خصوصی ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی و ۸۰ درصد اشتغال شهری را تشکیل می‌دهند و ثروت خصوصی هم ۷۰ درصد از سرمایه‌گذاری را تأمین می‌کند.
وی افزایش سهم مردم در اقتصاد را معیار واضحی برای میزان جهش تولید دانست و افزود: اگر مثلاً ۸۰ درصد سهم دولتی به ۵۰ درصد و ۲۰ درصد سهم خصوصی واقعی و تعاونی به ۵۰ درصد برسد، می توانیم بگوییم جهش رخ داده است.

معاون فرهنگی در تشریح عوامل موثر بر جهش تولید با مشارکت مردم بیان کرد: یکی از این عوامل، عامل سیاسی است بدین معنا که حکومت باید بستر مشارکت واقعی مردم را فراهم کند. نگاه سیستمی به جای نگاه شخصی و مردم گرایی صوری و رانتی باید حاکم شود. حکومت باید شرایطی فراهم کند که هر کس که می تواند نقش آفرینی کند، میدان را باز ببیند و اگر قدرت از خود نشان داد، قدرت حکومت نیز به حمایت از او بیاید و جمع این دو قدرت، مثمر ثمر واقع شود.

جهان بین با اشاره به یکی دیگر از عوامل موثر بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: خطایی که در لوزی کردن آموزش عالی اتفاق افتاد، باید اصلاح شود. یعنی تجمیع گرایش ها در کارشناسی و باز کردن آن در کارشناسی ارشد و مجدداً تجمیع در دکتری. باعث شد به عنوان در مکانیک که ۷ گرایش داشتیم، دارای یک رشته مکانیک شویم و لذا کارایی فارغ التحصیلان، کمتر و کمتر شد. باید براساس آمایش، رشته ها در عین اشتراک در خدمت رشد تولید مناطق کشور قرار گیرد.

وی با اشاره به تعلیم و تربیت مهارتی، تعلیم و تربیت اجتماعی، تعلیم و تربیت تخصصی و تعلیم و تربیت هویتی، گفت: باید این چهار مورد در آموزش عالی مورد توجه باشند و صرف تکیه به آموزش نمی تواند نیروی مناسبی در دانشگاه برای جهش تولید تربیت کند. به نظر می رسد نگاه پلتفرمی است که می تواند زیرساخت مشارکت مردم را فراهم کند و جهش هم ایجاد کند. به عنوان نمونه، شرکت Airbnb با ۱۰ میلیارد دلار سرمایه، ۱۰ میلیون کاربر، ۵۰۰ هزار نقطه اقامتی و تعداد بسیار کمی نیرو اداره می شود و در سال ۲۰۲۰، حدود ۴ میلیارد دلار سود داشت. دانشگاه آزاد اسلامی با تحلیلی درست، سراغ پلتفرمها رفته و پلتفرم "ست" در همین زمینه قابل ارزیابی است. در رویکرد پلتفرمی، مفهوم تولید بدون کارخانه و به عبارت دیگر کار در کنار خانه مطرح می شود و امکان مشارکت گسترده مردم در امر تولید فراهم می شود.

جهان بین با بیان اینکه حوزه فرهنگ هم از جمله حوزه های بسیار موثر در این زمینه هست، بیان کرد: اصلاح فرهنگ اقتصادی (بینش ها، نگرش ها، ترجیحات و الگوهای رفتاری اقتصادی مردم)، توجه به صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و افزایش میل به مشارکت با افزایش امید، اعتماد و احساس نفع مادی ومعنوی در این زمینه بسیار مهم است.

کد خبر 6081856

دیگر خبرها

  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • حضور دانشگاه آزاد اسلامی یزد در هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ ایران
  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • بازدید سخنگوی دولت از هجدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
  • روز دوم هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • حضور تیم رباتیک دانشگاه آزاد یزد در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ افتتاح شد